Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 95

• 46 109
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
Активираш талона, после пращаш скрийншот на картата.

# 391
  • Бургас
Само успях да активирам един от опити да го разгадая  и явно това е.
Но покупките и сумата се натрупват на този, който прати скрийншот на картата...
Активираш талона, после пращаш скрийншот на картата.

# 392
  • на дъното
На мен различни ми се падат талоните.
За Нивеа няма да го ползвам, не ми харесват.

silviayo, този крем на Алверде маслен ли е ?

Много съм доволна от ДМ, къната на Хенафокс беше изчерпана навсякъде по едно време, а там имаше колкото ти душа иска.
Надали са виждали някой да награби 6 пакета наведнъж, но след като имам алергия от боя и нямам друг вариант, реших да се запася...
Здравейте 🙂
Крема не е маслен🙂

# 393
  • Бургас
Аааа, маслен е.
Аз си го купих.
Твърда консистенция е, като масълце.
И да, хубав е, мирише на лимонче, за суха кожа е. При мен бързо свършват кремовете, никога не са излишни.

Дами,

# 394
  • Deutschland
Дразня се от дм значи.. Не може да им се вярва за наличностите.

Така е. Отидох да взема едни балсами за устни на Лабело с Дисни принцеси, на сайта показва, че има от всеки вид по два броя. В магазина се оказва, че са изчерпани. Показах на продавачката " Ами не се е обновил сайта". Разкарвах се за нищо.

# 395
Момичета, честит празник! Бъдете здрави, обичани, щастливи и прекрасни! Purple Heart

# 396
  • София
Дразня се от дм значи.. Не може да им се вярва за наличностите.

Така е. Отидох да взема едни балсами за устни на Лабело с Дисни принцеси, на сайта показва, че има от всеки вид по два броя. В магазина се оказва, че са изчерпани. Показах на продавачката " Ами не се е обновил сайта". Разкарвах се за нищо.
Фрау, сутринта разкарвах брат ми до два ДМ магазина в които видях,че има от тези балсами и исках да вземе за моите дъщери. Оказа се,че няма. В Росман също е минал ,където се водеха повече от 5 броя,но и там нищо….

# 397
  • Deutschland
Аз бях взела три броя, от тях само един оцеля. На едната й го откраднали в училището, а петгодишната го изяла 🤷
Ти каза Берлин май? Все в някой ДМ или Росман ще ги има. Иначе са много хубави, спор няма. Между другото са на отделен щанд, не са при балсамите за устни.

# 398
Здравейте и аз да се включа по проблема с уж наличността,когато проверяваш бройки в конкретен магазин.
Съгласна съм.  Не винаги съвпада написаното с реалната наличност във физическия магазин като отидеш. Понякога е в моя полза,друг път не,но определено така как човек да е сигурен...

# 399
  • София
Честит празник и от мен, момичета!
Бъдете здрави, красиви и обичани.

Като наличности гледам да е над 5-6, за да е по- малка вероятността от неотразени липси.
Разказвала съм как си бях харесала една мини шпатулка за крем или грим и ми даваше 4бр. Супер ехидно в мол Парадайс ме убеждаваха, че нямало такава в техния магазин и че никога не е имало. Е, след половин час инат я изрових и им я натиках в носа. Не се извиниха. С много продукти така ми се е случвало в най- различни магазини и не би имало за мен проблем, ако видя видимо съжаление, че си подвел някого. На мен би ми станало неудобно, а те - нагли. Ако нямах скрупули, заслужават да си го вземеш без пари. Нали го нямало.

# 400
  • на дъното
Аааа, маслен е.
Аз си го купих.
Твърда консистенция е, като масълце.
И да, хубав е, мирише на лимонче, за суха кожа е. При мен бързо свършват кремовете, никога не са излишни.

Дами,

Страно моя си беше точно кремообразна консистенция а не бътър 🤔,но както и да е важно е да ни е ок на кожата 😉🙂🪻

# 401
Аз не бих вярвала на наличностите освен ако скоро не е правена ревизия ..понеже работя в търговията стават безумни разминавания ..доста често при логистиката склад -магазин ...миналата седмица се занимавах с продукт чиито баркод минаваше за друг подобен продукт ..така е приеман,така е продаван за незнам си колко време ...

# 402
  • София
Аз бях взела три броя, от тях само един оцеля. На едната й го откраднали в училището, а петгодишната го изяла 🤷
Ти каза Берлин май? Все в някой ДМ или Росман ще ги има. Иначе са много хубави, спор няма. Между другото са на отделен щанд, не са при балсамите за устни.
Да в Берлин. Майка ми ще пътува идната седмица и ще я поразходя из магазините🙃🤭
Дано ги намери,че голям зор имат децата.

# 403
Аз си взех една ножица за нокти (не я ползвам за нокти), която пишеше, че е само 1 в магазина, в който отидох. Не я намерих, питах една служителка, беше много отзивчива, намери я и ми я даде.

# 404
  • Deutschland
Да в Берлин. Майка ми ще пътува идната седмица и ще я поразходя из магазините🙃🤭
Дано ги намери,че голям зор имат децата.

Смених района в моето приложение, дадох Берлин и виждам, че на много места ги има. Дано успее да намери. Стискам палци.

Общи условия

Активация на акаунт