Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 95

• 46 074
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Момичета, не можах да го върна 😔... Трябваше им баркода, а той е на кутията, която е в  контейнера вече...Ами изхвърлих я, защото  не очаквах , че ще съм се поляла с вода и че няма да си ползвам парфюма.. Нищо,ще се пръскам по двайсет пъти дано го свърша по-бързо. Та, пазете си кутиите, ако ще връщате нещо .

# 451
  • Пловдив
Темата е за козметика.
За ЛП има достатъчно теми.
Получих си поръчката с талоните от dm - BB крем на Миша, стика за слънцезащита на Скин 1004, измиващата пяна на Миша, серум на Нивеа, декоративна козметика от Trend it up. Утре ще пробвам  Innocent

# 452
Включвам се и аз по въпрос с парфюмите. Много любима тема , напоследък доста пробвам и взимам , сега всеки ден съм с различен парфюм Heart Eyes Heart Eyes При мен рефан са много нетрайни. В Дм има и парфюми на Avon аз много ги харесвам и не са с лоша трайност. Не знам вие как ги намирате. А иначе като че ли при мен един арабски парфюм ми се струва най- трайния от цялата ми колекция до сега.

# 453
Много обичам слънцезащитни стикове за лице за лятото. Вече не знам кое поредно лято използвам такъв и това е идеално решение за човек като мен, който иска да подновява навън, но без да пипа с пръсти.
Sunflower, моля те сподели когато го пробваш дали си доволна. Оставя ли бял филм, как предпазва, плътен ли е. Миналата година взех стик на Beauty of Joseon, останах доволна от него. Пробвах един и на Бебо, от ДМ го взех, голям провал, пълен ужас, не препоръчвам. Любимият ми стик беше на Мустела SPF50, но вече почти не го намирам, където го има цената е 😵‍💫
Тази година бих искала да пробвам нови марки.

# 454
Купих  хваления нощен серум от Balea.

И имах нужда от бюджетен фон дьо тен. Чух отзиви, но не съм го пробвала. А преди това имах от Catrice, беше уникален. Но исках вече нещо ново.

# 455
  • Бургас
Този на wetn wild много оксидира. Иначе не е лош, никак, имах го по едно време.
Афинитон на Мейбълин за мен и моята кожа е най-добрият фдт от бюджетните.
Със суха кожа съм, той дава мекота и сочност.

# 456
  • София
При мен не е оксидирал.

# 457
  • Бургас
При мен не е оксидирал.
То може да е до кожа, до партида...
Не беше лош, явно с Афинитон повече се разбирам.
Като свърши, мисля серума на Лорел да пробвам, Тру Мач също ми харесва, те са сходни с Афинитон.

# 458
И при мен не е оксидирал. Даже доста ми хареса.

# 459
Аз днес си взех спрей за тяло на Velnea,имах с частици брокат от лятото,но е към края сега взех един супер сладък с мъфини отпред

# 460
Аз подарявам моя "нощен" серум. Не е моето нещо, нито като мирис, нито като усещане и консистенция, много лепкав ми идва сякаш. Липсват 3-4 помпички.

# 461
  • Deutschland
Погрешка вместо хидратиращата маска на Елсев, съм взела тази хидра хиалурон. Боже, няма такава гадост за моята коса.  Лепи се около лицето ми, хвърчи във всички посоки. Едва ще изтрая да вляза пак в банята довечера. Мъчих се сутринта да я приведа във вид със олиа, серум и нищо.

# 462
Много обичам слънцезащитни стикове за лице за лятото. Вече не знам кое поредно лято използвам такъв и това е идеално решение за човек като мен, който иска да подновява навън, но без да пипа с пръсти.
Sunflower, моля те сподели когато го пробваш дали си доволна. Оставя ли бял филм, как предпазва, плътен ли е. Миналата година взех стик на Beauty of Joseon, останах доволна от него. Пробвах един и на Бебо, от ДМ го взех, голям провал, пълен ужас, не препоръчвам. Любимият ми стик беше на Мустела SPF50, но вече почти не го намирам, където го има цената е 😵‍💫
Тази година бих искала да пробвам нови марки.
Доволна съм от този стик, но не съм го виждала в ДМ и Лили https://barecare.bg/skin1004-madagascar-centella-hyalu-cica-silk … fit-sun-stick-20g. Миналата година си взех от Лили един стик на Velnea, не е лош, но сравнен с горепосочения, само цената на Велнеа е предимство.

# 463
За бюджетните фон дьо тени (въпреки, че цените им не са от най-ниските) за мен най-добрите са Maybelline Skin Tint Serum и Loreal Infallible. Предпочитам ги и посягам към тях по-често от колкото към по-скъпите фдт-ни, които ползвам.

Да похваля две бюджетни попадения, които не мога да спра да използвам. Гланцовете за устни на Essence Extreme Shine и Llums Wet Lips. Много приятна текстура, завидна трайност за гланц (4-5ч.), хубави цветове, леки като усещане и най-вече абсолютно нелепкави.

# 464
Rumi_m2001, мисля че точно този го има в ДМ. Цената му сега с талона ще е 28 лева и мисля че е окей. Ще мина да го взема идните дни. Благодаря за препоръката!

Общи условия

Активация на акаунт