Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 95

• 45 496
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
Е не сега така де, искам да го изчакам да го намалят...
Ще взема да хукна да го купувам на редовна цена с такава реклама...
Шегувам се, дано никой не се обиди.
Кой номер е, много приятен цвят е.
Но ружът е наистина разкошен и много благодаря за препоръките.

# 661
А този спрей предлага ли се при нас? Не го намерих в приложението.
Скрит текст:

# 662
Цвят 650 Nude Macaron е. Не знам защо някой го нарече олио, не е олио - гланц си е. Ако някъде са го озаглавили така, да поясня. В Нотино пише "блясък за устни". И, да, бляскаво си е.

# 663
Сега е модерно всичко блестящо да се нарича масло, понеже носи повече продажби. Иначе да, Plump Ambition Hyaluron Lip Oil му е наименованието.

# 664
Предлага се спреят на Балеа, обаче не смея да пръсна върху дреха, сякаш леко мазен ми стои, предпочитам повече дезодоранта да си ползвам.

# 665
  • Бургас
Цвят 650 Nude Macaron е. Не знам защо някой го нарече олио, не е олио - гланц си е. Ако някъде са го озаглавили така, да поясня. В Нотино пише "блясък за устни". И, да, бляскаво си е.

Еййй, каквато съм си гарга и си обичам бляскаво...
Добре, ще го запомня, благодаря.
Пише че е lip oil, аз също мислех, че е с консистенцията на олио.

# 666
Благодаря.Това R ме заблуди на опаковката и тръгнах да търся сред другите марки.А то и в  ДМ го нямало. Вече си избрах цвят и ще чакам по прилична цена.

# 667
В парфимо има отстъпка -25% на поръчка от 40лв. Така като гледам засега най-евтино там може да се измисли нещо с тези олиа

# 668
Аз искам да похваля този термозащитен спрей с масла. Вчера нямах време да използвам няколко неща за коса преди съшоара, та успях да нанеса само този продукт. И косата ми е супер мека, въпреки че сега е доста изтощена (използвам изсветляващ спрей). Цял ден не спирам да си пипам косата.

Скрит текст:

Aз когато слагам термозащитен спрей косата ми след това трудно се разресва по крайщата, все едно е напръскана с лак и скоро ми направи впечетление ,ще се опитам да изразходя и едва ли ще се впъскам в такава покупка.

# 669
Angelima, конкретно за този спрей ли става дума или друг? Защото и аз имах такива термозащити, след които оставаше лепкаво усещане

# 670
И аз ползвам крема с цвят на eucerin , наподобява фон дьо тен.

# 671
А, олиата на Лореал и Есенс трайни ли са?
Най-трайното, което съм ползвала до сега е на Кико Милано.

# 672
В парфимо има отстъпка -25% на поръчка от 40лв. Така като гледам засега най-евтино там може да се измисли нещо с тези олиа
Ха, е, при първоначална абсурдна цена от 41,50 лв, на 24,30 лв не е с никаква отстъпка! Ако отстъпката е от тези 24 още надолу, добре, ама иначе...

На мен са ми трайни, но аз не си изяждам червилата каквито и да са.

# 673
Ха, е, при първоначална абсурдна цена от 41,50 лв, на 24,30 лв не е с никаква отстъпка! Ако отстъпката е от тези 24 още надолу, добре, ама иначе...

Върху тези 20+ лв отстъпката е, да

# 674
Най-трайното, което съм ползвала до сега е на Кико Милано.
На мен не са ми трайни.

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 22:01 от GoSSipSs

Общи условия

Активация на акаунт