ДВАНАДЕСЕТИ клас - 2024/2025 - 3

• 38 009
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте! Идвам с молба за помощ. Въпросът ми е следният: ако ученик се явява на трета матура по желание, и тази матура е по профилиращ предмет, дали въпросите на тази матура по желание ще бъдат същите като тип задачи, както са били на задължителната матура по същият предмет профилирана подготовка. Ще дам пример с АЕ, тъйкато тя е най-масовата. Явява се се на матура па желание АЕ-ПП ниво B 2, същият тип задачи и формат ли ще бъде, както на децата, които са се явили на втора задължителна матура АЕ ПП B2

# 106
# 107
Мария, много благодаря!

# 108
  • у дома
Лорита,по принцип да,но ДЗИ с ДЗИ не си приличат-една от годините стана голям  скандал с ДЗИ по мат-не помня коя год,но коментираха,че в една и съща год 2 и 3 ДЗИ били с несравнима трудност/математици го коментираха/.

# 109
  • София
АУБГ пусна приемните писма. Приет е Blush

# 110
АУБГ пусна приемните писма. Приет е Blush

Честито, Pouh!
Успех  на младежа!

# 111
  • Отвъд алеята зад шкафа
Честито, Pouh. Това ли е 1-во желание?

# 112
  • гр.София
Пух, много се радвам! Честито!

# 113
  • София
Лорита,по принцип да,но ДЗИ с ДЗИ не си приличат-една от годините стана голям  скандал с ДЗИ по мат-не помня коя год,но коментираха,че в една и съща год 2 и 3 ДЗИ били с несравнима трудност/математици го коментираха/.
2022-ра беше. И след това просто спряха да публикуват допълнителните матури. Няма матура - няма проблем/скандал. Joy

# 114
  • София
Честито, Pouh. Това ли е 1-во желание?
Да, това си му беше желанието. Чака и Католика в Милано, но не е сигурен, пусна вчера на deadline, а и няма SAT, така че ще е магия ако го приемат там.

# 115
  • Пловдив
Браво Pouh Hug
Нека новините са само хубави, че стреса поне на мен ми идва в повече.

# 116
  • София
Поздравления, Пух, много щастлива новина!

По предишната тема – технолозите в хранително-вкусовата промишленост и във винопроизводството са много високо ценени. Това е сериозна и тежка специалност, обикновено и доста високоплатена като професия.
Странно, че у нас няма висш кулинарен институт, нито по-сериозен университет по туризъм, защото кулинарен шеф също е сложна професия, която комбинира химия, икономика, мениджмънт. Уж се опитваме да сме туристическа страна, пък висши кадри в областта не се готвят почти никъде.

# 117
  • София
Господи, живота ми е пропилян...не съм знаела, че има ОБУЧЕНИЕ по вино и френски Heart Eyes ама да го учиш, а после и да ти плащат лиии????
И без това чернея от завист по една бивша съученичка, която живее в Прованс и произвежда вино, като в някой филм...
Никога за нищо не е  късно,я проучи въпроса...
Да взема и аз да се включа в  КСК Simple Smile Тая специалност за мен е правена.Още повече в любимия Пловдив.... Ех , какви щастливи години може да има на хоризонта....
 И едно голямо честито за младежа на Пух Simple Smile

# 118
Браво на малкия Pouh!

# 119
Видяхте ли, че уасг ще има ден на отворените врати на 07.04 от 10:00?
Какво се очаква да представлят отворените врати? В бургаския строителен техникум са ги посещавали да привличат бъдещи студенти.
При нас решението е взето дотолкова категорично, че отказа пробните на СУ и ТУ, и София ни е далеч, но ако може да е нещо (до)мотивиращо, може да се материализира там младежът.

Извинявам се за поредните постове Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт