Ех, Канада - бъдещи и настоящи родители - 13

• 25 094
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
 благодаря ви за пояснението за детските аз си мислех,че се облагат, но така е още по-добре

снежи дано да ти се обадят с хубави новини и аз имам много възрастна баба в БГ и по някога ми става толкова мъчно като си мисля за нея   Praynig

rosist и за трите деца имах куп пълномощни,но тук като ги изкарах от Канада никои не ми иска пълномощно за нито едно от тях а за пътуването и мен ме беше страх да не изгубя някои по пътя ама не беше толкова зле колкото си го представях

Ще има ли среща утре, аз почивам, току виж съм се навива да се домакнем до там, ако не запука някоя снежна виелица Laughing

Ще има, ще има - засега само аз и Гери сме на линия, така че другите да не се срамуват, ами да се включат.

ние пак ще пропусним срещата(аз така и не разбрах кога е) бебенцето ни се разболя от вчера вечерта има висока температура дано да се оправи по-бързо,че като видя термометъра,че пак показва 38.9 започвам и аз да се разболявам Sad

# 76
Здравейте Канадки Laughing

Такова хубаво време се очертава днес, а Grinning

Исках да споделя едно видео и да ви питам, напред ли се возят децата ви в колата?
http://www.youtube.com/watch?v=kRP7ynNI8mI
И от къде може да се купи добро столче за кола в бг?

А, сещам се още нещо, има ли желаещи за Easter Egg Hunt? Вчера слушах, че говореха едни майки на парка. Ще потърся къде организират и пак ще ви пиша Crazy

Намерих ето това:
1 - 8$ на човек, но има купон на техният сайт за фри адмишън. Близко е до нас, на вас може би ще ви е далечко
2 - Toronto Zoo Grinning
3 - това не съм сигурна дали не е в някакво заведение..

Последна редакция: пт, 23 мар 2007, 16:43 от Гаргамелчо

# 77
Zdravejte mamita,
Vklu4vam se za malko ot rabotata, zatova sam i na latinica.
Pisanke, Ne sam podgotvila nishto za idvaneto na nashite - maj sme samo na dela, dela i pak dumi. Iskam da vi pitam, koito ste kanili roditeli kolko meseca po-rano startirate procedurata za viza na roditel. I koga vzimate samoletnia bilet i ot kade - ot BG ili ot Kanada.

Rosi, na mene mi iiskaha palmomoshnoto ot maja mi kato se vrashtah ot BG s malkata v Toronto na 1-ta kanadka mitnica.  Rolling Eyes Ta dobre che imah - ako ti triabvat obrazci shte ti pusna na mail - no mi daj mail.

Kalida, mislia che shte imam interesen i iznenadvasht otgovor na pitaneto ti skoro Laughing

# 78
Снежи, много съжалявам за баба ти и се нядявам да получиш добри новини  action032
Каролина, Писанка  Hug бебето ще е момче, почти 100% сигурно, поне така ми казаха. Ще видим, важното е да е здраво Peace Бременността върви добре горе-долу, но коремът ми е малък все още и се притеснявам дали околоплодните води са достатъчни за бебето...първият път имах същия проблем и умирах от притеснение докрая, че нещата за една бройка да свършат зле. Надявам се всичко да е наред, но докато не се роди бебока, все ще се тормозя и това е Confused
Калида, ние чакаме визи за сестрата на мъжа ми и големия племенник, уж трябваше да имат резултат във вторник, обаче ги викат за интервю...не знам това дали е добро или лошо, но ми се струва че в крайна сметка май няма да ги пуснат Confused
това е около нас, поздрави на всички и пролетно настроение  bouquet

# 79
  • Canada,Montreal,L'île-Perrot,Pincourt
Zdraveite na vsichki BG mami v Canada.Az sam nova tuk tuk v tozi forum-no se nadiavam che shte bada prieta dobre ot vas.

Последна редакция: пт, 23 мар 2007, 20:19 от biberon

# 80
Пчеличка, и от мен много леко раждане!!!
Силви, браво  "It's a boy"!     
Росист, поздрави и за твоето розово коремче!
Само да спомена, че моето предчуствие, че нашия юнак ще е момче Laughing се оказа вярно въпреки, че в 8-ия месец ми казаха че 100% ще е момиче!       
Писанка, ще ми се и Филип да е толкова общителен като Ивет, за сега го раздава много срамежливо и дълго време не се пуска от мен Embarassed
Калида, нито свекърва ми нито майка ми ще идват, първата баба не може да пътува със самолет,  втората започна нова работа, така че сме на принципа: "който си има деца да си ги гледа" Laughing           
 Деси111, бързо оздравяване на малкия човек!!!
Биберон, добре дошла във форума!!!
Каролина, Мони явно е доста послушен и те оставя да твориш красоти из темата Heart Eyes
Мами, със слънчево/ вече/ време, радвайте му се и за нас, тук още вали, молим се за малко слънце baby_neutral и по-трайно ако може  Mr. Green

# 81
...no se nadiavam che shte bada prieta dobre ot vas...
Биберонка, добре дошла и дано да ти хареса сред нас. При нас е доста интересно откъм опит, съвети, рецепти. Ти си нова само във Форума или и в Канада?
Силви, честито ти синьо коремче, и изобщо не си внушавай разни неща за размери на кореми и околоплодни води. Природата си знае работата, а и Ти си доста слаба и височка! Лека бременост.
Десси111, бързо оздравяване на Дани Ти желая, и Ти не се поддавай на болестите, Мамо!
Пупонка- потайнице, много стиснати палци имаш от мен да се сбъдне хубавото очакване и ще чакаме да разбулиш мистерията!
Мамамаша, пращам Ти малко от нашето снежно слънчице и дано Ти повдигне малко тонуса!
Шеметче, аз съм изпуснала етапа с заминаване на Майчето Ти, Тя много забързо Ви посети, ще се радва по задълго на Марти май в БГ?
Гаргамелчо, Вие с Вики не ходихте ли на Торонтската среща?

Приятен следобяд Ви желая!

# 82
  • Vaudreuil Canada
Аз се появявам с поредното питане  Embarassed някой от вас купувал ли е билети от http://www.expedia.ca ? До сега от там получавам най-добри цени за това, което искам, но нямам никакъв опит с тях.
Сега ще прозвъня още малко агенти ама през агентите получавам по-кофти цени Sad

# 83
Аз се появявам с поредното питане  Embarassed някой от вас купувал ли е билети от http://www.expedia.ca ? До сега от там получавам най-добри цени за това, което искам, но нямам никакъв опит с тях.

Да, аз съм купувала от там и това лято пак от там си купих 4 билета. Даже ве4е ми пратиха и билетите Peace

Какво то4но те интересува? Питай.

# 84
Мамамаша Hug
Добре дошла на Биберон Simple Smile отскоро ли си в Канада? разкажи повече за теб.
Калида, благодаря ти за успокоението Heart Eyes аз съм паника явно  като съм бременна, но се надявах този път да нямам такива притеснения... какво да се прави.
Шеметке, и аз съм поръчвала от Експидия, много са коректни Peace

# 85
  • Canada
Здравейте момичета! Hug Hug

biberon - добре дошла Hug
mamamasha -малко слънце и от тук ти пращам, макар и ветровито Laughing
sylvi - честито ти  stork-boy. Хич да не се притесняваш за глупости - аз първия път в деветия месец имах корем като на 7 месеца бременна, а Благовест се роди 3,600. Въпрос на структура на тялото. Гледай изведнъж само да не те изненада някой огромен корем Laughing
Poupon - благодаря ти, мила Hug. Ще ти пусна адрес на лични.
Kalida - слънчево момиче, беше се поизгубила ти. Надявам се всичко да е било наред при вас и липсата на време да е била причината. Как е малката принцеска? Ще ходите ли към България тази година?
desie111 - и от нас бързо оздравяване!
kivito - голямо главоболие си е това местенето, ама сигурно е за добро
Гаргамелчо - нямате ли някои познати да вземете на заем столче? За колко време ще си ходите?
Снежи - дано имаш по-хубава новина за баба ти Hug
shemet - моя приятелка си купува редовно билети от там

На всички ви желая усмихат и разтоварващ weekend!

# 86

Биберон, добре дошла във форума!!!
  Mr. Green
Blagodaria za pozdrava!

...no se nadiavam che shte bada prieta dobre ot vas...
Биберонка, добре дошла и дано да ти хареса сред нас. При нас е доста интересно откъм опит, съвети, рецепти. Ти си нова само във Форума или и в Канада?

Mersi za pozdrava ,da pri vas e dosta interesno i za tova se vkluchih.Nova sum v foruma ,no ne i v Canada.  Laughing 55

Izviniavam se che pisha na latinica,no imam malak problem s komputara.

# 87

Zdravei!
Az sushto purvo proveriavah v expedia.ca ,no tam mi dade razlika s okolo 180 $ v sravnenie s www.airfrance.ca nie shte letim drugia mesec s tiah.Az ne polzvah agenti ,zashtoto pri tiah e oshte po-skapo,pone za perioda prez koito iskahme da patuvame.  Twisted Evil Rolling Eyes

# 88
  • Торонто/Сливен
Гаргамелчо, аз съм навита. Grinning Само кажи ден и час да знам дали  ще можем да дойдем. Надявам се да му е интересно на Дени. Wink

Снежи, надявам се новините да са добри. Praynig

# 89
  • Vaudreuil Canada
Какво то4но те интересува? Питай.
Ами отзиви и как да си запазя въпросния кош за бебето ако си купя билет през тях? Горе долу за места се ориентирам къде да запазвам ама коша ми се губи в цялата тази организация.
И още нещо за колко време пристигат хартиените билети от тях?

biberon Добре дошла и от мен - ще проверя и www.airfrance.ca за всеки случай.

Общи условия

Активация на акаунт