Бригада ⚒️ "Нов дом" 🛠️ сезон 7 🏠

• 96 728
  • 1 669
  •   1
Отговори
# 1 545
И жената защо непрекъснато реве?

Защото си мисли, че е в самодейния театър на Ябланица и е в  роля.
Интересно ми е за тях какъв е случаят. На кого са хора. Защото за общинарката е ясно, макар , че както някой спомена - все пак сама жена с две тийн щерки, някак си повече го разбирам. Ама тук...Има нещо гнило в Ябланица.

Може да нямат пари хората. Ремонт се прави с пари. Това, че работи на две места не значи, че печели нещо кой знае какво по селата.
Половин България е така. Да започнат на лотариен принцип да ги правят тези ремонти, поне да няма такива вълни от възмущение.

# 1 546
  • Пловдив
Като нямат пари, жената да работи, има помощ за децата.
Нямането на пари не е извинение за купищата дрехи и боклуци, нито за мръсотията. Да имаш три стаи за шест души и едната да я превърнеш в склад, затрупана със стари и непотребни вещи, ей това не го разбирам.

# 1 547
Срециално за предаването ,Калин да вземе да си увеличи майсторите .

# 1 548
А, дойдохме си на думата с този епизод.
Ще ви се стори вдовицата с двете момичета бяла и добра след тези.
Гледам и очаквам да чуя каква е причината да не могат да се изчистят и да боядисат стените - и няма обяснение.
Ходят на аматьорски театър по-младата двойка. Време за разучаване на “Милионерът” има, за чистене и боядисване - не.

# 1 549
Има четирима възрастни тук, за Бога! От дядото и бабата имат със сигурност две пенсии и помощ за децата. Наем не плащат. Бащата работи на две места. Ами и майката да започне да работи и бих казала, че ще си докарат средни доходи, които ще са достатъчни за ремонт. Разбира се, не всичко наведнъж, но малко по малко могат да си ремонтират и освежават нещата. Но е по-лесно да се оплакват и да реват пред камера.

# 1 550
  • София /Абсурдистан
Аз не разбрах - банята и тоалетната са в друга сграда ли? В смисъл, за да ги ползваш трябва да излезеш от къщата и да влезеш в друга постройка? Или пък има топла връзка?

# 1 551
А, дойдохме си на думата с този епизод.
Ще ви се стори вдовицата с двете момичета бяла и добра след тези.
Гледам и очаквам да чуя каква е причината да не могат да се изчистят и да боядисат стените - и няма обяснение.
Ходят на аматьорски театър по-младата двойка. Време за разучаване на “Милионерът” има, за чистене и боядисване - не.
Това първото няма как да стане Trollface

# 1 552
В по-малките градове хората масово са на по една заплата, с две или повече деца. Но никой не живее в кочина. Не става въпрос за генерален ремонт, а къщата да се почиства и поддържа системно. Разбира се, че ако човек не пипне нищо 20 г.,всичко ще почне да се поврежда, да се зацапва, да се появи мухъл.
Аз съм отраснала с майка и баба, без мъж в къщата ни. Нямахме много пари, но вкъщи винаги е било чисто и приветливо. Да, и мухъл се е появявал, но е бил чистен в зародиш. Стига да иска човек, може да живее прилично, ако е здрав.

# 1 553
Аз не разбрах - банята и тоалетната са в друга сграда ли? В смисъл, за да ги ползваш трябва да излезеш от къщата и да влезеш в друга постройка? Или пък има топла връзка?
Аз разбрах, че са в същата сграда. Имаше нещо като кухня (в лошо състояние) и след това се влиза в банята.

# 1 554
На мен ми изглежда като едно от много подобни семейства в държавата. Много хора просто не виждат проблем в трупането на ненужни вещи или инвестицията в чистене, просто не им пречи, а иначе могат да имат всякакви интереси. Не малко истории съм чувал за хора, които демонстрират определен начин на живот с дрешки и материални неща за пред хората, а вкъщи.... Сега тези не ми приличат на този тип, а просто хора, които така са си свикнали. В собствения си ум всеки вижда своите проблеми като най сериозни, дори да не са такива, това не значи, че не ги преживява лошо.

# 1 555
В същата сграда са! В гаража има възможност за преграждане за да се сложи пералнята.А той е долепен до къщата.

# 1 556
Има четирима възрастни тук, за Бога! От дядото и бабата имат със сигурност две пенсии и помощ за децата. Наем не плащат. Бащата работи на две места. Ами и майката да започне да работи и бих казала, че ще си докарат средни доходи, които ще са достатъчни за ремонт. Разбира се, не всичко наведнъж, но малко по малко могат да си ремонтират и освежават нещата. Но е по-лесно да се оплакват и да реват пред камера.

Бащата явно не е искал да инвестира в голям ремонт на къщата на родителите на жена си... И все пак, да се поизмажат малко стаите и да се изчисти не е кой знае колко скъпо.
Във фейса ги подхванаха вече, както подобава Simple Smile

# 1 557

Бащата явно не е искал да инвестира в голям ремонт на къщата на родителите на жена си... И все пак, да се поизмажат малко стаите и да се изчисти не е кой знае колко скъпо.
Във фейса ги подхванаха вече, както подобава Simple Smile
Разбирам, че не е негов дом, но тук живеят децата му и дишат мухъл. Поне заради това да се размърда бащата.

# 1 558
4 души, Здрави, прави... срамота. На,фона на темата от днес " Ничия земя"... хайде заради децата си струва.

# 1 559
Къщата е собственост на родителите...пък ги натикаха в кухнята.

Общи условия

Активация на акаунт