Бригада ⚒️ "Нов дом" 🛠️ сезон 7 🏠

• 96 722
  • 1 669
  •   1
Отговори
# 1 560
Жената нещо се опита да драматизира, ама то нищо драматично няма при тях - нито някой е умрял, нито е неизлечимо болен.
В началото пускат тежка музика, викам си някой е болен и не могат,да изплуват хората... А то - средно статистическо семейство. Жената обзалагам се не е работила никога.

# 1 561
  • На морето!
Бабата и дядото видимо недоволни, но и с право.
Майката защо не работи? Децата са големи, не са бебета, все пак. Какво прави по цял ден,  та не може поне къщата си да чисти?

Жената с тинейджърките, освен тях е имала и болен от рак мъж, който преди това е бил алкохолик. Нищо общо нямат нейните “бури” с тези на тази, за мен тотална мързеланка.

# 1 562
Къщата е собственост на родителите...пък ги натикаха в кухнята.

Децата ли да сложат в кухнята?.. Бригадата направиха повече от възможното, а те като искат да се разменят и да поддържат чисто, защото това беше големият проблем на семейството.

# 1 563
  • Пловдив
При това не видях телевизор там. А за пенсионери хора си е нужен.
За сметка на това сложиха в спалнята с особени размери.

# 1 564
Стори ми се ,че гаражът не се използва по предназначение! И се питах,не можеше ли там да изместят кухнята! И вода и канал има....

# 1 565
  • На морето!
При това не видях телевизор там. А за пенсионери хора си е нужен.
За сметка на това сложиха в спалнята с особени размери.
Дори гардероб нямаше!

Родителите да бяха настанили в кухнята, те са единствените отговорни за тази ситуация.

# 1 566
Бригадата им оправи къщата, те да се разместват както си  решат.

# 1 567
Но и котето се уреди Grinning

# 1 568
Възмутена съм от този епизод!!! Аз, когато се отделих от нашите и бях на 20, студент, работех нощни смени, спях на земята, дори нямах матрак - трупах одеала, за да ми е меко. На тая заплата шкафче. На следващата - боя. Панелна гарсониера, да боядисах върху тапет, сложих балатум. Но стана свежо и приветливо... Само момиче се оправях...
нямам думи за тези!!!

# 1 569

Много ми хареса, че са помислили и за комфорта на котката. Така де, и тя е човек Simple Smile Има си къщичка и катерушка, въобще супер!

Относно банята, плочките са много хубави, но, хм, амии .. майката няма да се побере под душа...

# 1 570
  • София /Абсурдистан
Явно котето е много кротко, защото го носят в ръце, а не в кошница.

# 1 571
  • София
След потресаващия епизод с общинарката спрях да гледам предаването.
Сега като ви чета, разбирам, че изборът ми е бил правилен.
Пак щях да се ядосвам и възмущавам Simple Smile
За мен "Бригадата" беше добро предаване, но вече е история Simple Smile

# 1 572
Добре ремонтираха. И усвоиха оня хамбар лятна ли кухня..гараж ли което беше...да ходят като бели хора до вецето. Абе светна ..всичко ново..врати, дограми....тотал ремонт.
Ама не заслужаваха точно тези.

Да питам който ме пита за собствениците - ти ще си ок ли в твоята къща да те сбутат в най-тясната стая..и то обща с кухня?

Не ми се струва справедливо. Не го чувствам ок просто.

Дали децата да са там.. ти госпожа писа за тях. Аз не съм.

За мен в кухнята е ок за майката и таткото.

По заслуги..там ги разпределям аз.

# 1 573
  • Пловдив
Да, трябваше възрастните да си имат стая, децата също, а младата двойка да са в общата стая/кухня.

# 1 574
  • София /Абсурдистан
Може би ако се сложи завеса, или параван, разделящи кухнята от мястото за спане с двете легла, все някакво лично пространство е, макар и не точно каквото трябва.

Общи условия

Активация на акаунт