Бригада ⚒️ "Нов дом" 🛠️ сезон 7 🏠

• 96 742
  • 1 669
  •   1
Отговори
# 1 530
Не съм коментирала няколко епизода, но този ме възмути. Мързеливци пълни. Слабо, треторазряздно театрално представление от тьотката. То бива наглост, бива ама това на нищо не прилича. Някакви вътрешни ще са и тези.

# 1 531
Днешната история нещо не ми е ОК. Палачори и мързеливци.

Същото щях да напиша, изпревари ме. Мърлячи некви са тези. Айде стари мебели как да е, но мръсотията и мухъла...се дължат на мързела на собствениците. Банята 40 години не пипната, при двама здрави прави родители. Излагация тази вечер епизода.

# 1 532
Много мръсно бе...лепкаво чак.

# 1 533
Доколкото разбрах бабата има някакво психическо/неврологично заболяване, което има периоди на кризи и изостряне, но като цяло е овладяно и под контрол. Всички останали са прави и здрави. За мен е неоправдана тази мизерия, в която живеят.

# 1 534
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ето сега и на мен ми избушиха бушоните и този епизод съм възмутена, бясна и погнусена. И постоянно жената повтаря за някакви бури и трудности. Ми всички се сблъскваме с проблеми, борим се, чувстваме се в безизходица в дадени моменти, но не сме се оставили да живеем в такава мръсотия. Да изчистиш, да пометеш, да изхвърлиш боклука не струва пари. Мъжът и баща и за толкова години дори един латекс не са минали, не го приемам за нормално. Не смятам да гледам повече, разочарована съм, не че им пука на бтв и бригадата, но ни губят днес като зрители.

# 1 535
  • София
Този път и аз съм възмутена. Майката с двете дъщери, които породиха толкова коментари, нямаха мъж в семейството, разбирам ги донякъде, но тук, макар и възрастен дядото, са двама мъже. Все може да помогне на бащата с нещо, ако започнат лека полека да ремонтират. Разбирам, че в малките населени места заплатите са ниски, но тук наистина е затрупано от неизхвърлени навреме стари вещи. Като бях дете моите родители се бореха с мухъл в банята и една от стаите ни, която не отоплявахме зимата. Спомням си, че всяка пролет като се позатопли, се боядисваше, а като навлезе PVC дограмата, първо в тази стая смениха прозореца и мухълът изчезна. Не е толкова сложно в днешно време. Да оставиш децата да дишат мухъл, без никакви мерки... не го разбирам.

Последна редакция: сб, 19 апр 2025, 21:01 от malina_smile

# 1 536
Какви са тези бури?? Че спяли на дюшеци на пода. Колко народ познавам, които в началото са спели на матраци на земята иса имали буквално две лъжици и две вилици... Тази цял живот живяла при мама и тати, сега и мъжа довела и него да го гледат...
Бабата е добре към момента.

# 1 537
А какви бяха тези плочки в банята, за Бога? Имам чувството, че бяха разстреляни с калашник.

# 1 538
Здрави са...и родителите и децата. Слава богу.
Оттам насетне е чист мързел.

Ние в хола като влязохме в сегашното си жилище, имахме една предна седалка от кола и скрин с тв отгоре. Толкоз. Поетапно обдавеждахме.

Стар епизод е пак..лято е гледам.

Банята супер гнусна. Ама супер. Това с белина да не изжулиш поне...жълти петна...да ти се доповръща просто!!!
Money срамота. Срамота!

# 1 539
  • София /Абсурдистан
Много боклуци в двора имаше. И дрехи натрупани навсякъде.

# 1 540
Е че това ми се струва средностатистическо семейство. Какъв им е проблемът да не могат поне малко да си постегнат жилището? И жената защо непрекъснато реве?

# 1 541
  • Пловдив
Интересно ми е след година как ще изглежда тази къща. Според мен, мръсна и занемарена, и зарината с боклуци.
Здрави и прави хора. Със собствена къща, даже наем не плащат. Живеят заедно със здрави възрастни родители, които са голяма помощ, особено за децата. Мъжът работи на две места. Жената не казаха да работи. И да не си ремонтират къщата! За толкова години по една стена да оправяха, досега да е направена!
Мърльовци и мързеливци!

# 1 542
Жената нещо се опита да драматизира, ама то нищо драматично няма при тях - нито някой е умрял, нито е неизлечимо болен.

# 1 543
10минути ни занимават с етюда между Калин и Ванчо и накрая реклама.

# 1 544
  • София /Абсурдистан
Може да нямат пари хората. Ремонт се прави с пари. Това, че работи на две места не значи, че печели нещо кой знае какво по селата.

Общи условия

Активация на акаунт