Бригада ⚒️ "Нов дом" 🛠️ сезон 7 🏠

• 96 014
  • 1 669
  •   1
Отговори
# 45
Тези ютубъри не ги знам, но имаха страхотен подход към детето и то много им се зарадва.

Абсолютен хит са сред децата.
(Знам, защото моят син е колкото Мартин и им е фен на Анди студио).

# 46
И аз много се смях на кукувицата. 🤭

# 47
Тежка съдба, но светъл епизод. Радвам се, че има такива хора, че растат такива чисти деца. Да са живи и здрави!!!!

# 48
Банята добре се е получила между другото, аз очаквах почти да няма промяна.

# 49
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Аз се радвам, че и Мая намаза нов дом и кокал. Нея май Мария я подсигури.

# 50
  • София
Харесва ми, че правят доста по-скъпи ремонти, със смяна на дограма, душ кабини, шкафове за баня и т.н. На Караджов му беше по-скромен бюджета и правеха много компромисни ремонти.  Сега е по-дълго предаването, има повече реклами и явно оттам идва по-високия бюджет..

# 51
Нови врати вместо да боядисат старите, паркет вместо балатум, окачен таван също..

# 52
  • София
Явно повече спонсори набра предаването, което е хубаво.
Господ здраве да дава на дядо и внуче.

# 53
Тя тази къща не знам как би могла да мине с козметичен ремонт. Дано наистина качествено са направили всичко и не се наложи след 1-2 зими пак ремонт.
А в действителност ли работят по 5 дни или това е само за предаването? На мен една баня вкъщи ми отне повече време. Е, аз си нямах и бригадата де, но за състоянието, в което беше къщата, ми се вижда изумително постижение.

# 54
  • Между гори и планини
Нова ел инсталация, браво! Само това е много работа! Хубав ремонт!

# 55
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
В началото на епизода ревах от мъка, в края рева от щастие. Да са много щастливи в новия си дом дядо и внуче и дано държавата се намеси и им помага постоянно.

# 56
Има ли някакъв начин да се помогне на тези хора - финансово, дрехи, хранителни продукти? Предполагам през кмета на селото може да се установи контакт с тях - има ли някакви насоки от предходни сезони?

Прекрасно дете с тежка съдба. Вярвам, че след предаването ще има добри хора, които ще бъдат съпричастни.
Във ФБ са създали група ,там ще публикуват информация как да се изпрати помощ на хората
 https://www.facebook.com/groups/1027985712687321/

Браво на бригадата,на Мария,на спонсорите осигурили материали за ремонта и на самото предаване!
Повече такива тв предавания да има и по- малко Ергени и тем подобни..

# 57
Миналата година се засякох с жената на Калин на един детски РД -децата ни бяха в една група , та тя потвърди, че наистина са за 5 дни. Просто работели страшно много, до по нощите . Аз също се съмнявах, но после се замислих, че те имат график и бюджет. Отделно бригада си има и друга работа, поети ангажименти.
Имало е коледна кампания за семейството и са им събирали пари за ремонт, но явно не са    Се организирали да го направят.
Знам, че много хора ще искат да им помагат сега, обаче не го виждам практически постоянно да им идват чували с всякакви вещи и храни. Те имат нужда от пари и някаква женска помощ в домакинството - дано някоя жена все пак се навърта понякога

# 58
Благодаря за информацията, присъединих се към групата. На 22.02 има сборен пункт на паркинга на Билла в Люлин. Аз ще съм извън града, но ще пратя сина ми, най-вероятно с парична помощ. Ще е много рисковано за друго, ако няма конкретен списък. Както казаха преди мен - не са им нужни 20 пакета ориз на този етап (примерно).

# 59
  • София
Скрит текст:
Има ли някакъв начин да се помогне на тези хора - финансово, дрехи, хранителни продукти? Предполагам през кмета на селото може да се установи контакт с тях - има ли някакви насоки от предходни сезони?

Прекрасно дете с тежка съдба. Вярвам, че след предаването ще има добри хора, които ще бъдат съпричастни.
Във ФБ са създали група ,там ще публикуват информация как да се изпрати помощ на хората
 https://www.facebook.com/groups/1027985712687321/

Браво на бригадата,на Мария,на спонсорите осигурили материали за ремонта и на самото предаване!
Повече такива тв предавания да има и по- малко Ергени и тем подобни..
През цялото време (и особено, когато на рекламите  излизаше утрешния епизод на Ергенът), точно това си мислех - два различни свята по бтв, събрани в двата дни от уикенда. Нямам думи за това, което видяхме днес.  Не зная как цялото това преживяване се носи от една душа в един човешки живот, толкова тежки лични загуби за толкова кратко време. Да загубиш майка и жена за две години, да надживееш и двете си деца и да знаеш, че едно дете има само теб... Думите понякога наистина не стигат, за да изразят емоциите, които напират. Поклон пред Пламен!
Дано в живота на Марти това да са били най-трудните моменти и бъдещето пред него е светло и щастливо.🙏

Общи условия

Активация на акаунт