Бригада ⚒️ "Нов дом" 🛠️ сезон 7 🏠

• 96 662
  • 1 669
  •   1
Отговори
# 30
Използвам рекламите да се включа в темата. Стисна ме за гърлото тази история. Пожелавам много дълъг живот на дядото, да е здрав и да види Марти голям мъж. На Марти много , много късмет в живота и дано един ден създаде свое собствено хубаво семейство,  което малко да компенсира трудния старт в живота.

# 31
  • София /Абсурдистан
Явно човешкото сърце може да носи всичко.
Как може да им се помогне?

# 32
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Радвам се, че поне в събота може да се гледа нещо наистина качествено. Калин и бригадата му са много готини и положителни, особено Калин с неговите лафове разведрява обстановката. Хубаво е, че помагат и на хора с къщи, а не само апартаменти.

# 33
Явно човешкото сърце може да носи всичко.
Как може да им се помогне?

Доколкото прочетох, имало е някакъв репортаж преди това и доста хора са помогнали - пералня, таблет, коли с дистанционно за Марти за Коледа, защото това искал. Предполагам, че пари трябват винаги. В една статия бяха публикували телефона на Пламен, но не знам дали не е нещо фалшиво. Вероятно през кметството ще е най-лесно. Пламен каза в началото, че кметицата е много ангажирана със случая им.

Съселяните изглеждат истинска общност, както съм забелязала и в други села в Северозапада (а сигурно и не само там). Браво!

# 34
Има ли някакъв начин да се помогне на тези хора - финансово, дрехи, хранителни продукти? Предполагам през кмета на селото може да се установи контакт с тях - има ли някакви насоки от предходни сезони?

Прекрасно дете с тежка съдба. Вярвам, че след предаването ще има добри хора, които ще бъдат съпричастни.

# 35
  • Между гори и планини
Аз мисля да звънна в кметството. И да пратя разни неща по Еконт. Детето обича да чете - книги, обувки, дрехи, аз също живея на село, буркани с храна мога да пратя.

# 36
  • София
Силно начало на сезона. Стиска за гърлото.
Марти е чудесен. А направо не си представям какво е да загубиш майка, жена и двете си деца едно след друго.

По кадрите от дрон открих къде им е къщата. Направо ми се прииска да скокна и да им занеса нещо, каквото и да е.

# 37
Това също би бил вариант. Ако можем да се организираме и за един сборен пункт в София, да съберем неща, и доброволци да закарат... Доста е ангажиращо това, така че и самосондикално който си реши, все ще е от полза за дядо и внуче. ❤️

# 38
Страхотно дете, аз съм безкрайно впечатлена, супер сладко и се изразява много добре. Много тежка съдба.... надявам се да им направят страхотна къща. Щеше да бъде яко да го позволят малко на някое вертолетче. Новото попълнение в бригадата  - Данчо, много ми харесва. Въобще с тази бригада предаването коренно се промени.

# 39
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
"Калин излиза като кукувица на всеки прозорец да гледа кой почива" Joy.
Хубави изненади за Марти, милото дете заслужава много радости.

# 40
  • Между гори и планини
Много сладко дете , много възпитано! Много се радвам, че му правят толкова много изненади, да има радост в очите му!

# 41
Еее ще има и летене все пак Simple Smile радвам се

# 42
Плакахме всички още в началото. Супер тежка съдба. Страхотно дете. Това е единственото предаване, което си заслужава гледането.

# 43
Тези ютубъри не ги знам, но имаха страхотен подход към детето и то много им се зарадва.

# 44
Имат много хубави закачки помежду си момчетата от бригадата.
Марти има много сила в себе си. Спокоен, възпитан.

Общи условия

Активация на акаунт