Бригада ⚒️ "Нов дом" 🛠️ сезон 7 🏠

• 96 718
  • 1 669
  •   1
Отговори
# 120
Телефона на дядото ще пламне от обаждания. 😊
Аз мисля след този голям отзвук, че ще има помогнат всякак много хора. И ще задържа, запазих координати и ще помогна след половин година например, когато ще са ги позабравили. Защото и тогава ще имат нужда. И ако бях по наблизо, бих отишла . Дори го обмислям как да стане.
На същото мнение съм, дори мисля за рождения ден на Марти който е лятото, тогава да се включа.

# 121
  • София
Браво момичета страхотни сте! Heart Вече и банкова сметка сте намерили!  Ще помогна с каквото мога на дядо Пламен и Марти!
Някои нагоре спомена, дано се намерят жени съседки, роднини да постягат малко къщичката, детето има нужда и от женско присъствие, как се гушкаше в Мария! Cry

# 122
  • София
Аз мисля след този голям отзвук, че ще има помогнат всякак много хора. И ще задържа, запазих координати и ще помогна след половин година например, когато ще са ги позабравили. Защото и тогава ще имат нужда. И ако бях по наблизо, бих отишла . Дори го обмислям как да стане.
На същото мнение съм, дори мисля за рождения ден на Марти който е лятото, тогава да се включа.
Кога е рожденият ден на детето?

# 123
На 03.07 е рождения ден на Марти, а на дядо му е на 27.12.

# 124
  • Между гори и планини
То така дори ше е още по- хубаво. Неочакван колет да пристигне. 😊

# 125
Доня Дафина Черешова, да и аз така мисля, че ще е най-добре. Нямам още нищо конкретно предвид  какъв ще е подаръка, дали ще е паричен или предметен. Ще го измисля май-юни, тъкмо и времето ще е топло и предполага повече идеи свързани с лятната ваканция.

# 126
Аз пратих пари по банковата сметка на Марти. Дано и дядото да може да тегли оттам, за да могат да си помогнат за нещо належащо.
Аз се впечатлих колко се гушка Марти - явно освен материалните неща има и емоционална нужда от обич. Страхотно детенце.
Целият епизод , беше събран и показа всичко в една минута накрая! Скачащият върху леглото Марти! Душичка!

# 127
Много умно и слънчево дете. Също смятам да пратим запис на дядото като сме в България преди рождения ден на детето. Не мисля, че дядото може да тегли от сметка на името на Марти без разрешение на съдия.
В тази публикация на 24 часа пише, че ще прекара Коледа при баба си в Нови Искър. Дано бащата се разчуства, макар и невписан в акта за раждане:
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/19588464

# 128
И аз го изгледах най-накрая! Страшно много ме разчувства и трогна! Добротата в очите на дядо Пламен. Страховете му. Както каза Мария, той дори не е и скърбил, защото мисли само и единствено за Марти! Пожелавам На дядо Пламен да доживее да види Марти как се превръща в образован, възпитан, отговорен и работлив млад мъж! А на Марти пожелавам да носи винаги тази светлина, която излъчва и знам, сигурна съм, че майка му, баба му и вуйчо му го закрилят от горе и, че животът му ще е изпълнен с чудеса!

# 129
Проверих. Мартин е настанен при дядо си Пламен по реда на Закона за закрила на детето и получават полагащите им се помощи.

# 130
  • SF
Сигурна бях, че всичко е законно и нормално. Все пак ги показват по телевизията и няма да си позволят да лъсне нещо нередно. Ще се самосезират някои заспали институции.
Много сладко семейство са си, но следващият епизод на "бридага Нов дом" ще измести фокуса от тях.
Затова беше хубаво сега да се уговорим за буса с подаръците, не да отлагаме за 3 юли, Коледа, Нова година и догодина. Иначе знам, че детето ще има нужда не само от 36 номер маратонки, а и от 37, 38, 40 и т.н.

# 131
  • Sofia
Бабата в Нови Искър майка на баща му ли е?

# 132
Предполага се.

# 133
Сигурна бях, че всичко е законно и нормално. Все пак ги показват по телевизията и няма да си позволят да лъсне нещо нередно. Ще се самосезират някои заспали институции.
Много сладко семейство са си, но следващият епизод на "бридага Нов дом" ще измести фокуса от тях.
Затова беше хубаво сега да се уговорим за буса с подаръците, не да отлагаме за 3 юли, Коледа, Нова година и догодина. Иначе знам, че детето ще има нужда не само от 36 номер маратонки, а и от 37, 38, 40 и т.н.

И кое му е нередното? Не е задължително социалните да се намесват. При неизвестен и починал родител, е достатъчно и само настойнически съвет.

# 134

Esmee, очертава се и другите епизоди на Нов дом да са доста тежки и ако някой има желание да помага на дадено семейство може да го прави по всяко време на годината. Аз си го реших да е за рождения му ден, тъй като ремонта е правен есента, за Коледа са имали помощ и подаръци от община Монтана и сега ще имат много подаръци..

Общи условия

Активация на акаунт