Бригада ⚒️ "Нов дом" 🛠️ сезон 7 🏠

• 96 804
  • 1 669
  •   1
Отговори
# 1 440
  • SF
Моля, не ни запознавайте с щуротиите във фейса. Пък даже и вече изтритите там. Щом са ги изтрили, значи вече ги няма и във фейса.
Ясно ни е, че има и хейтъри и не е редно да излеем всичко негативно от фейсбук тук. Който си има регистрация и си чете там, си се информира. Останалите не бихме желали да се облъчваме с гадости.

# 1 441
И като отвържат кучето, добро ли ще му направят? Имате ли представа как се чувства кучето сред бригадата, оператори, доброволци, техника, стоваране на строителни материали и мебели, и целия този шум? А на всичко отгоре стопаните му ги няма. То просто ще избяга от двора. И не се знае какво ще му се случи.
И имаше колибка кучето.
Хареса ми епизодът. Е, да, при трите кипри се раздадоха на макс, по-добро обзавеждане, люлка в стаята, екскурзия... Но пък снощните герои оцениха направеното и бяха истински щастливи. А това е най-важното.

# 1 442
  • Пловдив
Според мен епизода беше сниман края на лятото, в началото на снимките за сезона.
Вероятно спонсорите са се включили по-късно, след излъчването на първите епизоди.

# 1 443
Котето и кучето бях в стрес и според мен - толкова хора им влизат в къщата. Мислех си защо животните не ги местят със стопаните в такива случаи или да ги вземат доверени хора.

# 1 444
  • София
И като отвържат кучето, добро ли ще му направят? Имате ли представа как се чувства кучето сред бригадата, оператори, доброволци, техника, стоваране на строителни материали и мебели, и целия този шум? А на всичко отгоре стопаните му ги няма. То просто ще избяга от двора. И не се знае какво ще му се случи.
И имаше колибка кучето.
Хареса ми епизодът. Е, да, при трите кипри се раздадоха на макс, по-добро обзавеждане, люлка в стаята, екскурзия... Но пък снощните герои оцениха направеното и бяха истински щастливи. А това е най-важното.
Люлката си беше в стаята преди ремонта.

Ру, малко хотели приемат животни.

# 1 445
Историята ме грабна и разчувства.
За разлика от епизода с трите жени.

Не разбрах защо сложиха мокет.
Видях че и преди децата имаха бюро и стол от икея.
Банята ми хареса.
В кухнята отстрани на печката нямаше термогръб и си мисля че стената на латекс там ще се цапа.

Прави впечатление да..че нямаше аквафор тук...екскурция и атракции с Макарон.

Финансова помощ от Групама - това са сума в пари или просто застраховка на жилището ли...не стана ясно и се зачудих.

# 1 446
И на мен ми направи впечатление, че го нямаше гардеробчето, на което бащата държеше, както и че мокрото помещение, което планираха, не го видяхме. Сигурно са си там, то и място за гардеробчето имаше из стаите. Този сезон много ми харесва това, че сменят интериорните врати. Това е голяма промяна за дома, а и е доста трудоемко занимание.

# 1 447
Честит празник,на всички тук,в темата!
Бъдете здрави, щастливи, усмихнати и благословени!

# 1 448
И имаше колибка кучето.
Люлката си беше в стаята преди ремонта.

Ру, малко хотели приемат животни.
Трябва някой и да ги храни тези животни, да разходи кучето. Така ли се оставят на произвола, когато има животни в семейството?

# 1 449
  • Пловдив
Защо решихте, че не са хранени и разхождани?
Все пак фокуса е върху дома и ремонта, а веднага се започнаха съчинения по картинка и главния герой пак е кучето.

# 1 450
  • София
Моето живее вътре. Не подкрепям гледане на куче на верига. Не знам как се случват нещата, но няма как да е отвързано, докато текат работни дейности. Хотел е вариант, но там има изисквания за ваксини.

# 1 451
Не вярвам да не знаете, че 90% от кучетата по дворовете са вързани.

# 1 452
  • София
Което не пречи да не го одобрявам, или?

# 1 453
Разбира се, то и аз не одобрявам, но е факт, че предимно така ги отглеждат на синджира

# 1 454
Кокер - външно куче, при това на синджир е ужасно.

Общи условия

Активация на акаунт