🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 352
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 1 005
Според мен им е наложено от продукцията да не се делят на групички, като в предни сезони. Имам чувството, че нарочно искат да е по-различен сезона от другите и във всеки аспект са се постарали да променят нещо.
На мен лично ми беше приятно да гледам добре облечени, гримирани и с прически момичета. То е ясно, че и без грим са красиви и е хубаво и така да си седят, но те го правеха и преди в самата вила, когато си седяха без грим и ги снимаха.

# 1 006
Пресияна ли имате предвид? Има ли Преслава, обърках се.

За Мартин - Диана или Адриана, за Виктор - Любомира.

# 1 007
Аз мисля, че Мартин ще разкара Диана, а Вико ще разкара тая с торбичките под очите - Любомира. С Пресияна поне е говорил веднъж, малко ще си я подържи.

# 1 008
Не мисля, че Мартин ще изгони Анна-Мария, нея я чувства като приятелче, с което да разнообразява и коментира останалите момичета.
Смятам, че ще изгони Адриана, нещо не видях химия между тях на срещата.
Виктор нямам представа коя ще изгони, много ми е неориентиран.

# 1 009
Ама това с поканата от Виктор е много необмислено. Аз те харесвам, ела да се бориш за мен с още 20 - логика? няма!

Има има, тия двамата са или бивши гаджета или настоящи. Нищо чудно Бранка да си е кандидатствала за формата и Виктор да й е ударил едно рамо да я вземат. Бранка се държи точно като негово гадже, нацупена, че той обръща внимание на други и иска да го накаже за това.
Обаче това не е честно спрямо другите, той да си влезе обвързан емоционално, а другите да се "пънат", пред избраната".
Да видим от цялото това цупене на Бранка, дали ще излезе двойка от формата.

# 1 010
Мартин ще изгони за Диана ,а Виктор Пресияна за мен

# 1 011
Според мен Виктор е толкова обсебен от Бранимира заради детството си, тя буквално му вкарва чувството, че е недостатъчен, неадекватен и т.н, нито пък ще изпита увереност и за минута. И докато не си изчисти травмите от детството (което вероятно ще е доста тежък процес, след като не е успял да ги пребори досега), постоянно ще се впечатлява от такива госпожици, които да го правят на луд и да го разиграват. Росица или някоя като нея ще е супер за него, след като момичето може да му разбере проблемите и да осмисли, че някои негови действия са следствия от миналото му, а в същото време да му донесе спокойствие и увереност. Остава да видим какво пък той може да направи за комфорта на момичето (не говоря за материални неща).

# 1 012
Страничен въпрос, но някой разпознава ли песента, която тръгва в началото на вечерята на Виктор и Росица. Много моля за подсказка коя е.

# 1 013
Мартин може и никоя да не изгони, защото предния път нали си тръгнаха две негови

# 1 014
Страничен въпрос, но някой разпознава ли песента, която тръгва в началото на вечерята на Виктор и Росица. Много моля за подсказка коя е.

Yamore на MoBlack и Salif Keita, беше хит миналото лято и есента, прогнозирам скоро и Keinemusik  да пуснат по тази линия Grin

# 1 015
https://www.youtube.com/watch?v=qZNYIaMGpF0

# 1 016
За мен най-красиви са Клаудия и Синтия. Клаудия има отвратителен цвят на косата, но тънкото й лице с тези ярки очи й придава невинно и дяволито изражение. Синтия също ми е екзотична с тези очи, но тя по-бойна го раздава и прекалено много изтъква неуменията на мъжа в лицето му, което би отблъснало един неуверен мъж (като Виктор). Клаудия май е Телец, а на една Риба й трябва твърда почва, защото витае в облаците. Синтия като Водолей какво разбира от чувствителност, емоционалност и ранимост?

# 1 017
Ама Виктор като действа под въздействие на детските си липси, за какъв чеп имат психоложка там? Вместо да срича простотии с гробовен глас, да го хване, да каже - момче, ела да поработим върху травмите ти, че тая Брана те прави за смях пред цяла България.

# 1 018
Ама Виктор като действа под въздействие на детските си липси, за какъв чеп имат психоложка там? Вместо да срича простотии с гробовен глас, да го хване, да каже - момче, ела да поработим върху травмите ти, че тая Брана те прави за смях пред цяла България.

Психоложката е вкарана, за да изкара нас от нерви Sweat Smile
Ако тя им оправи дефицитите и травмите, трябва да спират предаването, че всеки ще си е намерил половинка и ще празнува красотата на битието.

# 1 019
Много е нелепа тази жена, не знам дали е добър психолог, но определено не е телевизионен образ. Имам чувството, че е изнервяла всички там и са правили по сто дубъла, докато успее да си каже текстчето, без да го обърка. Ако тя е била психолог на кастингите, това обяснява много неща.

Общи условия

Активация на акаунт