🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 352
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 1 020
За сега най- харесвам Даниела, особено като поведение. Не ми харесват корекциите й, но на срещата беше красива. Мартина започна да показва леко агресивна ревност. Мисля, че ще стигне и по- далече. Вижда ми се лабилна и истерична, ще видим...

# 1 021
Крайно време е някоя да истеряса. Аз също залагам на Мартина, от другите ѝ изяви по предавания си спомням какъв вреслив фалцет вадеше на женица със слаби нерви, та е въпрос на време.

# 1 022
Крайно време е някоя да истеряса. Аз също залагам на Мартина, от другите ѝ изяви по предавания си спомням какъв вреслив фалцет вадеше на женица със слаби нерви, та е въпрос на време.
То тя си избухна там нещо срещу Даниела, когато бяха на масата с Мартин. Даниела нещо я обвини, че била клюкарка, че разказала нещо от нейния разказ за срещата и по едно време стана от масата и искаше да си върви на някъде.

# 1 023
Тази ранимост и привързаност ли е истина, или интервютата му със заглавие "Падам си по боклуци". Такъв актьор е и той...

# 1 024
На мен Клаудия ми харесва най-много, но само на външен вид, не съм я чула как разговаря. Но на срещата с Виктор с трите момичета и трите бяха с перфектни фигури, браво, източени, стегнати и с добри форми.
Така е.
Обаче нещо в Клаудия е натоварващо и изискващо. Погледът на хищна птица. Няма хубава енергия.

# 1 025
Клаудия има запомнящи се очи, но и аз намирам нещо хищно и неприятно в енергията й. Росица за мен има най-нежното и чаровно присъствие макар и да не е класическа красавица. Хареса ми и това, че на срещата с Виктор прояви истински интерес и емпатия.
Интересно ми е да видя повече и от Ферай. А за Янчето да, и аз не бих се учудила от нищо. Учудва ме триенето на мнения просто защото не споделяш масовото.

# 1 026
И как категорично заяви, че всеки мъж бил изневерявал. Неслучайно е приказката, че всеки съди за другите по собствените си действия.
Точно си е той за типажа на силиконките златотърсачки. Те търсят това, което той предлага и обратното.

# 1 027
Според мен Виктор е толкова обсебен от Бранимира заради детството си, тя буквално му вкарва чувството, че е недостатъчен, неадекватен и т.н, нито пък ще изпита увереност и за минута. И докато не си изчисти травмите от детството (което вероятно ще е доста тежък процес, след като не е успял да ги пребори досега), постоянно ще се впечатлява от такива госпожици, които да го правят на луд и да го разиграват. Росица или някоя като нея ще е супер за него, след като момичето може да му разбере проблемите и да осмисли, че някои негови действия са следствия от миналото му, а в същото време да му донесе спокойствие и увереност. Остава да видим какво пък той може да направи за комфорта на момичето (не говоря за материални неща).

Стана ми интересно - как се чисти травма? В случая неговата - как би я отработил?

# 1 028
Аз пък вече се отегчих да чета коментари, че на някой му е скучно. Като ви е скучно - не гледайте и не пишете! Нека останат хора, на които предаването е интересно, за да мога да се четат и по-интересни мнения.

# 1 029
Бранимира и Виктор имат някаква история със спасяване на коте или нещо подобно навън, когато са се запознали и него го е впечатлило нещо в характера ѝ в тази случка и му е станала специална. А тя милата може би няма нагласа за такъв формат, но се е хвърлила в предизвикателство като смел млад човек за преживяването и се учи на уроци в движение.

# 1 030
  • Бургас
Мисля, че Мартин ще изгони Силвия, а Виктор Яна или Любомира. Всъщност при розодаряването не трябва ли да има вече нови правила? Например да си ходи само една след коктейла, нали са един "отбор" вече?
Аз лично симпатизирам на Росица най- много.

# 1 031
  • София
Попаднаха ми тези снимки на Рупецова преди корекциите най-вече носа и двете топки вместо бузи/скули

# 1 032
Аз ако слушам "Държанка за джобни" трябваше да зарежа моя приятел на втория месец, когато не можа да отвори един буркан с кисели краставички. Изключително плитко е да съдиш за цял един човек, според това, че не може да отвори буркан или бутилка. Ама иначе сто процента ще иска да не я съдим на база корекциите ѝ, които са далеч по крещящи. А на тия стари кадри и мустак е имала. Аз не бих се подигравала за носа ѝ, но виж за мустак... Отнема 10 секунди.

# 1 033
Рупецова с фабричните си настройки е 100 пъти по-хубава, но де акъл? Само тия веждаци като на Панайот Хитов, не ги разбирам, но визията й за това как да изглежда е неразбираема и смущаваща за мен. На последната снимка - с нормалния си нос, устни, скули и с тънки вежди е супер!

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 18:14 от Tess d`Urberville

# 1 034
Ами можела е да го изправи като толкова е била с комплекси, но не да реже половината нос.

Общи условия

Активация на акаунт