🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 321
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 1 050
Много ми е захабена на мен тази Любомира, ако ме бяха питали коя е най-възрастната в сезона, щях да предположа, че е тя. А тази художничката е имала Only Fans ли? Може и да са му казали и затова да не я е избрал.

Уж да, знаел някакси вече отпреди посредством оная Валерия, с която са приятели явно. То тая Валерия си е същата стока честно казано. Изкефих се много, че отряза АлексА и тя не продължи, а тая да се окаже с онлифенс си беше толкова в стил на предаването и участниците в предните сезони 😂😂😂 Направо съм изумен, че има такъв що годе различен развой дотук. Дори Марто, дето е уж разхайтения от двамата, нищо не прави.

# 1 051
И на мен ми е симпатична Росица. Не ме напуска чувството обаче, че, както споменахте, Виктор търси по-груб типаж тип Бранимира и в крайна сметка ще си я преследва докрая.

Абе защо тези жени са изгорели така? Повече от половината са изключително червени, някои са изгорели на бюстиета и потници. 😄

# 1 052
И на мен ми е симпатична Росица. Не ме напуска чувството обаче, че, както споменахте, Виктор търси по-груб типаж тип Бранимира и в крайна сметка ще си я преследва докрая.

Абе защо тези жени са изгорели така? Повече от половината са изключително червени, някои са изгорели на бюстиета и потници. 😄

Щот им дават далеч повече да се забавляват и пекат този път. Би трябвало да не е много лесно, слънцето в Европа и по Северна Африка и близкия изток пържи яко. По тропиците не е баш тъй.

# 1 053
Не са предполагали че могат да изгорят на облачно време Rolling Eyes

# 1 054
Явно има такива, които гледаме тикток, на мен ми излезна това

# 1 055
Цикатридина нямат ли?
Б@си евтиното шоО...да няма цикатридина Joy

# 1 056
ох това момиче ми  е мега противно , има някаква фиксация в Даниела.

# 1 057

Разходите по пласиране на прословутите книги? Самото книгоиздаване е всъщност бая скъпо, огромна разлика има с просто да публикуваш нещо си онлайн.

# 1 058
Да, имат храна и хубава вила, макар че не сме видяли много от нея, но пък явно се обличат сами, сами се фризират и гримират, поспестил е яко.
Едва ли. Ако ползват местни гримьори и фризьори е евтино - в Шри Ланка с тази професия се изкарват 300-400 долара на месец. Явно този сезон не са търсили пищност. Дори Наум не е с костюм през повечето време.

# 1 059
А бе много нисък бюджет тази година. Сложили спалня в обора за среща, на плажа 2 табуретки опаковани с плат, само шампанско пият, няма екскурзии, екстремни изживявания....все в някоя вила и само веднъж сафари, ама под дъжда.

# 1 060
Цикатридина нямат ли?
Важното е, че имат Нуй. А и барманчето може да опре до Цикатидрина-супозитории.

# 1 061
Цикатридина нямат ли?
Важното е, че имат Нуй.
Тя цикатридината 30лв. беше в аптеката миналото лято. От къде пари за толкоз луксозно нЯщо?

# 1 062

Разходите по пласиране на прословутите книги? Самото книгоиздаване е всъщност бая скъпо, огромна разлика има с просто да публикуваш нещо си онлайн.
Ами не знам казва, че книгата е на фирма на името на майка и, защото тя има запори от нап така че може би са от модната и марка

# 1 063
Ох, тази я помня. Сега Даниела, че може да е всякаква е така, ама и тази Станислава или както беше - не спира. Сега има да я кълве с години, както беше с Капитонова.

# 1 064
Изключително злобно същество. Да качва нещо смислено като има такива претенции ,но то знае само да плюе.

Общи условия

Активация на акаунт