🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 316
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 1 065
Тва барманче го доведоха на почивка и ни са чу, ни са видя, сигурно си плажува човечецът. Много екскурзианти са помъкнали тоя път, психоложката и тя.

# 1 066
ох това момиче ми  е мега противно , има някаква фиксация в Даниела.
Това момиче е мега противно и само хули и обижда хората в Тикток, главно ергенките, като някоя леличка пред блока ми е.

# 1 067
Чета тук,че Данчето нещо коментирала за това ,че Мартин първо сипвал вино на себе си,а после на нея. Така ли е ? Не съм гледала внимателно.
 Ако е така - Данчето ме изумява! Уж елитна "консултантка ",а не знае елементарен етикет. Когато се отвори бутилка вино първо се прелива в отделен съд/чаша. Ако няма такъв първо се сипва на кавалерът,а после на дамата с цел да не попаднат частички от тапата ,които може да са попаднали по гърлото на бутилката при отваряне.
 Не знам какво се е превземала тази ,но ако е за това -  излага се. Аман от "консултантки " с претенции.

# 1 068
Чета тук,че Данчето нещо коментирала за това ,че Мартин първо сипвал вино на себе си,а после на нея. Така ли е ? Не съм гледала внимателно.
 Ако е така - Данчето ме изумява! Уж елитна "консултантка ",а не знае елементарен етикет. Когато се отвори бутилка вино първо се прелива в отделен съд/чаша. Ако няма такъв първо се сипва на кавалерът,а после на дамата с цел да не попаднат частички от тапата ,които може да са попаднали по гърлото на бутилката при отваряне.
 Не знам какво се е превземала тази ,но ако е за това -  излага се. Аман от "консултантки " с претенции.

И аз така си помислих първоначално, но може Мартин да си е гушнал бутилката и да ѝ е доливал при поискване SmileSmileSmile.

# 1 069
Това за виното не го знаех.Аз не пия и въобще не съм запозната с етикета на сервиране,но все си мисля,че на дамите винаги се сервира първо.
Направи ми впечатление,че Мартин бърза да сипва на себе си,а Виктор държи бутилка вино много смешно.

Ама какво им е на мъжете Риби? Страхотни са. Animal Fish

# 1 070
Хайде и аз с първоначални впечатления, за да кажа, че новата концепция с двама ергени, плюс цялостното префасониране в сценарий и режисура на епизодите, ми хареса.

Към ергенките, също нямам претенции, но за първи път виждам накуп толкова логопедични проблеми. Просто се зачудих, след като съответните са коригирали доста неща по себе си, то това не го ли виждат като дефект, над който да работят. Не вярвам да е късно.

Накрая, слава тебе, Господи, този път никоя не парадира, че е влязла с мисия за щяло и нещяло. Smiley

# 1 071
Клаудия има нещо от очарованието на прекрасната актриса Касиел Ноа Ашер. Артистична, необикновенна е и май луда глава... Дано Виктор и обърне повече внимание. Момичето си заслужава. Тази година ми харесва, че девойките са по - финни от към грим и облекло, повечето не се контят прекалено и можеш да видиш естествения им вид.

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 22:07 от Tilda.M.

# 1 072
 Не знам какво се е превземала тази ,но ако е за това -  излага се. Аман от "консултантки " с претенции.
Мъжът налива малко в чашата си - само глътка, за да се увери, че с виното няма проблем. След проверката, налива на жената и накрая на себе си. Не като Мартин да си напълни чашата догоре и после на дамата. 😁

# 1 073
Голяма работа на кого е налял първо. Нали ѝ е сипал и на нея. Какво се прави от мухата слон?

# 1 074
Осигурява ПЪРВО собственото си оцеляване Sunglasses

# 1 075
Клаудия има нещо от очарованието на прекрасната актриса Касиел Ноа Ашер. Атистична, необикновенна е и май луда глава... Дано Виктор и обърне повече внимание. Момичето си заслужава. Тази година ми харесва, че девойките са по - финни от към грим и облекло, повечето не се контят прекалено и можеш да видиш естествения им вид. 
Има от Касиел, но е по-хубава, напомня и на младата Валерия Голино, оня ден я гледах в "Рейнмен", и ми направи впечатление приликата.

# 1 076
  • Street of Dreams
В ресторантите това е стара традиция първо келнерът да налива на мъжа, не само заради възможните остатъци от корк, но и се е смятало, че мъжът е "познавачът" на виното, а жената е просто неговото бижу. Той опитва и решава.

# 1 077
От участничките тази година виждам: 5 Водолея 5 Стрелци и 4 Везни, голямо общуване ще падне. Май няма да гледаме скандали, жените ще се сприятелят.
Подборът ми харесва, по-малко 'кифли'. Харесва ми, че са по-естествено изглеждащи, дори приемам да се разхождат без бални рокли и  с техен грим. Тук там някоя пластическа корекция. 
Ще гледам.

# 1 078
Не знам, на мен ми правят впечатление такива малки неща. Показва специално отношение, че първо мисли за мен пред себе си. За мен е знак, че може би насреща стои грижовен мъж.

# 1 079
Марто ще краде още и още женски на Викса, след онова лавче за на 40 ако нямаш корем, значи си или беден или болен 😂🤣😂🤣😂

Общи условия

Активация на акаунт