🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 135
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 1 515
Снощи повечето ми харесаха, не съм пила нищо Grinning

# 1 516
Е и аз казах снощи, че всички са хубави, ама Диана не ми е никога хубава, та обобщих, но винаги има изключения. Без да пия каквото и да е Nerd

# 1 517
  • Варна
Е и аз казах снощи, че всички са хубави, ама Диана не ми е никога хубава, та обобщих, но винаги има изключения. Без да пия каквото и да е Nerd

Има нещо нередно в усмивката, устата, зъбите й ,освен това се държи неадекватно и се тресе странно.

# 1 518
Диана съм  я мяркала преди -беше готина мацка ,сега ми се вида доста груба.

# 1 519
  • ВАРНА
Диана ми е,като Ана-Мария-в отбора на братлетата.

# 1 520
Диана явно я избра само защото е било уредено да отпаднат Яна и Пресиана, иначе не виждам с какво го е впечатлила и ще го впечатли за в бъдеще. Същата работа и със Силвия и Адриана. Държи ги за пълнеж.

# 1 521
На мен ми стана чудно защо под ягодите Виксън-а даде рози на Силвия?! Диана?! Ана-Мария.... просто е абсурдно. Изглеждат като лели до него.

# 1 522
На мен цялата схема с розите ми беше много странна. Ами ергените трябва да излизат със списък с отметки минимум, като преди това са изчислили розите и момите.

# 1 523
Виктор каза на Мартин ,че Яна не е а него ,не виждам защо се учудвате, че я изгони.

# 1 524
В началото, още преди да почне ергена, като пускаха само откъси и промота - най-неприятният песонаж за мен бе Даниела. Направо бях потресена как изглежда и си направих прибързани заключения за нея много лесно.

НО, хора, тази жена успя да ми промени мнението (да, мн се учудих и аз самата). Поведението й е харизматично, закача се, забавна е, говори много добре, чаровна е. И даже визията не ми пречи вече. Не просто не ми пречи, ами според мен е привлекателна, дори без грим е много чаровна. Всичко е до чар и харизма.

И си подхождат с Мартин, шипвам ги - някак си много интересни и непринудени са, като са заедно.

# 1 525
  • София
Ферай ми е много антипатична, насилено се опитва да е игрива и интересна, все едно е на 15 и се учи как да флиртува.
Най-много ми харесват Косара и Даниела. Косара има много самоуверено присъствие, излъчва силна женственост, под която изглежда да се крие детска уязвимост, а това много привлича мъжете. Даниела е много премерена във всичко - изказ, поведение, флирт, закачлива е без да е натраплива; сладка е, без да ти идва да я утешиш като приятел. Излъчва мекота и увереност едновременно.

# 1 526
Какво роптаете срещу церемонията на розата, добре си е нищо унизително няма повече от това, което всъщност е предаването. Какво, дава на една тя се връща пък после другият иска да ѝ даде и пак наново я вика и така половината мацки по два пъти.
Ами излишно е и ще отнеме много време.
На мен Даниела ми харесва. Ок, знам че не така трябва да изглеждат зъби и нос, но има миловиден поглед и горе-долу знае какво говори и ти става симпатична. А Марта се направила като кукла в лице, но като вземе просташки да се провиква и евтино да се увива около Марто и олеква доста. И вече ти става несимпатична.

# 1 527
Даниела е симпатична като поведение, но с визията не мога да се преборя. Не харесвам Майкъл Джексън и това е.

# 1 528
Никак не ми е симпатична, нито като визия, нито поведение. Опитва се да го играе явно, като от книгата си/не че съм я чела, съдя по заглавието и коментарите/. И като психолог в къщата, с подпитвания и коментари, да извлича ползи, задкулисно поведение има. Но в тази мисъл смятам, че подходяща за Мартин

# 1 529
Амбър, плюс сто, както се казва!

То цялото предаване е унизително за всяка себеуважаваща се жена, вие за една роза сте се закахърили Grinning

Обаче този сезон мацките ме кефят. Има борба за ергените. Всяка вика "вземи го ти" Joy

Общи условия

Активация на акаунт