🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 149
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 1 530
Ами всички имаме различни възприятия и вкус. И нека, няма да е интересно да харесваме едно и също.
Докато тя говореше Марто го хванах как я погледна в големите "очи" иначе се старае да избягва тази зона. Снимат го не е удобно, иначе е човещинка😁
Сладък беше като се спече малко с Косара. Изобщо ми стоят идеално двамата. Тя изглежда и се държи като по-зряла, така че си пасват.

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 16:09 от *Амбър*

# 1 531
  • София
Хора, върнах си пак финала на епизода. Ами извинявам се, но Пресиана усещаше, знаеше с всяка своя фибра какво ги чака. Т.е. секирата. Това не може да се изиграе. Лицето и, очите и казваха, как така сглупихме и сега ще си тръгнем ей така без никаква следа. Не знам но момичето знаеше...
Докато Яна си беше в нейния си свят. Такива като нея са над материалното и не знам дали изобщо разбра какво се случва. Накрая беше толкова щастлива все едно взима първа роза?!
Жесток ТВ момент, но за мен всичко това си остава един много лош театър от страна на продукцията с което много ми олекнаха.

Сега ми е много любопитно дали в Надкаст ще продължат да ни правят на маймуни или ще се каже истината.

# 1 532
Наваксах с последните няколко епизода и се включвам с удоволствие в темата.
Елвира ми прилича на Николета Лозанова, Ива на Фейгин от Игри на волята. Туркинята не ми харесва, тези вежди й придават много груб вид. Виктор е симпатичен. Много се смяхме с мъжа ми вчера на реакцията му при разговора с Ива, когато тя го попита според него би ли получило между тях.. и той само ух, уф, чуди се какво да каже. На Мартин му е все тая, там е за кеф. Според мен ще избере Даниела накрая.

Не знам дали е само 28 дни предаването. Теа на Наум беше писала, че няколко месеца ще са в Шри Ланка.

# 1 533
Да бе, над материалното била Яна, ама рекламира бански и иска мъж да я издържа Grinning

# 1 534
По повод на изгонените две девойки вчера, ако наистина са се чупили за известно време, явно мястото им не е там, не са отишли на екскурзия. Особено тъпо е да го направят в предаване, в което се знае, че така или иначе една или две от тях трябва да напуснат по регламент. Представете си ситуация, в която снимат или имат среща с ерген, или има церемония на розата и няколко просто ги няма, то може да полудее всеки продуцент така. И слободията си има цена в крайна сметка, ще бъде добре ако не трябва да плащат и неустойки.

# 1 535
Гладен не е останал. По-важно е как ги харчи, защото според мен опуква всичко.

Мартин спомена, че голямата му дъщеря учи в Англия. Предполагам е в частно училище, за което най-вероятно се изръсват (той или бабата и дядото) с десетки хиляди паунди на година. После я чака университет, за който таксите след Брекзит също са солени. След това магистратура/и за още по-голяма сума. И умножете всичко това по две, защото и малката сестра сигурно я готвят за същия път. Отделно пари за квартири, издръжка и т.н. Общо няколкостотин хиляди.

Всяка златотърсачка трябва да си прави сметка, че голямата част от парите на Мартин ще отиват за децата му, не за нея.

Иначе, момите са много скучни и невзрачни този сезон. Нещо не са ги подбрали добре. И на мен ми лисват игрите. Не тези, в които се биеха и мятаха, а по-интелектуалните, които създаваха напрежение и бутаха сюжета напред. Като онази с анонимните въпроси в Ерген 2.

# 1 536
  • София
Хора, върнах си пак финала на епизода. Ами извинявам се, но Пресиана усещаше, знаеше с всяка своя фибра какво ги чака. Т.е. секирата. Това не може да се изиграе. Лицето и, очите и казваха, как така сглупихме и сега ще си тръгнем ей така без никаква следа. Не знам но момичето знаеше...
Докато Яна си беше в нейния си свят. Такива като нея са над материалното и не знам дали изобщо разбра какво се случва. Накрая беше толкова щастлива все едно взима първа роза?!
Жесток ТВ момент, но за мен всичко това си остава един много лош театър от страна на продукцията с което много ми олекнаха.

Сега ми е много любопитно дали в Надкаст ще продължат да ни правят на маймуни или ще се каже истината.

Не разбирам този драматизъм, Виктор не ги искаше, ако ги харесваше поне минимално, щяха да му оставят едната. Те така или иначе щяха да си ходят. За Бранимира щеше да се бори, а тях беше предвидил за гонене до 1-2 дни.

# 1 537
С Яна разбрахме, че не се разбра, но с Пресияна изглеждаше, че си паснаха. Много е нелогичен.

И двете показаха, че го харесват. Той явно много се отблъсква от това.
Според мен не хареса Пресияна още в началото, а имаше някакво съжаление като припозна в нея комплексите и неувереностите, които той има. Но това не стига, за да продължи напред в шоуто.

# 1 538
По повод на изгонените две девойки вчера, ако наистина са се чупили за известно време, явно мястото им не е там, не са отишли на екскурзия. Особено тъпо е да го направят в предаване, в което се знае, че така или иначе една или две от тях трябва да напуснат по регламент. Представете си ситуация, в която снимат или имат среща с ерген, или има церемония на розата и няколко просто ги няма, то може да полудее всеки продуцент така. И слободията си има цена в крайна сметка, ще бъде добре ако не трябва да плащат и неустойки.
Добре де, но има само две места, на които могат да бъдат. Къщата за снимки и къщата за спане. Като ги е нямало в едната, защо просто не са проверили в другата? Не е като да са отишли на разходка до центъра. Малко странно.

# 1 539
И аз не разбирам драматизма, Виктор още на първата церемония щеше да изгони Яна, след срещата им каза, че е смутен от Яна. А с Пресияна така и не си паснаха. С или без провинението щяха да си ходят.

Съмнявам се продукцията да са го накарали, Мартин също би ги изгонил, ако някои от неговите момичета почнат да излизат от къщата и да си обикалят, мислейки си че са на почивка.

# 1 540
На мен ми хареса този наин на розораздаване, нормално е като има двама ергени и те могат да избират от всички, да се обръщат и към двамата за рози. Явно коментират предварително церемонията и взимат необходимия брой, защото всеки имаше доста повече рози от броя на момичетата си. Това, което не ми хареса е нелепия начин, по който бяха изгонени Яна и Преси. Кажете истинската причина и ги изпратете дисциплинарно, вместо Виктор да раздава рози на Диана, Силвия и Анна-Мария, за да е по-унизително.

Иначе ми хареса епизода, хубав коктейл беше. Даниела ми се издигна леко в очите с реакцията си на изгонването на Яна. Класацията ми, изцяло на външен вид (от оставащите):

1. Ферай
2. Росица
3. Ивет
4. Адриана
5. Елвира
6. Клаудия
7. Синтия
8. Косара. На моменти много ми харесва, но подобен тип красота не ми е по вкуса, сякаш има нещо вампирско. Даже от Ивет не получавам такъв вайб
9. Мартина
10. Ива
11. Силвия
12. Бранимира
13. Даниела
14. Любомира
15. Анна-Мария
16. Диана

# 1 541
Според мен и за сега, Виктор си харесва Бранимира. Някак си погледът му е различен с нея, гласът му се променя, езикът на тялото също. Някак с нея сякаш грейва. Така го усещам.

Направи ми впечатление коментара на Бранимира - за това, че един вид е по-сопната и го гледа по-накриво, защото не може да го разгадае, цитирам "Един си зад камерите, друг като ни снимат". Мисля, че това каза, или "По един начин се държиш като има камери, по друг като сме двамата". И това я дразни и обърква. Може би за това и тя се държи по-студено. Не е сигурна в него.. а май го харесва и тя.. май? Не съм сиг толкова за нея..

# 1 542
На Мартин голямата дъщеря учи в Malvern College в Англия

# 1 543
Да бе, над материалното била Яна, ама рекламира бански и иска мъж да я издържа Grinning

Къде е казвала, че иска мъж да я издържа? Само се говореше как иска 3-4 деца 😂🤣 Никога не е изглеждала като някаква монахиня, само добродушна. Ама така де, и тя приключенства според инстаграм, отде пари хахах

# 1 544
Някъде има ли снимка на Синтия с естествения и нос, на мен с този не ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт