🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 698
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 135
Елвира, когато чу, че я кани на среща, не ми изглеждаше особено ентусиазирана... После се шегува перфектни сме един за друг. И според мен го е разгадала вече и не таи реални надежди, ако някога е имала такива.
Яна наистина много напомня на Меган. Доста е пренавита някак да му се хареса, иначе може и да си е добричка като човек.

# 136
Аз все още не мога да ги запомня по имена и физиономално и не мога да влезна в час,за да ги коментирам.В предните ергени като че ли ми беше по лесно и диво ,а тук ми е скучно и постно.

# 137
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Тая Даниела голям психолог се извъди. С такава категоричност се изказва какъв бил и не бил Виктор, базирайки се само на факта, че не знаел как се отваря шампанско. Явно много си вярва как ги чете мъжете като отворена книга. А ако е така, чудно защо още не е впримчила някой провайдър да я издържа.

Срещата на Виктор и Яна е скучновата, но ненатоварваща. Не си говорят кой знае какво, но поне видяха сума ти слонове и пипалата им. Joy

Елвира ми се струва много семпла интелектуално, само се хили като тиква и нищо интересно не е казала.

Усмивката на Виктор е гингивална, но това може да се оправи при желание.

# 138
Градски легенди е прекрасно заведение, барманът е оттам може би.

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 21:16 от densi

# 139
Какво имаше предвид Виктор след срещата с Яна, че не съжалявал за решението си снощи?! И после хубави неща.. Нали уж искал да я маха.. Нещо монтажът, може би..
Не съжалява, че ѝ е дал розата, която остана от Мартин.

# 140
Много зъби и венци видях тази вечер…Чувствам се като стоматолог. Епизодът дотук е доста скучен.

# 141
Мъ, че е глупава тая Елвира!

# 142
Имам чувството, че я гледа само в гърдите, както и Мартина все там я зяпаше… 🤣

# 143
После Виктор бил зле със свалките… Мартин понеже е добре. “Ако ти кажа, че съм те харесал, заради дълбоката ти душевност, шъ тъ излъжа”. 😁

# 144
  • София
Радват ме момичетата, че се държат приятелски и засега не са се разсъскали, задружни са. Знам, че някой иска сеир и скубане на коси, но аз търся нормални отношения и добро възпитание.
А, ето и Мартин искал да знае коя как се държи с останалите. Grinning

На.Елвира бавничко ѝ тече мисълта, да.

# 145
Анна-Мария изглежда супер отблъскващо отвсякъде,а в комбинация с поведението й е просто топ. Според мен Виктор и Йоана си отиват, аз лично не го виждам до някоя от напомпаните.

# 146
  • София
Тази Елвира ще изхвърчи тази вечер - имам такова усещане.

# 147
Много зъби и венци видях тази вечер…Чувствам се като стоматолог. Епизодът дотук е доста скучен.
Николина has entred the chat. 😁

# 148
Елвира е страшно семпла. Елвира - питанката.

# 149
Не изглеждал Мартин като съвестен човек, не мога Joy Това момиче две думи не може да каже като хората, ужас.

Общи условия

Активация на акаунт