🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 628
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 345
Айде, Росица и Косара вече готови за смяна!

# 346
  • България
Косара е много страшна като се усмихне! Тя е страшна и по принцип. Можеш да сънуваш кошмари.
Говорът ѝ също ми е много неприятен и няма какво да каже. Да си ходи скоро!

Скрит текст:

Бранимира продължава да е просто парче, кога ще си ходи и тя?! На вид - то криво, то кръгло лице като Житената питка с акне и още "красоти", в тялото - момче от пубертета.

Участничките са голяма греда и съсипват цялото предаване.

# 347
Бранимира продължава да е просто парче, кога ще си ходи и тя?! На вид - то криво, то кръгло лице като Житената питка с акне и още "красоти", в тялото - момче от пубертета.
По принцип хич не си падам по конспирации тип “всичко е нагласено”, но за пръв път имам усещането, че тук работата не е чиста. Дали Виктор умишлено се прави на жертва и ще го играе момчето с разбито сърце до края на сезона, за да печели симпатии… Или накрая тя ще осъзнае, че са перфектни един за друг и ще има хепи енд… Не знам, но цялата работа намирисва на евтин театър. Може би защото се познават отпреди сезона.

# 348
  • софия
Аз пък харесвам Бранито. Засега де.
Не знам дали я е поканил така, както покани другата дето му отказа. "Хрумна ми - вика, че ти ще си ми сигурното нещо там, само теб познавам, харесвам те и може да си прекараме добре, защо не, ако се съгласиш..."  - баси смешното.... Joy И мацката го отряза.
На Бранито явно по друг начин и е предложил. Знам ли, дали наистина я харесва или просто му е "нещо сигурно" (като сюжет), но според мен тя очаква нещо повече от просто пластмасовия Кен, какъвто в момента е Виктор. Едва ли ще го получи, щото май нищо повече няма Викторът, ама де да видим.
Засега Бранимирчето си ми е таман.

Известната писателка инфлуенсър за сефте тук я виждам, но за моя изненада засега я харесвам.

Яна не е на център и според мен. И хич не е малка на 27.

Симпатична ми е Синтия.

Ана Мария е пълна шматка. Но аз симпатизирам на такива хахавели. Те рядко са злобни интригантки и не забиват нож в гърба. Забавлява ме.

Косара не я харесвам особено, но ще и дам шанс - не ме дразни.

Мартина ми е карикатурен образ.

Росица е симпатяга- Виктор ще я отегчи до смърт,  но тя все още не го знае.

tfn2k, харесвам видеата ти, но текстовия обзор тук още повече. Ако може качвай и тия текстове под видеата някъде. (извинявам се, ако някаква глупост пиша, не разбирам от видеа, но текстовете ти са супер забавни  и жалко, че ги трият тук)

# 349
Тази Бранимира не ви ли прилича малко на Виолета Марковска? Същия надменен поглед.

На мен ми прилича на Криси от Сандев и Стела, само, че в пораснал вариант.

# 350
Клаудия не мога да я преценя, но Бранка е просто куха лейка. А най-ироничното е че според мен Виктор е луднал по нея, но сега не я покани на среща умишлено, защото си мисли, че щом тя се прави на недостъпна и той трябва да се прави на такъв, а това са ми толкова тийн драми, че ще повърна.
Мартин пък и той се прави на света вода ненапита, не се целувал, чакал, бла бла. Все едно не го четем навсякъде какви ги върши с хостеси, сервитьорки и прочие обслужващ персонал във всеки един смисъл на думата. И с тоя алкохол на корем, бутилка шампанско на всяка среща ми идва в повече.

# 351
Даниела защо си подпираше носа така като мис Пиги?!
Явно е превен и е комплекс. Тя много ми прибича на някаква анимационна героиня, но не мога да се сетя на коя точно. Има хубви очи, но надолу е гротеска. Като ги скрие скулите си изглежда моного добре.
Другото не мога да го коментирам още.
Виктор, определено не изтлежда толкома благонадежден момък. Разбивал е сърца той и то доста. Използа чара си, който е в изобилие, но не ми изглежда да е много мил навън. Така ми изглежда.

На мен ми прилича на corpse bride или на която и да е от на Тим Бъртън анимациите

# 352
Бранимира прилича на затлъстял сурикат с тази муцуна. Изключително неприятно излъчване има. До колко би била подходяща за Виктор - сама не знае къде се намира, какво остава да бъде половинка на някого. Ама безплатната почивка си е друго нещо.

# 353
Тази Яна, доста пренавита ми се стори. Напомни ми на оная с обливката от предните сезони и тя така си внушаваше, че е влюбена.
Толкова се радвах, че ни отърваха от тъпите рецитали на Наум и те ни вкараха "психоложка". Още по тъпо стана, та чак ми се прииска да върнат нелепите игри, отколкото тая глупост с погледите. Ма моля ви хора, приберете си я тая жена, момичетата ви са напълно достатъчни за да е кринджаво.

# 354
Оф, защо се трият обзорите на tfn2k? Някой може ли да ми прати последния за епизода тази вечер ако случайно го има някъде, защото го пропуснах? Sad Може и на лично съобщение.

Иначе по темата - пореден скучен епизод, за съжаление.

# 355
Тази Бранимира не ви ли прилича малко на Виолета Марковска? Същия надменен поглед.

На мен ми прилича на Криси от Сандев и Стела, само, че в пораснал вариант.
Joy вярно Joy

# 356
  • Вестерос
Мерси за темата 🌹🌹

Аз гледам на запис. Минаха срещите. Тази Елвира нещо нервира Мартин. Според мен тя не ги харесва. Срещата на Виктор и Яна ми хареса много, бяха сладки. Но е факт, че малко говори все едно е тийнка. Според мен няма опит с мъжете. Може и да преувеличава, че е имала връзки. За мен това е ок. Обаче нещо при разказа й не ми хареса, малко повече шигаве всякаш, може да е от притеснение някакво.

# 357
Не ми направи добро впечатление Мартин като сипа шампанско първо на себе си, а след това на Елвира. Уж голям играч, пък първо уважи себе си с чашката 😅😅😅

# 358
  • София
Всъщност Виктор и Яна си отиват като двойка визуално, харесаха ми. Янчето беше много напориста в натискането. Типичната лепка. Виктор по-скоро иска да избяга от нея, сигурно е забелязал налудния и поглед на моменти, право е момчето. Но срещата им ми хареса повече.

Срещата на Мартин и Елвира беше доста скучна. Не им се получи нито танца, нито разговорите. Мартинчо много кльощав, бре. Какви тънки пръстчета на ръцете има. Astonished Елвира е хубавка, ама толкова куха горката. Супер тъпи въпроси  и поведение, ужас.

Докато Виктор се опитва да им вдъхва увереност и самочувствие, Мартинчо сече директно. Хахаха, не на него тия, той всичко е видял и изживял.Joy

Много яко, че Виктор пренебрегна Бранимира за среща, много е неприятна с тия малки злобни очички. Какво я вика после да и се обяснява на тая, тя за пет пари го няма....

# 359
Току-що приключвам днешния епизод.
Всички ще нападнат Яна, защото ще я видят слаба и инфантилна. За мен тя е прекрасна, но ще си остане неоценена. Виктор е глуповат, няма капацитета да оцени една мила жена, а ще гони надути кифли доста след предаването.
Елвира не ме изненада с нищо. Мега тъпа. Мисля, че откровено досади на Мартин, но може би няма да я низвергне, защото би искал да изкара една нощ с нея пост фактум. Самуят той много смешно се правеше, че чете...
Ана-Мария по принцип не ми е симпатична, в предишния епизод ме втрещи с мъжкаранското си поведение, но днес на моменти ми допаднаха някои нейни коментари, т.е. предпочитам да остане като спортен коментатор.
Персиана и Бранимира - царици на тъпите физеономии и дуенето, много досадни и двете. Бранимира затвърждава тегавеенето си, но, както казахме, Виктор е глупак и се чувства привлечен от тези пристотии.
Запазвам симпатии към Клаудия и Косара.
Даниела говори добре, чудя се дали не е постановка.
Мартина жестоко преиграва.
Психоложката, така наречена, моля да си ходи! Тежък криндж.

Общи условия

Активация на акаунт