🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 547
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 480
Ми аз пък не ви разбирам, Яна е напълно нормално момиче. Има позитивни, влюбчиви и наивни хора и на 50. Задължително ли е всички да го играят фаталната жена, като Бранка и подобни? Нито пък смятам, че някой ѝ се подиграва, освен Бранка, пък тя най-вероятно го прави заради това, че е неспособна да изпита емоция.
Не мисля, че Бранка й се подиграва. Тя беше от малкото, които не я подстрекаваха в нещо, което очевидно останалите знаят, че няма да се получи - Виктор да я хареса. Бранка и Росица не пееха в хора.

И не е до влюбчивостта, а до адекватността в поведението и маниерите. Тя уж много срамежлива и едва ли не неопитна, ама се бута като за 10. Да, това може да идва от някакъв тип инфантилен наивитет. Което пък значи, че има някаква неадекватност там. То не е за подигравки. Но е факт. И Даниела, която се прави на много толерантна и душеприказчик на Яна, реално се подиграва и на Яна и на Виктор. Не е читава.
Признавам си не харесвам Бранка грам, но това и аз си го помислих вчера.
Иначе на това момиче страшно и личи ,че е там само за екскурзията, никой не може да я обвини ,че не го харесва, ама защо отиваш.
Вчера съвсем умишлено го гледаше така ледено.
Харесва и да е в тази роля, но за мен не трябва да си мног очитав човек ,за да го направиш това.
Колкото до отношението и към Яна и това, което каза обаче мен не ми направи лошо впечатление ,а обратното.

# 481
Има момичета, които си правят такива фотосесии точно защото се чувствам смотани в ежедневието си и искат да предизвикат внимание с контраста.
Напълно съгласна. Много професионални фотосесии на момичета, които иначе са далеч от излъчване на вървежна жена и така реално търсят да изкарат моделски имидж, за да са и те от "популярните", от "списанията", да бъдат валидирани.

Признавам си не харесвам Бранка грам, но това и аз си го помислих вчера.
Иначе на това момиче страшно и личи ,че е там само за екскурзията, никой не може да я обвини ,че не го харесва, ама защо отиваш. Вчера съвсем умишлено го гледаше така ледено. Харесва и да е в тази роля, но за мен не трябва да си мног очитав човек ,за да го направиш това.
Колкото до отношението и към Яна и това, което каза обаче мен не ми направи лошо впечатление ,а обратното.
Да, и аз виждам арогантността у Бранка, но което си е, си е. Не видях нищо лошо в това, което Бранка каза за Яна и всъщност добре отчете поведението на момичетата към Яна, как искат да я подхлъзнат.

# 482
Между другото и на мен ми се струва, че някои от момичетата умишлено се завъртяха около Яна, та хем да изглеждат поне малко подобни на нея откъм чистосърдечност, хем да изпъкнат със своя опит.

# 483
Ферай не иска да е слугиня, а жена-трофей. И двете не работят, но разликата между тях е от земята до небето 😄

# 484
Ферай ми напомня на една сапунка, която гледах като малка - "Руби". Тя хем искаше да е жена-трофей, без да е любовница, задължително да е законна, хем да минава за ангел, докато си върти схемите, хем ако може богатият мъж да е млад и красив и за всичко, ама за всичко да ѝ се огажда. Определено няма да вземе Мартин.

# 485
Ферай ще се прави на интересна на Мартин, защото видя, че не е от фаворитките му. Той не знам дали даже има такива. Може би Косара, Ива и Мартина. А може и да е усетила, че той няма да я държи като трофей и да й задоволява капризите безропотно.

# 486
Скрит текст:
Ферай ще се прави на интересна на Мартин, защото видя, че не е от фаворитките му. Той не знам дали даже има такива. Може би Косара, Ива и Мартина. А може и да е усетила, че той няма да я държи като трофей и да й задоволява капризите безропотно.
Изобщо не мисля, че Мартин си е харесал Косара. Това беше изцяло накаран да го каже според мен, за да се започне уж някакъв стори лайн.

# 487
Да де, ама Бранимира каза, че съжалява Яна. Какво е постигнала в живота, че да говори така пренебрежително за нейна връстница?
А, че другите хиени закопаха Яна с неудобни въпроси и тя не знаеше как да реагира е друга тема.

# 488
Друго, което ми направи впечатление, беше злобният поглед на Силвия, в началото на епизода, докато разпитваха Ива. Явно няма симпатии към полу-разведените, които бързо се окопитват хаха

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 14:32 от Linda*kiss

# 489
Забелязвате ли как при всеки удобен момент, Мартин споменава и намеква за миналите сезони, как се раздавали целувки, че сега САМ щял да реши кога и кого да целува, подмятания за стария “режим” на предаването, ергените и т.н.
Даже са качили откъс в страничката на Ергенът, където го казва?
Да разбираме, че само Наум е останал от старите.

# 490
Ох, изгледах го на запис и с превъртане.
Лошо за Ергена, но тази година Хелсът е по-интересен.
Момичетата започнаха да си показват рогата. Неприятно впечатление ми направи негативните думи спрямо Виктор, не бил мъжкар, не бил такъв онакъв. Разбрахме, пе искате мъж с пари, момичета, разбрахме Wink Мартина поне директно си му (по)каза, че иска мъжа с кинтите.
По този начин обаче Виктор ми става доста симпатичен - срещата всъщност беше мила,  за годините му непохватността е приятна. По-добре, отколкото да те омае, да спи с теб и айде към следващата Wink

Беше ми смешно как жените, насочили се към един мъж, нарочно говорят на другите - ти всъщност не си за него, с другия ще бъдете по-подходящи Grin
Давам им още няколко епизода, преди да стане змиярника.

П.С. Честно, не знам какво са харесали и двамата Косара - не знам дали е опъвана нарочно, но прилича на онази жената котка...

# 491
Да де, ама Бранимира каза, че съжалява Яна. Какво е постигнала в живота, че да говори така пренебрежително за нейна връстница?
А, че другите хиени закопаха Яна с неудобни въпроси и тя не знаеше как да реагира е друга тема.
Каза,че я съжалява именно заради отношението на другите към нея според мен.

# 492
Странно ми е, къде водиха Яна, че я прибраха чак на сутринта

# 493
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Защо прякора му е Елвиса на Мартин?
Защото като млад имал прическа като на Елвис и явно малко е и приличал на него и приятелите му започнали да му викат така.

Бранимира е едно много кофти парче. Толкова малка, а вече такъв неприятен характер.
Според мен в "живия живот" тя е от неособено харесваните и получаващи внимание момичета и сега изведнъж й се е паднало да удари кьоравото, затова се държи така. Хем не харесва Виктор изобщо, хем с поведението си имам чувството, че се опитва да му го върне заради всички момчета, които са я пренебрегвали в реала. А също й е страшно важно да се заяви пред другите момичета като най-специалната и най-желаната, стремейки се с всички тези прийоми на поведение да се валидира и да си подхрани егото. Смятам, че съвсем умишлено бяха напоителните разкази колко е бил притеснен Виктор на тяхната среща и как на нея това й е мега досадно. Един вид сещайте се колко съм прекрасна, че само с мен ергенът се чувства по този начин.

Ама то и аз да бях на негово място, да съм я завела на някакво място и да получавам насреща само недоволство, критики и забележки, и аз ще се сдухам. В крайна сметка момчето не е решило еднолично да я забавлява с къпане и хранене на слон, продукцията са го измъдрили това. А тя не спря да дудне и да мрънка: "Ама той е ЖИВ!! Ще ме изяде! Не мога да повярвам, ЖИВ слон!" Остави ме с впечатлението, че сякаш предпочиташе да е мъртъв. Joy
То как адекватно да реагираш на цялата тази глупост?

# 494
  • София
Те вместо да се радват, че този не раздава лиги на всичко, дето мърда… Са някак си натъжени. Голям престиж да бъдеш натисната на диванчето, значи.
Абсолютно.
Мартин си каза, че няма да целува под път и над път, ще реши дали и кога. И така трябва, целувката е нещо много лично, интимно, трябва да усетиш потребност да го направиш, а не просто защото си в такова шоу и айде.

За епизода - най-неприятни ми идват Бранимира, Росица и тунингите: Косара, Мартина и Даниела.
Не знам какво се хванаха за Косара двамата ергени, бузите и ще се пръснат, а очите и не се виждат, като стафиди във втасало тесто.
Яна има много уязвим вид, много натегната в посока - доброто, невинно момиче. Тиха вода. И не смятам, че е красавица, съжалявам, освен това косата и е нон-стоп мазна.

Най-интересни и красиви са ми Клаудия, Пресияна, Синтия и Ивет. Харесвах и Славена, много беше хубава, а явно и достатъчно умна да се откаже.
Новата развеждаща се кандидатка (забравих и името) не трябваше да влиза. Ако съм на Виктор няма да я погледна, все пак я отхвърли вече веднъж.
Направи ми впечатление, че много от момичетата имат страшно лош изказ, интонация и държание. Едни тънички гласчета с лигав оттенък - Яна и Ферай са най-фрапиращи. Има и много мекащи, при Косара много си личи.
Интонацията и изказа са важни и могат да са изключително отблъскващи.

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 16:06 от jasmin tisane

Общи условия

Активация на акаунт