🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 583
  • 2 325
  •   2
Отговори
# 705
Ох, бе, едно време беше: виждам отражението си в очите ти, а сега е... във фаянса ти. Joy Как се променят времената. Joy

# 706
Да, тембърът определено и е печеливша карта

Но личи, че си събира мисълта без усилие и отново без усилие си “кове” фразата. И всичко това без напрежение; не мисля че отрепетирано, по-скоро залага на това, на което бих заложила и аз - да е себе си, пък каквото стане.
Определено не е глупава жена, а може и да се окаже умна

Ще я видим и по-нататък

А, и това че успява да има нормални отношения с останалите девчонки прави добро впечатление

# 707
Кой пита Даниела дали е правена?
Не, бе, как може да си помислите. Това нос, скули, устни, зъби. Всичко е натюр. Joy

# 708
Аз лично предпочитам спечените срещи на Виктор пред тези на Марто, дето си разправят за изневерите си и другите им там недостатъци в характерите. Joy

# 709
Даниела?!? Че тя е от най-фалшивите там. И физически и като поведение. Просто много си е отрепетирала поведението. Такива са доста хлъзгави и низки. Тембърът й те обърква. И аз бях приятно впечатлена от тембъра. Но после си доизградих мнението.
Няма такава, която да не е фалшива - всички са в роля. Като цяло това определено не е предаването, в което можем да търсим искреност. Мен затова винаги ги ме напушва на смях като почнат да говорят на синхроните коя била или не била себе си… Положението е “присмял се хърбел на щърбел”.

# 710
И на мен ми хареса Даниела. Умее да води разговор, пуска шегички, не е спечена, задава точни въпроси, предизвиква го (дори само, за да изкара реакция). Със сигурност поне се получава по-интересна и непренудена среща от всички досега.
Доста заучени въпроси. Все едно гледам НЛП семинар.

# 711
  • # супернатурална #
Тая Даниела да вземе да ми хареса

Не просто говори добре, тя е съвсем естествена и нормална. Взе че се оказа “сочен” ум, приятен темперамент. С нищо не прекалява. Не се изсилва, овладяна без да позира

Неочаквано

И на мен. Взимам си бележка за предубеждението ми към "правени" жени. Пак си е сегрегация по външен вид. Или пък към тях имам по-малко очаквания. Но разговорът върви, Даниела може да се изразява, флиртува умело...така, смятам, трябва да протича първа-втора среща. Дълбоките разговори са за по-нататък.

# 712
Териториална ли си, духовна ли си...?

# 713
Eдна умна жена не би си сложила този нос - обиграна е Даниела, но в същината си е хитра златотърсачка - няма нищо духовно в нея.

# 714
Да, тембърът определено и е печеливша карта

Но личи, че си събира мисълта без усилие и отново без усилие си “кове” фразата. И всичко това без напрежение; не мисля че отрепетирано, по-скоро залага на това, на което бих заложила и аз - да е себе си, пък каквото стане.
Определено не е глупава жена, а може и да се окаже умна

Ще я видим и по-нататък

А, и това че успява да има нормални отношения с останалите девчонки прави добро впечатление
Чакай, чакай…. Там ще има екшън тя с момичетата. Такива не се разбират с жените дълго. Всичко е фасада.

Не е умна. Даже е доста ограничена. Но хитрее. От “борбените и опитните” е.
Но да, разговорът им върви.

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 21:28 от Linda*kiss

# 715
Даниела ми е такъв фалш. Тя и Мартина са най-фалшивите там. Просто са хитри и обиграни.

# 716
Мартин - децата са най-хубавото нещо!, Даниела - Така ли? 🙄🙄

# 717
Ето ви я Даниела с направен нос, но още с нормални скули. Как можете да си помислите, че тези буци отстрани са естествени?! Като началото на онази украинка е...

# 718
Мартин харесва Даниела.

# 719
Кой пита Даниела дали е правена?
Не, бе, как може да си помислите. Това нос, скули, устни, зъби. Всичко е натюр. Joy

Балоните пропусна Joy

Общи условия

Активация на акаунт