🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 375
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 885
О, Мартин съпруга не търси. Мама не му дава! Трофейна съпруга, за какво му е?
Децата му мащехи не щат, те ще учат право и ще стават нотариуси на баба в кантората, убедена съм и нова мама да им дърпа от сметките не им трябва.

Росица е приятна дама и разговорите им с Виктор са хубави. Гаджета обаче няма да станат ми се струва.
Така е и най-вече Мартин няма нужда от някоя, която да го контролира и да иска да го променя.

# 886
Предходната серия я бях пропуснала и сега наваксвам. Даниела е доста плоска, не можело да харесаш едновременно Виктор и Мартин, защото са противоположности. Да бе! Случва се и още как, нищо ново под слънцето. Върха на глупостта й, обаче, беше, че убеждаваше другите, че ако си с Виктор, ще опъваш хомота затрупана с отговорности, а ако си с Мартин - ехее, той какви мъжки отговорности ще поема! 🤣 Да, най-отговорно Мартин ще забие към чалготеката до 4 сутринта с някоя 25 годишна, а ти ще имаш време да си пишеш втората книга!

# 887
Ужасна е Даниела, но пък е точно за Мартин, той си пада точно по такива тунинговани. Косара, ако наистина няма корекции може би е най- красивата там. Росица и Виктор ми харесаха, пасват си

# 888
  • София
Това на Даниела и Елвиса си беше двустранни декларации кой какъв е и как няма да остъпи от "себе си" или принципите или както там си го измислят.
Целувка след брака е комично и Даниела го знае. Елвиса се наточи, че ще я целуне преди това. Добре им се получи.
Харесва ми да има такава флиртаджийска битка на крайности, може би за това им се получи химията. Много естествено, много спонтанно им стават нещата.

Това й беше идеята - да го предизвика, за да си получи целувката по-рано от останалите. Може и да е минал номера - ще видим Simple Smile

# 889
  • България
Как Косара ще няма корекции ..

Толкова е прекалила с тях, че се е издула в лице. Филърът има склонността да се увеличава обема двойно. Това се е случило при нея.

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 10:42 от ferencliszt

# 890
  • някъде другаде
Срещата на Даниела с Мартин беше сносна. Все някакъв разговор може да се води с нея, не се кикоти само като Мартина. А Мартина за какво се разсърди на масата, изтървах нещо там?
Даниела и направи забележка , че е казала пред Мартин , това което и е споделила, че вече той сипва първо на дамата , а не на него си.

# 891
Росица е много хубава, чак красива не е, но аз по външния й вид нямам забележки. И в лице, и в тяло е супер. Само да не си прави бретона да й пада като колибка на лицето.

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 10:04 от ladonnae

# 892
  • София
Бранимира определено се начумери още повече, като слушаше за хубавата среща на Росица. И когато Виктор извика новата Ива, за да си "изговорят" нещата, също не остана очарована. Дали ще промени подхода, или ще набива колко е обидена, не знам...

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 10:44 от лято!

# 893
  • София
Бранимира ако се вкисва за срещата на Виктор с всяка друга фаворитка, значи сериозно се е объркала, объркала е и формата. В някакъв момент ще изпадне, никой не обича намусени, криви и вечно недоволни жени, пък ако ще да са най-красивите (каквато тя не е).

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 11:44 от Не се сърди, човече

# 894
Ама това с поканата от Виктор е много необмислено. Аз те харесвам, ела да се бориш за мен с още 20 - логика? няма!

# 895
Чак таквиз актьорски таланти не вярвам да има сред момичетата, че умело да представят коренно противоположен образ от този, който е в действителност. Това по повод на Яна и стрийптизьорството.
На биполярност отива, не го вярвам.

На мен ми харесват срещите... между Ергените Grinning
Кратък разбор, анализ и обсъждане на девойките. Кой се оплаква, кой съвет дава...

# 896

Толкова е прекалила с тях, че се е издула в лице. Ботоксът има склонността да се увеличава обема двойно. Това се е случило при нея.
Нещо бъркаш, ботоксът не се увеличава. Косара си изглежда натурално, просто има по-различни черти. Не сме виждали стари нейни снимки, но дори и съученичката ѝ се усъмни дали има корекции или различната визия е просто плод на отслабването.

# 897
Виктор звучи като разказвач на приказки в синхроните, много неестествена интонация има, с едни такива странни паузи. Мартин ми се видя доста слаб, първоначално изглеждаше по-добре сложен. Много тънки крачета, ръце и пръсти има. Каквото и да е, той булче не търси. Дошъл е човекът да се разнообрази малко на слънце далеч от работа, стрес и т.н Стига бе, Росица красива. Чак пък.

# 898
  • България

Толкова е прекалила с тях, че се е издула в лице. Ботоксът има склонността да се увеличава обема двойно. Това се е случило при нея.
Нещо бъркаш, ботоксът не се увеличава. Косара си изглежда натурално, просто има по-различни черти. Не сме виждали стари нейни снимки, но дори и съученичката ѝ се усъмни дали има корекции или различната визия е просто плод на отслабването.
Тя не изглежда човешки от подуване в скулите. Никой не може да ме убеди, че това са естествени черти.
*Филърите подуват кожата и лицето.

# 899
Да, много дразнещи паузи и интонация има Вико на синхроните.

Общи условия

Активация на акаунт