🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 388
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 1 230
  • София
Да отбележа още един плюс, няма дълги протяжни моменти с поглед в звездите и тежки въздишки при розораздаването. Върви леко и бързо, само че си го представях по друг начин двойното раздаване.

# 1 231
Много хубава осанка има Косара. Наслада за окото е в профил.  За разлика от Елвира.

# 1 232
Виктор ще даде роза на Ана Мария, но не и на Яна?

# 1 233
Тоя с това брат направо уби всичко женско в Ана Мария SatisfiedSatisfiedSatisfied

# 1 234
Анна-Мария получава братска роза, а на Яна, Пресиана и Ивет видимо им се иска да умрат Joy

# 1 235
Мартин гледа Косара като чичко-педофил, наистина ми е много противен чисто физически, не че не е забавен и не прави шоу, обаче повърнах леко чак.
Аз забелязавам,че перманентно така си гледа, сигурно от ботокса и виното
Не, не, много гнусно беше... Не гледа така постоянно, чак така - не.

# 1 236
О, какво удоволствие е да се гледа тази церемония на розата. Няма дъъълги тягостни паузи и блеене към звездите. Момчетата се шегуват, говорят си с момичетата и ме усмихват. Можело значи. 😁

# 1 237
  • Варна
Започнах да свиквам с физиономията на Косара, за скулите й ще ми трябва повече, но за мен тя се откроява, най различна е от всички.

# 1 238
Косара не ми харесва на външен вид Грам.
Но излъчва спокойствието на уверената жена.
Тя е там без да ѝ пука и просто излъчва увереност.
Това подлудява мъжете. Simple Smile

# 1 239
  • софия
Косара е доста пищна, да не кажа друго. Елвира ми е много нежна и симпатична. Мартина още малко и ще изяде Мартин, наумила си е, че ще стане нещо и действа директно.

# 1 240
Ана-Мария е на финал с братлетата. Joy
Силвия нещо е хвърлила око на Виктор, той по-скоро я приема като майчина фигура.

# 1 241
Тези скули ще спаднат след време. Надяваме се. Някой трябва да я светне, че вече не са модерни. Кали Кардашиян махна своите.

# 1 242
Ана-Мария ще е Полито тоя сезон.

# 1 243
Ох, този епизод ми е любим от всички сезони. Много се смях. Особено на частта с Ана-Мария братленцето Joy

Викторчо доста се е поотпуснал, Мартин добре го е обработил. Кефи ме как го е приел за по-малкото си братче.

# 1 244
Е, забавен персонаж си е Ана Мария. Според мен продукцията ще я възнагради за което с максимално ефирно време.

Общи условия

Активация на акаунт