🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 253
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 1 275
Никоя не е влязла за него, нито той за тях. За Яна разбирам. Може би я пощади. Но на Пресияна не даде никакъв шанс.
Пресиана точно за него е влезнала. Как ли пък не. Яна наистина гледа психотично, не знам какво е това прехласване по нея.

# 1 276
  • България
Виждам пръста на Мишо от Диви и красиви... Ужас!!!

# 1 277
Аз да ви светна защо Виктор го направи. В темата за спойлери го издадоха. Двете момичета са сгафили нещо пред продукцията и са изгонени. Нарушили са правилата и Н.Н. е бил бесен.

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 16:22 от pandorina

# 1 278
Спойлера от днес се оказа на 100 процента верен

# 1 279
Аз да ви светна защо Виктор го направи. В темата за спойлери го издадоха. Двете момичета са сгафили нещо прид продукцията и са изгонени. Нарушили са правилата и Н.Н. е бил бесен.
Дам… Потвърдиха се думите на Персона, че ще бъдат изгонени в един ден.

# 1 280
Двете момичета са изгонени наказателно от продуцента. Пише го в темата за спойлерите. Имали къща за сън и къща за снимки. Двете са изчезнали за един час (явно в първата къща) и екипът се скъсал да ги търси. Спойлерът се оказа верен.

# 1 281
Синтия е много екзотична има нещо диво в нея и си личи - интелигентна е. Има и чувство за хумор, като се отпусне. Непосредствена е . И тя би била подходящ избор за Виктор.

# 1 282
  • Варна
Направо разврат на събитията!
Явно совите не са това, което са. Хубави спойлери имаше в темата по този повод.
Виктор упражнява актьорството колкото си може.

# 1 283
  • София
Че къде са ходили тоя един час? На разходка по брега?!

# 1 284
И да не си тръгват заради продукцията, наистина не разбирам учудването ви, че тези двете си тръгнаха. Пресияна и Яна са най-странните същества там.

# 1 285
Двете изчезнали за един час в къщата за сън... Да не са чели Сафо?

# 1 286
На никой не му дреме. Те не са фаворитки. Разсъждавам си като продуцент.
Въпреки че има доста по-дразнещи и смотани от тях.

# 1 287
Че къде са ходили тоя един час? На разходка по брега?!
Няма особено значение. Нарушили са правилата - да си ходят, съгласна съм. Проблемът е, че изкарват, че това е изборът на Виктор, а всъщност е наказателна акция. Много тъпо.

# 1 288
Както и да е, аз имам проблем, че трейлъра за следващия епизод е отново много скучен…

# 1 289
Ако е така - трябваше да го покажат, да се знае какво се случва. Сега момчето ще отнесе хейт, без да заслужава. Те и без това постоянно го унижават.

Общи условия

Активация на акаунт