🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 174
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 1 500
И аз исках да ви питам за Косара и нейното зачеване на Малдивите. Доста странно ми се видя, при положение, че е раждана 98 - 99-та година, а тогава кой ходеше до Малдивите? Какви са родителите й, в тези години само турбо гъзари можеха да си позволят подобни почивки?
Аз също останах доста изненадана от това.

# 1 501
Някой от Стара Загора може би знае.

# 1 502
И аз исках да ви питам за Косара и нейното зачеване на Малдивите. Доста странно ми се видя, при положение, че е раждана 98 - 99-та година, а тогава кой ходеше до Малдивите? Какви са родителите й, в тези години само турбо гъзари можеха да си позволят подобни почивки?
И на мен това ми е супер странно, но като ѝ разгледах инстаграма си личи, че разполага с пари. Поведението ѝ също не е на златотърсачка. Интересно е - който познава, нека да разкаже

Намерих това интервю с нея, приятно момиче.
https://www.marica.bg/podkast/kosara-toncheva-hodq-s-kasa-roklq- … -haresvam-krakata

Преди 2 години изглежда по абсолютно същия начин, както сега.

# 1 503
Изобщо не ми пречи, че Даниела не е първа красавица.
И какво е това "никой, почти никой" не я харесвал. Да не обобщаваме.

Аз нямам нищо против грозна, но харизматична жена да спечели мъжко сърце по други сърдечни пътища. Даже такъв Ерген звучи великолепно. Да спечели жена, която действа с тембър, със заигравка, с поне малко дълбочина на мисълта и с естественост. Да е интересна и загадъчна просто ей така, не защото се преструва.

А Даниела дори не е грозна, тя си е тя. Пренаправена, но има какво да покаже, тяло, крака, коси.

# 1 504
Косата нейна ли е? Хич ме няма да забелязвам екстеншъни... Дори и сегашният ѝ глас е поза.
https://www.youtube.com/watch?v=_Qf8NeaIFWA

# 1 505
  • Street of Dreams
Koсара явно иска да е тъмнокожа, но изглежда абсурдно бронзирана и изобщо не й отива.

# 1 506
Написаха в спойлерите за тена и,
Скрит текст:
че си бие инжекции с меланин и другите поискали.

Даниела има допълнителна коса.

# 1 507
Тия екстеншъни на Мартина са толкова тежки, че сякаш е с губер на главата си. Може би не е лоша по нрав, но простее в поведение.
Всичко в Даниела е супер фалшиво. Но е по-добра актриса, по-хитра и не толкова първична, колкото Мартина.
Косара е като по-обраната версия на Елвира във воденетео на разговори.
Ива изглежда точно като момиче позната на някои на продукцията. Кукленска е, макар да не е красавица в класическия смисъл. Не мисля, че е нечестно спрямо другите дами. Все едно те пък са минавали супер много кръгове да се доказват.

# 1 508
Косата нейна ли е? Хич ме няма да забелязвам екстеншъни... Дори и сегашният ѝ глас е поза.
https://www.youtube.com/watch?v=_Qf8NeaIFWA
Даниела е с екстеншъни със сигурност. Имаше снимки в ИГ с по-къса и рядка коса, а после изведнъж става дълга и гъста.
На постнатото видео с Косара, пак ми се струва, че и тя си е сложила допълнителна коса. Вече в Ергена като че ли си е нейната само.

# 1 509
  • Пловдив
Меменце от ФБ. Може някоя от вас да го е пускала вече

# 1 510
Изобщо не ми пречи, че Даниела не е първа красавица.
И какво е това "никой, почти никой" не я харесвал. Да не обобщаваме.

Аз нямам нищо против грозна, но харизматична жена да спечели мъжко сърце по други сърдечни пътища. Даже такъв Ерген звучи великолепно. Да спечели жена, която действа с тембър, със заигравка, с поне малко дълбочина на мисълта и с естественост. Да е интересна и загадъчна просто ей така, не защото се преструва.

А Даниела дори не е грозна, тя си е тя. Пренаправена, но има какво да покаже, тяло, крака, коси.
Не съм казала, че мъж не може да я хареса, казах, че Мартин не я харесва. И да, в този форум аз досега не съм срещала изразено положително мнение за външността на Даниела. Айде да четем малко по-внимателно мнението на другите, преди да репликираме.

# 1 511
Понеже чета, за това не бързам да обобщавам.
Няма такова нещо "никой не харесва Даниела"

Който му е станала симпатична е казал защо.

Моите симпатии към нея преди предаването бяха = 0

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 14:57 от .Hazel.

# 1 512
Косара изглежда мургава и като малка. Не мисля, че има толкова интервенции.

Аз съм в началото. Ферай ме дразни. Grinning иначе е красавица. Стана ми смешно как Бранимира се опита да покаже на Ива, че нея я е поканила, ама на Ива ич и не е. Grinning

# 1 513
Като красавици виждам само Косара и Синтия, Ферай не ми харесва изобщо.

# 1 514
На мен ми стана много смешен точно този разговор.

-Аз съм зачената на Малдивите, но не приличам на родителите си.
-А те българи ли са?
- Да, и аз съм българка.

Laughing

Целият разговор беше напълно абсурден. И за първи път видях МАртин да се притеснява. Беше си глътнал езика и въобще не беше така отракан и самоуверен като с другите.

Общи условия

Активация на акаунт