🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 187
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 1 485
Никой, или почти никой тук не харесва Даниела като външност, защото е странна с тия огромни скули и фаянсови зъби. Защо тогава решихте, че Мартин я харесва? Мартин, който живее сред красавици, бил е женен за красавица и всичките му връзки са с красавици. Само аз ли виждам посредствена жена, бутана от продукцията?

Това е доста субективно. Защото , аз например не намирам Емануела за красавица. С изцъклените си очи и вече с напредналите корекции и си абсолютна мумия. Така, че....

# 1 486
И аз не искам да излизат и да се влачат пред двамата ергени в различен момент. Застава там и това е, те сами са са отишли да се унижават. Читавите момичета са си вкъщи.
Абсолютно. Даже екстра, че ги отупват за нула време. То самото предаване е унижение за жените, та розата как ще им дадат ще ги събори.

# 1 487
Абе за нула време - 30 минути беше тая церемония. Пак се точи, че направо двойно.

# 1 488
Аз не виждам нещо унизително, доста по-унизително щеше да е да ги изгонят за неспазване на правила и да извъртят нещата колко са лоши и безотговорни. Да им се карат пред строя, а те да мълчат.
Аз мисля обратното. По-неприятно е мъж да те отреже пред цяла България, отколкото да ти се накарат, че си се замотала един час някъде си… Но пък тогава публиката щеше да скочи, че наказанието е твърде строго за провинението.

Е, ти пък! Ами той самият замисъл на шоуто е такъв - ергенът избира една, останалите са отрязани. Какво, да си прережат вените ли? Не виждам нищо унизително, Виктор така или иначе не ги харесваше и двете и рано или късно щеше да дойде и техният ред.

Пак повтарям, искате да гледате обиди и унижения като в ИВ ли? Ситнилска я направиха на салата в ефир, вие две фльорци, които са изпратени по всички правила, сте заоплаквали.

# 1 489
Единственото унизително беше поведението на Алек миналия сезон ,защото дори не благоволи да се яви лично .
Какво унизително има да не са избрани?

# 1 490
Лелеее, току що гледах клипче в тубата за Данчето 😃 В публичния регистър й излизало, че има два запора и дължи сума на 120 хил. Лв. А иначе дава съвети и обяснява колко е успешна. Жива да не бях.

И аз го гледах, след като видях, че по-назад в темата имаше други коментари за това. По-интересното за мен е, че тя продължава да продава дрехи от марката….как стават тези неща?! Ясно, че сигурно не издава касови бележки, но все пак защо продължава да функционира тази фирма и бранда? Joy
Данчето не е ли Даниела? Какви дрехи продава, нали книги. Обърках се. На кого викаме Данчето?

# 1 491
Никой, или почти никой тук не харесва Даниела като външност, защото е странна с тия огромни скули и фаянсови зъби. Защо тогава решихте, че Мартин я харесва? Мартин, който живее сред красавици, бил е женен за красавица и всичките му връзки са с красавици. Само аз ли виждам посредствена жена, бутана от продукцията?
Даниела може и да я подпират от продукцията, но тя поне успява да провокира интерес у Мартин с поведението си. Има закачка, живец.

Ива от друга страна е точно посредствена жена, бутана от продукцията.
Да, предизвиква интерес, защото двамата правят шоуто, но като жена, никой не може да ме убеди, че я харесва.

# 1 492
Има и  марка за дрехи- Nixa.

На мен ми е изключително противно това момиче с "разкритията". Писах ,че явно и е много важно да обърне внимание ,че Даниела била от "помашката" общност и ме блокира.Satisfied  Въобще не харесвам хора ,които събират лайкове  с хейт по другите.

# 1 493
Да, тази девойка с разкритията дори и да е права, го прави много грозно и дрифтарската - в хиляда кратки видеа, цоца максимум. Ако го правиш, за да си полезна и да спестиш на хората някакъв скам - кажи го веднъж и приключи

# 1 494
Да, противничка е тази с разкритията, но не променя фактите (ако са такива, защото не съм гледала в регистъра, но при положение, че е публичен, тази информация е лесно-достъпна), че Даниела, която пише книга и дава насоки как да сме успешни, желани, обичани жени, е всъщност жена с дългове, без съпруг и семейство.

# 1 495
Лелеее, току що гледах клипче в тубата за Данчето 😃 В публичния регистър й излизало, че има два запора и дължи сума на 120 хил. Лв. А иначе дава съвети и обяснява колко е успешна. Жива да не бях.

И аз го гледах, след като видях, че по-назад в темата имаше други коментари за това. По-интересното за мен е, че тя продължава да продава дрехи от марката….как стават тези неща?! Ясно, че сигурно не издава касови бележки, но все пак защо продължава да функционира тази фирма и бранда? Joy
Данчето не е ли Даниела? Какви дрехи продава, нали книги. Обърках се. На кого викаме Данчето?

Данчето = Даниела. Марката й за дрехи е Nixa, отпреди да издаде великата книга. И се чудех защо не се представя като дизайнерка Joy или бизнес-дама, собственичка на марка дрехи, а като писателка…..но сега разбрах защо.

# 1 496
Да, противничка е тази с разкритията, но не променя фактите (ако са такива, защото не съм гледала в регистъра, но при положение, че е публичен, тази информация е лесно-достъпна), че Даниела, която пише книга и дава насоки как да сме успешни, желани, обичани жени, е всъщност жена с дългове, без съпруг и семейство.
И го прави на база лични симпатии - защо не е погнала Сашето, която също върти какви ли не схеми и е психолог и хипнотерапевт колкото съм и аз, не може да каже думата "дислексия" и пробутва на хората медикаменти? За нея само суперлативи се ръсеха, нищо че уж тогава проповядваше редпилските теории, според които Сашка беше вече за внуци.

# 1 497
Каква е ползата ,че Даниела е помакиня?
Между другото има жени, които не смятат ,че е голям успех да имаш семейство и деца ,защото не го искат на този етап. Съжалявам ,но тези коментари са супер грозни. Аз не съм и чела книгата , но са им излизали нейни видеа в тик-ток ,в общи линии съм останала с впечатление ,че иска да надъха жените да изискват повече от мъжете. 
Като цяло това момиче ми се вижда ужасно злобно , не може да изпъкнеш с твои видеа в социалните мрежи и дай да плюем наред.

# 1 498
  • Street of Dreams
Даниела е със ясна заявка пред Матрин, че цели брак.

# 1 499
И аз исках да ви питам за Косара и нейното зачеване на Малдивите. Доста странно ми се видя, при положение, че е раждана 98 - 99-та година, а тогава кой ходеше до Малдивите? Какви са родителите й, в тези години само турбо гъзари можеха да си позволят подобни почивки?

Общи условия

Активация на акаунт