🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 197
  • 2 325
  •   2
Отговори
# 1 470
Мислите ли, че Мартина е лапнала по Мартин или просто й страда егото, защото започва да усеща, че той предпочита Даниела? С ''териториалното си поведение'', започва да го отегчава и си прави лоша услуга. Кога влезе (и къде!), кога започна да му опява, защо поглежда тази и онази. Става смешна.

# 1 471
Според мен Мартина си е обсебваща - обърне ли ѝ се внимание, тя започва да се вкопчва. Може би е такава и с мъжете си, и в приятелствата си. На мен поне на такъв тип жена ми прилича.

# 1 472
Мартин вчера гледаше много интересно Косара - очите му се смееха и леко се притесни, оживен изглеждаше с нея. С другите не гледа по този начин, според мен я харесва повече от останалите.

# 1 473
Аз не виждам нещо унизително, доста по-унизително щеше да е да ги изгонят за неспазване на правила и да извъртят нещата колко са лоши и безотговорни. Да им се карат пред строя, а те да мълчат.
Аз мисля обратното. По-неприятно е мъж да те отреже пред цяла България, отколкото да ти се накарат, че си се замотала един час някъде си… Но пък тогава публиката щеше да скочи, че наказанието е твърде строго за провинението.

# 1 474
Ако Яна и Пресиана наистина са изчезнали някъде без никой да ги знае и аз ще ги изгоня. Екипа там е отговорен за здравето и живота на всички.

# 1 475
Няма значение, че са на 20+ и т.н. сключили са договори и тва наистина не е Игри на Волята примерно, длъжни са да се грижат за здравето и условията на участниците. Също не са в Европа (то и Европа е бая опасна де), а едва ли не в Индия. Наистина много неща са можели да им се случат. Явно нямат право да обикалят наляво надясно извън къщите и планираните дейности.

# 1 476
Лелеее, току що гледах клипче в тубата за Данчето 😃 В публичния регистър й излизало, че има два запора и дължи сума на 120 хил. Лв. А иначе дава съвети и обяснява колко е успешна. Жива да не бях.

И аз го гледах, след като видях, че по-назад в темата имаше други коментари за това. По-интересното за мен е, че тя продължава да продава дрехи от марката….как стават тези неща?! Ясно, че сигурно не издава касови бележки, но все пак защо продължава да функционира тази фирма и бранда? Joy

# 1 477
  • София
Ния,
Много мразя да ме правят на идиот. Напротив истината винаги е за предпочитане, защото ето така или иначе в днешния свят трудно може да се укрие тайна. И стана ясно какво се е случило. И кой се изложи сега? Ники Николов и ергените. Не момичетата, които са сгафили.
Можеха просто да обяснят какво е станало и да дадат и момичетата как съжаляват за това което са направили и толкоз. Нямаше да е никаква драма според мен. А сега така направиха, че Виктор за пореден път да олекне без да е виновен.
Явно някой гений е решил че може да измислят нещо оригинално с тази зле режисирана церемония. Постигнаха обратен ефект.

# 1 478
Как разбрахте, че са изчезнали? Не го видях в епизода. Може ли някой да ми каже къде да видя?

# 1 479
Как разбрахте, че са изчезнали? Не го видях в епизода. Може ли някой да ми каже къде да видя?
В другата тема със спойлерите преди няколко дни са споделели, че двете ще бъдат изгонени, защото са сгафили. Няма как да сме сигурни на 100% дали е така, но е факт, че беше странна церемонията, те двете целия коктейл бяха като на тръни, но кой знае - може и да не е така.

# 1 480
Косара ми направи добро впечатление с държанието си- спокойно и обрано. Не се натяга излишно на Мартин, жадна да блесне в минутата й за реклама, а беше себе си. Той също изглежда я харесва. Само репликата й, че била зачената на Малдивите и сигурно затова не приличала на родителите си прозвуча странно. Сякаш някой друг там е свършил работата Joy

Иначе наистина прилича на Цеци Красимирова. Аз лично никога не съм разбирала какво намират в нея, но някои хора са запленени. Но със сигурност с екзотичният си външен вид, Косара се откроява и явно е точно Мартинов тип.

# 1 481
Никой, или почти никой тук не харесва Даниела като външност, защото е странна с тия огромни скули и фаянсови зъби. Защо тогава решихте, че Мартин я харесва? Мартин, който живее сред красавици, бил е женен за красавица и всичките му връзки са с красавици. Само аз ли виждам посредствена жена, бутана от продукцията?

# 1 482
Хм, интересно. Наистина, ако са изчезнали, са много зле и говори за умствения им багаж. Но няма да липсват. Може да не са им нареждали от продукцията, а самите ергени да са се издразнили, пък и като цяло не са от харесваните момичета. А иначе, че продуцентите се правят на интересни и се възползват от всяка ситуация, за да вкарат драма, това е факт. Същото направиха и с Ива. Можеха просто да кажат, че понеже едно момиче се е отказало, ще вкарат друго за Виктор, а те - "всеки има право да търси любовта", дрън-дрън, та пляс Laughing

# 1 483
Никой, или почти никой тук не харесва Даниела като външност, защото е странна с тия огромни скули и фаянсови зъби. Защо тогава решихте, че Мартин я харесва? Мартин, който живее сред красавици, бил е женен за красавица и всичките му връзки са с красавици. Само аз ли виждам посредствена жена, бутана от продукцията?
Даниела може и да я подпират от продукцията, но тя поне успява да провокира интерес у Мартин с поведението си. Има закачка, живец.

Ива от друга страна е точно посредствена жена, бутана от продукцията.

# 1 484
  • София
Аз не виждам нещо унизително, доста по-унизително щеше да е да ги изгонят за неспазване на правила и да извъртят нещата колко са лоши и безотговорни. Да им се карат пред строя, а те да мълчат.
Аз мисля обратното. По-неприятно е мъж да те отреже пред цяла България, отколкото да ти се накарат, че си се замотала един час някъде си… Но пък тогава публиката щеше да скочи, че наказанието е твърде строго за провинението.
В Игри на волята го правеха доста гадно, изкарваха ги най-лошите хора на света в сагата с телефона. Могат да са мноого гадни.
Както и миналата година с катинарите.

Те така или иначе нямаше да получат рози, така че щяха да са "отрязани". Ако жената го чувства унизително да не получи роза без да е имала отношения с ергена, то по-добре да не се записва. Шансът да е избраната е малък и тях поне не е подлъгал, че ги харесва.

Общи условия

Активация на акаунт