🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 160
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 1 590
E, защо фо оплюват ? Не им е дал рози и това е
Заради Бранка - направо си намекнаха, че има нещо гнило там.

Иначе на въпроса защо Виктор не я е харесал, Яна отговори, че тя е неуверена и той също е неуверен, тоест че на него му трябва жена с по-силен характер.

# 1 591
Здравейте и извинете, че не съм прочела всичко, но Персиана да не би да беше болна? На всички им горещо, а тя - наметната със сако. И на коктейла изглеждаше сякаш едва се държи на крака.

# 1 592
Persona7, огромна благодарност, че си правиш труда🌺
В твоите постове намирам обяснение за нелогичните на пръв поглед  действия на продукцията.
Виктор се лута, не ми изглежда влюбен в Брана, а обсебен.

# 1 593
Все повече се тиражира, че Габриела (хостесата) също е влязла обвързана и то не с кой да е, а Виктор от Биг Брадър. Ако не сте го гледали, в неговия сезон си изплака очите по една Теодора, а с Габриела са като клонинги. 😁

Скрит текст:

# 1 594
Все повече се тиражира, че Габриела (хостесата) също е влязла обвързана и то не с кой да е, а Виктор от Биг Брадър. Ако не сте го гледали, в неговия сезон си изплака очите по една Теодора, а с Габриела са като клонинги. 😁

Скрит текст:

Двамата с Беба бяха в един подкаст, той спомена, че има гадже, но ще запази за себе си, но тя се изтърва, че той има снимки с гаджето в ИГ, но той имал с много момичета, та никой нямало да разбере коя е тя.

# 1 595
С Габриела след всяка скорошна снимка си слагат сърчица един на друг. А Виктор е коментирал, че когато е във връзка, не прави такива неща с други жени. А и хаштагът на снимката с нея? #love

# 1 596
Погледнах бранда на Даниела за дрехи, та ми излезе клипче в ютуб от 2020. Някой беше показал снимка, така изглеждаща, както в клипа. Честно казано не ми харесва как изглежда в клипа, странното е че и с новия нос също не ми харесва, но някак си изглежда по - женствена и по - секси сега.
https://youtu.be/_Qf8NeaIFWA?si=qpdVmyF8Tnnlk-P-

# 1 597

Скрит текст:

Това би било разбираемо. Нали Габриела е свикнала мъжете да я гонят, той е свикнал да бяга като кученце след господарката си-покер фейс, та си пасват идеално! Laughing

# 1 598
Оу, мамоу, направо са си лика прилика тия двамата по тъпота... Животът е събирач!

# 1 599
  • София
А, Даниела била туркиня, ами ок. Обясних си излъчването и от снимките преди корекциите. Като поведение и аз я харесах впоследствие, но лицето и след интервенциите - няма как.

Много ми харесва тоя сезон, че момичетата се обличат и приготвят сами, за да не са в един калъп. Миналите сезони еднакви прически и грим им правеха и бяха като на конвейр. Вчера на коктейла, с изключение на показалите вимета, май всички ми харесаха. Стилистката къде е била на този коктейл?

Въобще не ми липсват унизителните спортни игри от миналите сезони, в които разни ''братленца'' пребиваха някоя и друга девойка.

Щеше да е по-честно спрямо публиката да не ни разиграват театър, а Наумчо да съобщи за служебно изгонените и розобера да продължи без тях двете. Но никак не се учудвам, че Луда Яна е вилняла из Шри Ланка.Laughing

Отивам да чета темата за спойлерите.

# 1 600
Ако Даниела беше влязла в Ергена натурална, Мартин щеше да я класира при Диана и Адриана. Никакъв шанс не би имала. Иначе на мен ми е по-симпатична натурална , има интересни черти, много хубави нежни устни. А сега е ужас.

# 1 601
Хванах ги. В подкаста Виктор каза, че си е татуирал нещо свързано с приятелката му. Тя има “One love”, той има “One life”.

Скрит текст:

# 1 602
Какъв разврат на събитията Trollface
Браво!

# 1 603
През ум нямаше да ми мине.  А Виктория ми е съвсем поносима, когато не е пристрастна и не е замесена там. Иначе беше отвратителна в нейния сезон.

# 1 604
С Габриела след всяка скорошна снимка си слагат сърчица един на друг. А Виктор е коментирал, че когато е във връзка, не прави такива неща с други жени. А и хаштагът на снимката с нея? #love

Като виждам и по-надолу в коментарите разликата между беба и Виктория трябва да я търся с лупичка. Нормално Виктор да я хареса, те двете са си близначки.

Общи условия

Активация на акаунт