🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 204
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 1 575
Много несериозно е това, когато знаеш, че имаш снимачен ден да ходиш до къщата за сън, която е на час разстояние. Някоя се била разплакала и другата хукнала. Несериозни момичета. Баш Бай Ганьо в чужбина са. От продукцията с право са се притеснили и тръгнали да ги търсят - тези момичета едва говорят български, английският им 100% е много зле. Изобщо недоумявам как жена на 20+ би могла да е толкова заблудена, че да се загуби няколко пъти и за малко да изпусне полета си. А доколкото разбирам и 4те вече отпаднали са се загубили...

# 1 576
Повече имахме да коментираме за тези двете патки, отколкото за цели 6 епизода нямаше. Grinning Издразниха ме всичките сутринта в БТВ, можеха тези двете поне да са по-скромни, не хептен да го играят жертви, а ония двете баби веднага се наежиха срещу виктор. Тази дъртата дето го води е толкова досадна и безинтересна. Очаквах да я сменят, че миналия сезон никой не я харесваше.

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 18:33 от RoseofVersailles

# 1 577
Не, къщата не е на час разстояние. Едва ли ги държат да спят толкова далеч… Вилата на мъжете например е на 8 минути пеша от тази за снимки (според Google Maps).

# 1 578
Косата нейна ли е? Хич ме няма да забелязвам екстеншъни... Дори и сегашният ѝ глас е поза.
https://www.youtube.com/watch?v=_Qf8NeaIFWA
Даниела е с екстеншъни със сигурност. Имаше снимки в ИГ с по-къса и рядка коса, а после изведнъж става дълга и гъста.
Ето защо Мартин й пипна косата! Satisfied Да провери!

# 1 579
Не, къщата не е на час разстояние. Едва ли ги държат да спят толкова далеч… Вилата на мъжете например е на 8 минути пеша от тази за снимки (според Google Maps).
Защо мислиш така? Няма логика да наемат трета луксозна вила с гледка само за сън, а вилите в околността са именно такива. Според мен девойките спят именно в пуснатия в темата хостел, защото е по-евтино и всеки ден пътуват по 30-40мин до вилата за снимки. Надали този хостел е пуснат случайно в темата.

Продукцията няма пари да осигури коктейли рокли, надали е тръгнала да им осигурява луксозни нощувки във вила с гледка.

# 1 580
Не знам на какво разстояние са, не съм стъпвала в Шри Ланка. Но към час ги нямало. Тази, която търсили, накрая се оказала в гримьорната, те двете обаче решили, че едва ли не изчезнала.

Странна ситуация, но продуцента за мен е най-странен, защото просто е изтрещял. По-спокойно е можел да им каже, че така и така, правилата са си правила... Сигурно е преувеличил с реакцията си, за да им вземе страха.

По темата за дрехите - нали помните, че и в американския формат си носят сами тоалетите? Simple Smile За мен копират техниия модел. НО имат стилистка, която даже не е одобрявала рокли за коктейли, ако са твърде провокативни. Иди разбери.

# 1 581
Зад имението за снимки се виждат доста къщи, тип семейни… По-вероятно ми се струва да са наели една от тах, особено при положение, че се каза, че спят по 5 в стая. В онзи хостел стаите са 15 двойни. Дори с екипа няма да напълнят толкова, а ме съмнява, да са се смесили с туристите.

# 1 582
Сигурна съм, че проблемът е дошъл от неадекватната Яна. Но продуцентът другия път да не взима хора с маркери за ау…ъм 😀

# 1 583
НО имат стилистка, която даже не е одобрявала рокли за коктейли, ако са твърде провокативни. Иди разбери.

Снощи сигурно не е била на смяна. Grinning

# 1 584
Е, нали трябва да име сеир? Видяла е стилистката Дияна и сигурно я е попитала дали има подобни ансамбълчета за всеки коктейл, даже може би затова получи две рози жената.

# 1 585
Има си хора за всичко, щом се намират такива, на които им липсват игрите... Аз силно приветствам липсата на тия глуписти!

Иначе НН явно е изгонил тези две момичета, за да вземе страха на останалите.

# 1 586
Здравейте, изпуснала съм и имам въпрос дали в интервюто днес са обявили за този гаф с двете момичета?

# 1 587
Здравейте, изпуснала съм и имам въпрос дали в интервюто днес са обявили за този гаф с двете момичета?
Не, даже си оплюха Виктор подобаващо в БТВ. И в Надкаст ще се правят на ударени, че нали са вече официален подкаст за телевизията майка.

# 1 588
E, защо го оплюват ? Не им е дал рози и това е

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 13:37 от Candy_girl

# 1 589

Общи условия

Активация на акаунт