🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 172
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 1 560
Някоя трябва да е много заблудена, за да вярва, че срещайки нея, Мартин се е променил и вече има очи и уши само за нея.
Да, той не ми изглежда мъж за една жена и това едва ли някога ще се промени. Странно, че е зодия Козирог, които по принцип са домошари и са доста семейно ориентирани. Не винаги зодиите са решаващи явно. 😀

# 1 561
  • София
Lilly_85, благодаря за пояснението. Нелепа ми се вижда ситуацията, някое от другите момичета не е ли разбрала къде са отишли?
Все тая де, ама малко преувеличена ми се струва драмата.

# 1 562
Какво роптаете срещу церемонията на розата, добре си е нищо унизително няма повече от това, което всъщност е предаването. Какво, дава на една тя се връща пък после другият иска да ѝ даде и пак наново я вика и така половината мацки по два пъти.
Ами излишно е и ще отнеме много време.
Може ергените да отидат при момичетата с наръч от рози и да ги дадат на когото трябва. Wink
Хем по-кратко,хем по-уважително...Yum

Или директно като Хан Кубрат, с наръча рози и всички заедно да си направят хипи комуна. Ех, утопия....

# 1 563
Ето точен цитат от темата за спойлери за изгонването на Яна и Пресиана. Май е трито (или аз не мога да намеря), в преден пост се обясняваше, че има 2 къщи - една за снимки и една за сън.
Скрит текст:
Не могли да намерят едно момиче, което е било в гримьорната и хукнали да я търсят, после се забавили в къщата за сън и така. Аз нямам против решението на екипа, просто сигурно ще го изиграят, че е свързано с чувствата на Виктор, а не е.

Синтия ми прилича на Шер.

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 17:27 от daydream_

# 1 564
От продукцията дори не осигуряват тоалети на момичетата, НИТо костюми на ергените. Що за нелепост! Отново поредната безмислица в България. Камо ли пари да прекъсват снимки, та да търсят инфлуенсърката и Яна 😀

# 1 565
Lilly_85, благодаря за пояснението. Нелепа ми се вижда ситуацията, някое от другите момичета не е ли разбрала къде са отишли?
Все тая де, ама малко преувеличена ми се струва драмата.
Много е преувеличена драмата, но явно продуцентът е решил да тропне с крак и да покаже, че правилата са за да се спазват... Преди и на другите да им хрумне, че може да зачезват. Но както казаха тук, ако беше Бранка например, нямаше с пръст да я пипнат.

# 1 566
То е равносилно на това двама некадърни служители да решат да се чупят от работа за няколко часа, какво толкова неразбираемо има.

# 1 567
На мен ми харесва, че момичетата са със собствени тоалети, грим и прически(?), за да може да се види тяхната индивуалност и вкус. Това за тези, които не са отшли да рекламират брандове. Пък и по този начин няма да има подозрения в прострастност на екипа, че миналите сезони е правело впечатление тенденциозно отношение, както и крайни нелепици откъм грим, прическа и облекло.

# 1 568
Ау, ама наистина са ме изтрили от спойлерната тема, да се крия ли от Бтв вече? Neutral Face

Отново ще го напиша, предавам ви това, което ми е разказано от присъстващ на събитията. Имат две къщи и е забранено да ходят в тази, в която спят, докато снимат. Не е само, защото са сами на чужд континент, все пак е реалити, всяка минута е от значение, защото може да се изпусне някой сеир така. Те двете тръгнали да търсят едно момиче от тези на Виктор и отишли в другата къща. Това не го споделих в спойлерите, но едната се разплакала за нещо и другата я успокоявала и това ги забавило допълнително, реших да не го пиша, защото така и така няма да разберем защо се е разстройла... Накрая си идват двете, на продуцента му е паднало пердето, събират всички участници и екипа и ги е направил на две стотинки пред всички. Snowche, специално им е казал, че били много неуважителни двете, защото нямало от какво да се оплачат там? GrinningGrinning Яна се опитва да обясни какво е станало, онзи побеснява още повече, че го прекъсват, изобщо не ги изслушал и на следващия ден - видяхте - са без рози. Продуцентът явно си е такъв.

Впрочем казаха ми, че след като ги гонят седят един ден в хотел, докато си чакат полетите, и Яна пак я изгубили и трябвало да я търсят из Шри Ланка. Grinning

Надявам се вече да се приключва с тази тема, който ми вярва - вярва, по-нататък ни чакат много по-интересни събития. Simple Smile Двете са дали хубаво интервю днес и не са говорили за инцидента, но много добре са обяснили настроенията в имението спрямо Бранимира. Съвпада с моята информация.

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 17:33 от Persona7

# 1 569
Голям смях пада де! Имам си фаворитка, от югозапада Wink чакам я всеки момент да ошамари някой Simple Smile ако не, ще бъда върло разочарована...

ПС...Имаме си нова порция смях от tfn2k
Скрит текст:

# 1 570
Николина и Габриела също са се загубили точно преди да заминат. Имали един свободен ден между излизането им от предаването и полета, излязли да поразгледат Шри Ланка и за малко не си изпуснали транспорта.

# 1 571
Бай Ганьо по чужбината. 😁

# 1 572

Имат две къщи и е забранено да ходят в тази, в която спят, докато снимат. Не е само, защото са сами на чужд континент, все пак е реалити, всяка минута е от значение, защото може да се изпусне някой сеир така.
Сигурно ще са доста изморени като се приберат, защото снимачният ден е дълъг. Миналите сезони можеха да си подремват през деня, от което някои се възползваха (други отказваха да си лягат, за да не си развалят грима). Но явно вече не им дават. В Биг Брадър беше същото - спането беше забранено между определени часове, за да се избегнат участници - “храстчета”, които цял сезон минават между капките.

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 17:54 от Lilly_85

# 1 573
Наистина предпочитам без цитати, защото едно, че мога да объркам нещо (в началото написах, че Яна и Преси са вътре близо месец, след 15 минути се усетих, че съм неразбрала и са ми казали за вчерашния епизод спойлер и го оправих), а и предпочитам да има по-малко дигитална следа. Благодаря. Innocent

Също така ще напомня на хората от спойлерната тема да се съобразяват, че не всички искат да знаят предварително какво ще се случи. Написала съм доста сериозни неща в другата тема и се надявам да не разваля кефа на никого, който иска да остане изненадан. Simple Smile

С повечето от вас се познаваме от миналогодишната тема, така че предполагам знаем, че нямам интерес да разпространявам преднамерено фалшива информация. Simple Smile

# 1 574

Общи условия

Активация на акаунт