🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 184
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 1 545
По повод на изгонените две девойки вчера, ако наистина са се чупили за известно време, явно мястото им не е там, не са отишли на екскурзия. Особено тъпо е да го направят в предаване, в което се знае, че така или иначе една или две от тях трябва да напуснат по регламент. Представете си ситуация, в която снимат или имат среща с ерген, или има церемония на розата и няколко просто ги няма, то може да полудее всеки продуцент така. И слободията си има цена в крайна сметка, ще бъде добре ако не трябва да плащат и неустойки.
Добре де, но има само две места, на които могат да бъдат. Къщата за снимки и къщата за спане. Като ги е нямало в едната, защо просто не са проверили в другата? Не е като да са отишли на разходка до центъра. Малко странно.
Един снимачен ден там струва много пари, продукцията буквално е загубила пари да спре заснемането и да ги търси. Най-малкото 100% е написано в договора им, че не трябва да пречат и спират снимачния процес.

# 1 546
Един снимачен ден там струва много пари, продукцията буквално е загубила пари да спре заснемането и да ги търси. Най-малкото 100% е написано в договора им, че не трябва да пречат и спират снимачния процес.
За това съм съгласна и продукцията е в правото си да наложи санкции. Въпросът е, че не е заради тяхната безопасност, както се пише тук. Замотали са се в къщата, закъсняли са 1 час за снимки - това е.

# 1 547
Да бе, над материалното била Яна, ама рекламира бански и иска мъж да я издържа Grinning

Къде е казвала, че иска мъж да я издържа? Само се говореше как иска 3-4 деца 😂🤣 Никога не е изглеждала като някаква монахиня, само добродушна. Ама така де, и тя приключенства според инстаграм, отде пари хахах
Клаудия го коментираше в синхроните си, че и Ферай и Яна искали да ги издържат, но Ферай да харчи за чанти, а Яна за личностно развитие (разбирай семинари, пътувания или просто да не работи) и мисля, че имаше подобни разговори и около басейна. Но за това около басейна не съм убедена, че да цитирам. Цялостното ми впечатление беше това.

# 1 548
Ако нарушилите правилата от типа ''отишли в друга къща и ги търсили час'', бяха Мартина и Елвира, никога нямаше да си тръгнат. Двете дами просто бяха безинтересни, безперспективни за развитие на интрига, скандал, любов, каквото и да е, не са скандалжийки, клюкарки, цветни в какъвто и да е аспект. Диана е същата и е следващата, според мен.

# 1 549

Клаудия го коментираше в синхроните си, че и Ферай и Яна искали да ги издържат, но Ферай да харчи за чанти, а Яна за личностно развитие (разбирай семинари, пътувания или просто да не работи) и мисля, че имаше подобни разговори и около басейна. Но за това около басейна не съм убедена, че да цитирам. Цялостното ми впечатление беше това.

Клаудия къде си дрънка от своето канче с богати родители. Не знам кво я харесахте тук. Същата стока е като другите. И тя си търси по възможност богат мъж.

# 1 550
  • София
Добре, в спойлерите казва ли се къде са били двечките, докато са ги търсили под дърво и камък? Много ми е странно, така без следа да се изнижат, че никой да не знае къде са и да не могат да ги намерят.

# 1 551
Диана е с ужасно направени устни, толкова лошо й се кривят надолу като говори. Дори не знам какво прави в предаването, не изглежда като жена, която би харесала Мартин и начинът му на живот.

# 1 552
Добре, в спойлерите казва ли се къде са били двечките, докато са ги търсили под дърво и камък? Много ми е странно, така без следа да се изнижат, че никой да не знае къде са и да не могат да ги намерят.
Имат имение за снимки, но всъщност спят в друга къща. Двете се върнали за нещо в тази къща за сън и ги търсили един час. Затова питах защо някой не е проверил първо там - най-логично е.

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 16:48 от Lilly_85

# 1 553

Имат имение за снимки, но всъщност спят в друга къща. Двете се върнали за нещо в тази къща за сън и ги търсили един час. Затова питах защо някой не е проверил първо там, най-логично е.

Хммм да, сега звучи сякаш да е доста преувеличено изгонване. Онази къща, дето видяхме тук първо? Хостелчето?

# 1 554
  • София

Всяка златотърсачка трябва да си прави сметка, че голямата част от парите на Мартин ще отиват за децата му, не за нея.

А останалата част за пиене, ядене и други златотърсачки Grinning Някоя трябва да е много заблудена, за да вярва, че срещайки нея, Мартин се е променил и вече има очи и уши само за нея.

# 1 555
Имат имение за снимки, но всъщност спят в друга къща. Двете се върнали за нещо в тази къща за сън и ги търсили един час. Затова питах защо някой не е проверил първо там, най-логично е.
Но продукцията няма 2-3 има излишни човека, които да играят ролята на пъдари и да ги търсят къде биха били.
А и на кадрите от дрон се вижда, че вилата за снимки е на отдалечено място.
тук бяха пуснали линк къде спят - някакво хостелче, което си в населеното място.

# 1 556
  • София
Какво роптаете срещу церемонията на розата, добре си е нищо унизително няма повече от това, което всъщност е предаването. Какво, дава на една тя се връща пък после другият иска да ѝ даде и пак наново я вика и така половината мацки по два пъти.
Ами излишно е и ще отнеме много време.
Може ергените да отидат при момичетата с наръч от рози и да ги дадат на когото трябва. Wink
Хем по-кратко,хем по-уважително...Yum

# 1 557
Какво роптаете срещу церемонията на розата, добре си е нищо унизително няма повече от това, което всъщност е предаването. Какво, дава на една тя се връща пък после другият иска да ѝ даде и пак наново я вика и така половината мацки по два пъти.
Ами излишно е и ще отнеме много време.
Може ергените да отидат при момичетата с наръч от рози и да ги дадат на когото трябва. Wink
Хем по-кратко,хем по-уважително...Yum
Но изобщо не е телевизионно.

# 1 558
Не са в хостела, той е на един час път. Не знам къде спят. Покрай вилата има някакви къщи, може би там.

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 17:31 от Lilly_85

# 1 559
Някъде има ли снимка на Синтия с естествения и нос, на мен с този не ми харесва.

Ето я Синтия като ученичка - 2019 г. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт