🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 117
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 1 770

Мда да, от Варна дошла с влака с тава мусака и я сервирала на Мартин. Ако е така, Стоперан трябва да станат главен спонсор на предаването. 😁

Би било яко ако го докаже в този сезон. Нани ги помля миналата година на тази задачка.

# 1 771
Е, не ми липсват кринджавите игри, ама поне да сготвят за ергена и викторинка коя е ходила в трети клас поне няма ли да има?

# 1 772
Е, не ми липсват кринджавите игри, ама поне да сготвят за ергена и викторинка коя е ходила в трети клас поне няма ли да има?
И аз искам! Интересно ми е да науча още, защото станах на 40 и до сега не бях разбрала, че слонът има пипало… Каква съм проста.

# 1 773
И аз искам! Интересно ми е да науча още, защото станах на 40 и до сега не бях разбрала, че слонът има пипало… Каква съм проста.
Даниела, с колко нули се изписва сумата милион? - Е, аз съм авторка, не съм математик! Знам сто хиляди с колко нули е, постоянно ми го пращат в пощата, ама...

# 1 774
  • Варна
Мъжът ми разбрал, че Ферай се казва Ферари и отказва да повярва, че се казва Ферай!

# 1 775
Мъжът ми разбрал, че Ферай се казва Ферари и отказва да повярва, че се казва Ферай!
LaughingLaughingLaughing

# 1 776
Трябва ми една Ферай с цвят червен 😂😂😂

# 1 777
Госпожица Рупецова ако беше такава голяма разбирачка на мъже, нямаше сега да е сама и да си "търси" мъж в това предаване Grinning

Щом самата тя не успява да живее по примера си, какъв е смисълът ние да ѝ четем съветите.

# 1 778
За Ферай не знам защо подозирам, че е израснала в провинцията. Не съм чувала във Варна някой да говори на "чи". Или родителите ѝ имат жилище в града, или би било "по-престижно" по телевизията да я пишат, че е от Варна, вместо, да речем, Девня.. Да разбирам също така, че не е учила, защото на 23г. можеше да се представи като студентка.
Между другото, и аз съм израснала в малък град в близост до Варна и никога не съм чувала някой да говори по този начин. А въпросът ми е напълно сериозен.

# 1 779
В Девня има цигани, не турци. По-скоро е от Търговище.

# 1 780
  • България
Какъв е този Антон Тончев?

# 1 781
Търговище е много основателно предположение - имаше някакви шегички навремето, че го гласят за пристанище на Варна Simple Smile

# 1 782
Видях една от текущите ергенки в Джъмбо преди малко, мога ли да го спомена в тая тема, или ще е спойлер?

# 1 783
  • България
Видях една от текущите ергенки в Джъмбо преди малко, мога ли да го спомена в тая тема, или ще е спойлер?
спойлерната

# 1 784
Търговище е много основателно предположение - имаше някакви шегички навремето, че го гласят за пристанище на Варна Simple Smile

Шумен не беше ли? Тодор Колев даже имаше песен - Шумен..пристанище на Варна....

Общи условия

Активация на акаунт