🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 084
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 1 875
Фейсбук страницата на Ергенът е качила снимка на Даниела и Мартина една до друга.
Скрит текст:

Чисто по излъчване, осанка Даниела  води пред Мартина. Според мен Мартин би дал шанс да се опознаят и след предаването. Колкото до Мартина, съжалявам, но ми изглежда като наближаваща 50те поддържана жена. Може би без тези пластики по лицето би изглеждала много по-добре. Преждевременно състарена ми е.
За Габриела четох мнения, че изглеждала на 30, не на 24.. Ами не, повече се доближаваше до добре поддържана жена, минала 40те, ако питате мен. Толкова изморено и апатично лице на 24-год. жена не бях виждала досега. А тя май се чудеше защо жени като Силвия бяха предпочетени пред нея.
И двете приличат на поддържани 50 годишни жени. Корекциите ужасно състаряват. Също и прическите, които са си докарали.

# 1 876
Яна девственица? Напротив, точно изказванията й подсказват фриволно поведение. В което няма нищо лошо по принцип, но не знам как нейната отнесеност се бърка с невинност.

# 1 877
Изгледах целия Надкаст с Яна. Изобщо не ми е невинна, съзнателно се прави на такава, докато си прикачва и какви ли не други добродетели. Математиката яко ѝ куца, фактологията поднася според зависи, а интелектът, ах интелектът - Виктор1 бил най-интелигентен, а Евгени подходящ за най-добър приятел...(знаеше историите с Ивка). Такава злоба е събрала срещу Виктор, че го обяви за сигурен гей, дето се опитвал да се промени и започне да харесва момичета. Женствен ѝ бил, тя гей ли е та толкова му се вреше тогава? Никакъв а...зъм не виждам, нито секта, най-съзнателно си играе ролята на малката невинна червена шапчица, само дето се вбесява, ако вълкът не ще да я хапне.

# 1 878
За Яна – хайде стига, всички знаем, че има мъже, които си търсят точно такъв тип жени - леко задръстени, играещи ролята на наивница, търсеща Принца на бял кон. Това, че е качила по-провокативни снимки, не означава, че си е дала сметка какви са последствията. В интерес на истината никой не се интересува дали съзнателно или несъзнателно го е направила. Просто никой не я забелязва.

# 1 879
Пуснете анкета да се определи коя е най-красива вече. Малко ме е страх да не спечели Даниела Simple Smile

# 1 880
Пуснете анкета да се определи коя е най-красива вече. Малко ме е страх да не спечели Даниела Simple Smile
Ши на обидиш.

# 1 881
Интересно ми е Мартин като излезне и види всичко за Даниелка и цялата информация за нейните дългове и как е изглеждала преди, колко време ще им издържи връзката отвън Joy Joy

# 1 882
Даниела и Мартина са 30+, но някак са го докарали до визията 50-. Много изхабени изглеждат. Може да направим анкета Коя на колко изглежда.

# 1 883
Тя връзката им така или иначе ще трае ден. Исках да кажа нощ.

# 1 884
Интересно ми е Мартин като излезне и види всичко за Даниелка и цялата информация за нейните дългове и как е изглеждала преди, колко време ще им издържи връзката отвън Joy Joy

Той я е проучил още преди влизането, според мен.

# 1 885
Не мисля, че си е направил труда. Той е влязал да си прави шоуто, в момента, в който излезе  - всичките жени там ще спрат да съществуват за него. Нали всеки сезон се сменят салонни управителки, защо са му тея стари чанти?

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 14:50 от RoseofVersailles

# 1 886

Той я е проучил още преди влизането, според мен.
Смяташ ли, че не биха попречили тези неща на един мъж? Аз говорих с моя и той каза, че ако разбере цялата тази информация след започване на отношения , би му станало много неприятно и е възможно да ги прекрати..

# 1 887
Доколкото помня от разговора с Ана - Мария край басейна, той призна, че е проучил предварително 5 (?) от момичетата. Не съм сигурна дали Даниела фигурираше, но по-скоро го очаквам.

# 1 888
Мартин, като разбере цялата тази информация за Даниела, ще си каже: "Мале, тая е сродната ми душа, и тя се опитва да изгради фалшив имидж в обществото, като мен. Heart Eyes "

# 1 889
Доколкото помня от разговора с Ана - Мария край басейна, той призна, че е проучил предварително 5 (?) от момичетата. Не съм сигурна дали Даниела фигурираше, но по-скоро го очаквам.
Да, но тогава все още я нямаше тази информация със запорите и тн. А и проучил според мен означава да им е разгледал инстаграмите и да е попитал приятелите си дали са чували нещо, или дали са спали с някой от тях Joy

Общи условия

Активация на акаунт