🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 129 980
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 2 310
Това е въпрос на избор. Като не иска да работи - супер, че го заявява открито, а не върти схеми като други, които познавам лично, които не са казали на мъжете си за това и предпочитат да живеят ограничено на едната му заплата. Естествено изненадата се поднася като е родила вече дете да се подсигури. Позната има в семейството пък случай, в който мъжа дете не искал, ама случайно и паднала спиралата и упс, беля.

Аз бих позволила на мъжа ми да ме пенсионира. Нямам проблем с това да съм обгрижвана и обичана. Самият той ми е казвал че би бил супер горд да ми даде възможността да разполагам с времето си както желая.

Няма нужда да съдим жена, която знае какво иска, стига това да не нарушава наказателния кодекс.
Че е открита за това какво иска от мъжете - да така е. Ама да кажеш, че не върти схеми Grinning

Къде е схемата, ако е открита по отношение на очакванията си? дава пълна свобода на отсрещната страна да не ѝ откликва ако не иска. Падналата спирала вече си е схема.

# 2 311
А за играта, която ще се провежда в днешния епизод, залагам че Мартин ще спечели и ще вземе Даниела на среща, щом срещата ще е “въздушна”. В едно промо имаше сцена, в която Мартин я прегръща до хеликоптер. Може би ще е днес.

# 2 312
Е, вие пък сега, чак любов, пък и на живота си да срещнеш в такова реалитии… много трябва да си наивен. 😆
Те в реалния живот не я търсят, вие искате в реалитито. 🤣

# 2 313
Е, вие пък сега, чак любов, пък и на живота си да срещнеш в такова реалитии… много трябва да си наивен. 😆
Те в реалния живот не я търсят, вие искате в реалитито. 🤣
Е поне това ни продават във формата де......Никой не е казал, че има там едни алчни моми, които си търсят спонсор

# 2 314
То така, ако кажат ще е много грозно. 😄
Също като и че всички са безработни, но иначе се стараят по визитки да ги пишат какви ли не…

# 2 315
Е то реално ако не си безработен, как да участваш? Кой е този работодател, дето ще те пусне 1 месец да се вееш по Шри Ланка и да те гледа цяла България по гащи?

# 2 316
Е, може да са бизнесменки със собствен салон за красота, детска градина, ресторант… ама то такива хора няма да търсят издръжки.

# 2 317
Нали миналия сезон имахме бизнесменки със салон Joy

# 2 318
Е, може да са бизнесменки със собствен салон за красота, детска градина, ресторант… ама то такива хора няма да търсят издръжки.
Такива са на издръжка от родителите си.

Ставрева от сезон 2 и Нани от сезон 3, на които бащите им ги издържат и са им направили бизнесите. Магдалена от сезон 3 пък нали "работи" във фирмата на баща си и човекът в предаването няма търпение друг да й поеме издръжката.

# 2 319
Оф, да, сетих се. Ама то парите за този салон са били и те от издръжки… 😆

# 2 320
Миналият сезон си беше сезонът на салоните. Надежда, Габриела и Памела, Барбара, Горджъса… От всичките само Барбара я бива в работата ѝ, останалите са тотал щета.

Хора с такива професии много обичат да се бутат в риалитита, защото тези от основната таргет група на предаването биха им станали клиенти.

# 2 321
Миналият сезон си беше сезонът на салоните. Надежда, Габриела и Памела, Барбара, Горджъса… От всичките само Барбара я бива в работата ѝ, останалите са тотал щета.

Хора с такива професии много обичат да се бутат в риалитита, защото тези от основната таргет група на предаването биха им станали клиенти.
Най-малко предполагах за Барбара Grinning

# 2 322
Добра е - заглеждала съм страничката на салона ѝ. Наистина изпипани маникюри.

# 2 323
Не исках да спойлвам, но след като и в статията го пише - точно това влизане и излизане и мен ме подразни най-много. Тотално убиха идеята на Ергена. Чак се чудя на продуцентите няма ли да им се наложи да платят някоя неустойка на тези,  от които са купили правата. Все пак си има някакъв регламент това реалити и той трябва да се спазва.

Май не е имало досега друго реалити, в което продуцентите да се месят чак толкова очевидно.  Нямат значение нито чувствата на ергените, нито тези на момите, предаването си вкарва и си гони който те си решат.

И още един ужас - в темата за звездните компромати прочетох, че в интервю Благой Георгиев казал, че многократно е бил канен за ерген. Тези съвсем се е*ават със зрителите, честно.

# 2 324
Ами тук в старите теми за ергена много участнички коментираха, че искат да гледат Благо за ерген, искат Мартин Елвиса за ерген, та явно четат темите и ги канят. Благо отказал, ама ето Елвиса приел и го гледаме.

Общи условия

Активация на акаунт