🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 129 343
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 2 295
Каквото и да си говорим, винаги става въпрос за пари... Laughing
Цитат
Мартин, от своя страна, ще бъде изправен пред поредица от ултиматуми от дама, към която вече засвидетелства своя ясен интерес. Каква ще бъде реакцията му, когато тя открито му заяви, че ако задълбочат отношенията си и извън формата, ще очаква от него месечна „издръжка“ от 60 хиляди лева?

# 2 296
Това е въпрос на избор. Като не иска да работи - супер, че го заявява открито, а не върти схеми като други, които познавам лично, които не са казали на мъжете си за това и предпочитат да живеят ограничено на едната му заплата. Естествено изненадата се поднася като е родила вече дете да се подсигури. Позната има в семейството пък случай, в който мъжа дете не искал, ама случайно и паднала спиралата и упс, беля.

Аз бих позволила на мъжа ми да ме пенсионира. Нямам проблем с това да съм обгрижвана и обичана. Самият той ми е казвал че би бил супер горд да ми даде възможността да разполагам с времето си както желая.

Няма нужда да съдим жена, която знае какво иска, стига това да не нарушава наказателния кодекс.
Че е открита за това какво иска от мъжете - да така е. Ама да кажеш, че не върти схеми Grinning

# 2 297
Сега пък още две ще влизали, какви са тези две?

# 2 298
От цитираната горе статия прочетох: „ Мартин, от своя страна, ще бъде изправен пред поредица от ултиматуми от дама, към която вече засвидетелства своя ясен интерес. Каква ще бъде реакцията му, когато тя открито му заяви, че ако задълбочат отношенията си и извън формата, ще очаква от него месечна „издръжка“ от 60 хиляди лева?” и се замислих дали не е Ферай това.😀

„ Същинска буря предстои да се разрази след разкритие на Мартин, че едно от момичетата в имението разпространява слухове по негов адрес, без първо да се допита каква всъщност е истината. ” - това нямам представа за коя ще е, да не би Анна-Мария?

# 2 299
Къв тоя цирк,
Скрит текст:
какви още две ще влизат... Сега прочетох какво пише за епизода днес в сайта, значи ще ни дават консултациите на Маги, за да ни приспи час и половина и последните 20 минути ще стане весело като се домъкнат още две Grinning

# 2 300
Няквки близначки или сестри от Америка , мисля .

# 2 301
Влизат-излизат. Както и преди писах - съвсем не е Ергенът това. Някакво друго риалити е. Само не знам НН вместо да си го продуцира сам за какво му е да плаща права за Ергена 🤷♀

# 2 302
В тоя Ерген е като асансьор,постоянно някой влиза и излиза Joy
Ясно ,че го правят уж да е динамично, но ако продължават да вкарват толкова жени колкото изкарват,този сезон ще продължи до есента Joy

# 2 303
 „издръжка“ от 60 хиляди лева? Това е Даниела

# 2 304
Нали уж това предаване има Библия? Как така си правят каквото искат и вкарват някакви хора когато си поискат. Първо - сезонът е по-кратък, второ двама ергени (хайде, това е правено и го има като формат), ама... Първо си вкараха Ива, сега още две връзкарки. Някоя от участничките трябва да прописка като Виктория миналата година, ама ще е с право.

# 2 305
Явно го е сметната. Два месеца по 60к и е изплатила дълговете… 🤣

# 2 306

Бях чула преди, че искала 20 хил лв издръжка, явно сега й се е вдигнала тарифата Joy

Очертава се явно интересен епизод.

# 2 307
Тази, която го е казала, е някоя, която много иска да си ходи.

# 2 308
Пак ще гонят някоя заради издънка? И двамата ще решат, че тя няма място там. Дано видим още днес коя е.

# 2 309
Аз като прочетох, че ще има лични консултации с другарката и малко ми падна ентусиазмът. Сигурно и гоненето и новите ще са утре вечер.

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 16:10 от RoseofVersailles

Общи условия

Активация на акаунт