🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 129 330
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 2 280
Ако иде на реч за богатствата на нотариуската, със сигурност имат имоти и пари, но това не означава, че Мартин има достъп до банковите сметки на мама.

Евентуалната му избранница бая ще трябва да почака, докато се докопа до наследството, в случай, че няма предбрачен договор.

# 2 281
Даниела не вреди на никого като си преправя лицето и имената.

Вреди с измамите - има запори за 120к, ама вместо да си изплати задълженията към държавата отваря фирмi на името на майка й, за да може вече там да влизат приходи от книги и дрехи, дейност, която изглежда не е спряла.

# 2 282
На Даниела книгите са явно не просто да се омъжиш, ами да си "изкярила и глезена". Затова така се опитва да се позиционира в Ергена.
Това как си въобразява Даниелка, че ще го осъществи която и да е само като чете книги как да си хванеш мъж, направо умът ми не го побира! Satisfied А и тези, дето вярват, че като прочетеш някакви напътствия, гаранция ще си хванеш съвършения мъж. И не само нейната, която и да е книга на подобна тема или курс на Кобилкина, дето била с многото образования по темата, и други като нея. Странно защо почти винаги жени, даващи "уроци" на тази тема, са с разбити семейства или без такива. Ами защото това не се учи по книжки, нито се подбира по някакъв усет, щото имаш шесто чувство, ами си е до късмет. Защото никой не знае каква половинка ще му се падне и ако започне всичко обещаващо, дали няма да се изплесне един Господ знае в каква посока и от отлична партия, да се превърне в кошмар.

# 2 283
Какво сте им засмятали парите и наследствата, все едно ще излязат сгодени от Ергена... От тук връзка няма да излезе. И в трите сезона дотук все някакво привличане между някакви хора имаше, тук между момите и ергените има неприязън само, пък Брана даже е погнусена. На играта с погледите го гледаше с отвращение, все едно насреща си има гърчещ се червей.

# 2 284
Даниела не вреди на никого като си преправя лицето и имената.

Вреди с измамите - има запори за 120к, ама вместо да си изплати задълженията към държавата отваря фирмi на името на майка й, за да може вече там да влизат приходи от книги и дрехи, дейност, която изглежда не е спряла.
Ами по принцип не вреди пряко, но лошият пример вреди косвено. Отделно, че говори за нея като за престорен човек в най-общ смисъл. И това се вижда и с фирмата.
Скрит текст:
На Даниела книгите са явно не просто да се омъжиш, ами да си "изкярила и глезена". Затова така се опитва да се позиционира в Ергена.
Това как си въобразява Даниелка, че ще го осъществи която и да е само като чете книги как да си хванеш мъж, направо умът ми не го побира! Satisfied А и тези, дето вярват, че като прочетеш някакви напътствия, гаранция ще си хванеш съвършения мъж. И не само нейната, която и да е книга на подобна тема или курс на Кобилкина, дето била с многото образования по темата, и други като нея. Странно защо почти винаги жени, даващи "уроци" на тази тема, са с разбити семейства или без такива. Ами защото това не се учи по книжки, нито се подбира по някакъв усет, щото имаш шесто чувство, ами си е до късмет. Защото никой не знае каква половинка ще му се падне и ако започне всичко обещаващо, дали няма да се изплесне един Господ знае в каква посока и от отлична партия, да се превърне в кошмар.
Съгласна. Ето Кобилкина даже се рекламираше как бързо се е омъжила след първия си развод. Навремето, по това й подражаваха.
Хубаво е човек да се образова по темата, понякога може и да помогне, но бракът/връзките са сложно нещо. Божа работа е.

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 13:26 от Linda*kiss

# 2 285
Не знам Даниела ли , Айгюл ли?! Попадна ми тази снимка от нета, от бала й уж /в жълтата рокля/, на ромка ми бие ...

Според мен е в червената рокля. Ще е интересно да е никоя от предположените Joy

Момичето с червената рокля е приятелка на Даниела (виждала съм техни общи снимки в инстаграм). Иначе на мен ми се струва, че Даниела е с бялата рокля.

# 2 286
В темата за спойлерите казаха, че Даниела е момичето с бялата рокля.

# 2 287
# 2 288
А не може ли Виктор да казва, че е най-бедния ерген, защото не смята парите на майка си за свои и иска сам да се развие? Като за 25-годишен мъж това нещо дори похвално. Като цяло в него виждам много повече потенциал и мисъл, която влага в действията си, отколкото при Мартин, който е на иху-аху курорт с личен харем. И дори и Виктор да е влязъл с някаква користна цел да стане разпознаваем, пак е по-добре, отколкото да чака мама да му купи кола и апартамент.

# 2 289
А не може ли Виктор да казва, че е най-бедния ерген, защото не смята парите на майка си за свои и иска сам да се развие? Като за 25-годишен мъж това нещо дори похвално. Като цяло в него виждам много повече потенциал и мисъл, която влага в действията си, отколкото при Мартин, който е на иху-аху курорт с личен харем. И дори и Виктор да е влязъл с някаква користна цел да стане разпознаваем, пак е по-добре, отколкото да чака мама да му купи кола и апартамент.

Кво точно купува? Животът на всички е телефон на изплащане, лаптоп на изплащане, кола на изплащане, къща на изплащане. Теглиш кредит за ремонт, теглиш кредит за почивка, не дай си боже ти трябва потрябва болница. Образованието не дава предимство вече, всичко е връзкарство. Зарязали са го да се лигави още моделчето доде чукне 30 да кажем. Като се замисля, наистина не звучи на някой, който е особено в час как работи наистина светът, и той дрънка тъпотии тинейджърски като Янчето.

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 15:49 от Nightwolf

# 2 290
Това е въпрос на избор. Като не иска да работи - супер, че го заявява открито, а не върти схеми като други, които познавам лично, които не са казали на мъжете си за това и предпочитат да живеят ограничено на едната му заплата. Естествено изненадата се поднася като е родила вече дете да се подсигури. Позната има в семейството пък случай, в който мъжа дете не искал, ама случайно и паднала спиралата и упс, беля.

Аз бих позволила на мъжа ми да ме пенсионира. Нямам проблем с това да съм обгрижвана и обичана. Самият той ми е казвал че би бил супер горд да ми даде възможността да разполагам с времето си както желая.

Няма нужда да съдим жена, която знае какво иска, стига това да не нарушава наказателния кодекс.

# 2 291
Аз не виждам нищо лошо ,че това търси жената и си го заявява открито. Нейна работа е , какво толкова ви интересува личния избор на човек?

# 2 292
Промо имаме ли? Преди разнищвахме промотата, макар че повечето бяха извадени от контекст, а сега такава скука, че дори интересно промо не могат да скалъпят...

# 2 293
нито съм и фен ,нито има за какво да я оправдавам.

# 2 294
С цел да преместя фокуса на все по-тежката за четене тема пускам анонс за това, което предстои да гледаме в следващите епизоди.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт