НБУ Специална и училищна психология -квалификация

• 592
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте,
Някой случайно да е завършил квалификационната програма в НБУ-дистанционно?
Може ли мнение и впечатление, как протича ?
Също така ме интересуват изпитите и държавният изпит ?

Благодаря предварително!

# 1
Аз също се интересувам от тази програма. Най-вече ме вълнува как се провеждат лекциите. В момента съм в друга дистанционна, но и задочна програма и са съботно-неделни. Никъде не мога да намеря за тази каква е седмичната заетост, а ме интересува тъй като съм с бебче.  Всякаква информация би била от полза.

# 2
Записването беше до 14.02 ,но мисля че има вариант за записване и сега ,ако се обадите.
Лекциите са Събота и Неделя /не всяка / от 09:30 до към 16:00.
Изпитите са онлайн ,само държавният е присъствен. Няма практическа част.
Записването, също е онлайн.
Това е което знам аз, но аз вече се записах.

# 3
Аз лично разглеждам специалност за другата година и затова не съм гледала срокове. Тази година се очаква да си завърша магистратурата и втората година майчинство ми се иска някакъв курс.
Благодаря за информацията! Изключително много ми е полезна, тъй като аз търся точно такава седмична заетост.

# 4
Аз лично разглеждам специалност за другата година и затова не съм гледала срокове. Тази година се очаква да си завърша магистратурата и втората година майчинство ми се иска някакъв курс.
Благодаря за информацията! Изключително много ми е полезна, тъй като аз търся точно такава седмична заетост.

А къде я завършвате?
В Нбу ли и в каква форма на обучение?

# 5

А къде я завършвате?
В Нбу ли и в каква форма на обучение?

Не е свързана с психология, а с философия в СУ. Задочно и дистанционно. Само събота и неделя.

Общи условия

Активация на акаунт