Януарски бебчета 2025

• 11 473
  • 376
  •   1
Отговори
# 270
При нас от два дни е борба с дневните дремки, особено като сме навън трудно се предава. Нито с раницата, нито с количката иска. До последно мрънка или реве, а му се спи. Дано този период мине по-бързо. 😁 Току-що заспа в количката, а доскоро не я искаше.

# 271
Здравейте момичета и аз се записвам с бебе Рамона родена на 11.01.2025г. Дълго чакана и много искана🥹Ние сме изцяло на кърма,но надава доста малко според мен роди се 3,200 а сега преди 20 дена беше 5,150 педиятърката ни каза че върви супер тя е високичка 63см.Но по някой път кърмата не и стига реве а пробвахме Аптамил и Хип Био Органик и от него доста повърна не го иска.Иска ви се да я дохранвам с адаптирано мляко и плавно до месец макс да започнем и пюретата които аз ще си правя,сега има толкова модерни уреди.Препоръчайте ми адаптирано мляко сега в петък пак сме на преглед и да видим какво ще каже педиатърката.

# 272
  • Варна
Аз ползвам приложение там записвам и съня и гледам как върви като тенденция и се ориентирам кога ще заспи, кога будува, колко яде и т.н консултант не съм ползвала. Малко им нямам доверие не знам… дано не ми се налага да ползвам.
Понякога спи по 8-9 часа нощем, ставам веднъж да го храня нощем.  Заспива в 21:00-21:30 след баня и се събужда между 04:00-06:00 ч да яде и пак заспива до 08 ч и после час и половина буден 30-40 Мин дрямка, рядко 50 Мин или повече с до приспиване.
Мен ми дойде на 3-я месец, 2 седмици след като ми спря кърмата.
АМ не мога да препоръчам, само едно е ползвал, не смея да го сменя въпреки, че не съм убедена,че е най- подходящото за него, но поне няма запек и вече ака всеки ден.

# 273
Аз успявам да я закрепя от 21-22 часа до 6 сутринта. Понякога се пробужда леко, давам бибата, люшвам 2 пъти и пак заспива. Блаженни са тези нощи. Ние сме чак май месец за последните ваксини.
Самоцитирам се. Тези блаженни нощи от 2 седмици ги няма. Пак ставам по 2-3 пъти да я храня. Не разбрах какво се случи.

# 274
Аз успявам да я закрепя от 21-22 часа до 6 сутринта. Понякога се пробужда леко, давам бибата, люшвам 2 пъти и пак заспива. Блаженни са тези нощи. Ние сме чак май месец за последните ваксини.
Самоцитирам се. Тези блаженни нощи от 2 седмици ги няма. Пак ставам по 2-3 пъти да я храня. Не разбрах какво се случи.

РЕГРЕСИЯЯЯЯ, ОТВРАТИТЕЛНААА РЕГРЕСИЯ! 😄😄
Предполагам де, ние сме през деня така, няма спанеееее, само меънкане

# 275
И ние минахме през регресията, долу-горе 2 седмици продължи при нас. В последните 2 - 3 дни се стабилизираха нещата. Вчера кпа в колата около 4 часа... Точно за целия път, който имахме да минем. През деня предния ден си сра 3 чяся в парка. Успокоявам се, че не е дълга тази регресия и минава по някое време. Само нерви да имаме...😁

# 276
И ние сме на периоди със съня. Вчера пак през час и половина - два се буди през нощта. Предишните две нощи бяха по-добре. С дневния сън нямаме проблем . Още сме на 4 дремки.
А тепърва ще почне и  зъбоникненето и пак ще има нарушение на съня. Търпение само ни трябва 😁

Момичета, давате ли още пробиотик?

Последна редакция: нд, 18 май 2025, 08:51 от Tanq91

# 277
Аз още я изкарвам в зимния кош. Много е любопитна да гледа и се чудя кога да и слагам летния. Вижда ми се още малка за него.

# 278
Аз давам пробиотик, немога да му хвана спатиите с този корем, с тези гадове. През деня вече хич не иска да спи. 3 дремки прави.

Зимния кош го смених, длагам го в летния изцяло легнал или полуседнал. Голям купон. Гледа, мълчи си. 😃

# 279
  • Варна
Ох, момичета, не знам какво търпение трябва да имам. Последните дни бебчо е много нервен, днес на пожар излязохме навън. Засега нощният сън е добре, вечер към 21:30 се къпем, след това ядем и чак около 6 сутринта се буди, яде и пак заспива до около 9 часа сутринта. Но през деня става нетърпим, не спи и така е още от съвсем малък, само след обяд между 14:30 до 17 спи, но с доприспиване. Виждам че не може да издържа, но не заспива.
Усещам че и млякото не му стига. Вие по колко храненета и мл имате? Ние сме на 5 хранения по 170 мл.

# 280
Ох, момичета, не знам какво търпение трябва да имам. Последните дни бебчо е много нервен, днес на пожар излязохме навън. Засега нощният сън е добре, вечер към 21:30 се къпем, след това ядем и чак около 6 сутринта се буди, яде и пак заспива до около 9 часа сутринта. Но през деня става нетърпим, не спи и така е още от съвсем малък, само след обяд между 14:30 до 17 спи, но с доприспиване. Виждам че не може да издържа, но не заспива.
Усещам че и млякото не му стига. Вие по колко храненета и мл имате? Ние сме на 5 хранения по 170 мл.

Пробвала ли си в раница или слинг да го приспиш през деня?

За храненето - ние сме на кърма и суче през 2:30 - 3 часа.

# 281
  • Варна

Пробвала ли си в раница или слинг да го приспиш през деня?

За храненето - ние сме на кърма и суче през 2:30 - 3 часа.
Поръчала съм раница и ще пробвам и така. Като е в количката преди спеше, но сега е ококорен - интересно му е, гледа, рита, но мълчи.

# 282
Добре е поне, че е спокоен и не плаче. Моят не може да прави такива големи интервали на будуване, след час и половина почва да мрънка, че му се спи.
Дано раницата има ефект.
Аз съм навън и с двете задължително, че като му се приспи става много кисел 😁

# 283
  • Варна
Добре е поне, че е спокоен и не плаче. Моят не може да прави такива големи интервали на будуване, след час и половина почва да мрънка, че му се спи.
Дано раницата има ефект.
Аз съм навън и с двете задължително, че като му се приспи става много кисел 😁
И моя на час и половина “отнася плувката”. Добре му е и нощния сън. Започна през деня да прави големи дремки с до приспиване.

# 284
Ние спим заедно откакто започна регресийката. Между  22ч и 8ч се буди около 2 пъти да яде, но не го усещам толкова, като е до мен. Проблемът е, че освен в количката и в мен, не спи през деня. Опитам ли да я преместя в кошарата, веднага усеща и се събужда. И при вас ли е така? 😁

Общи условия

Активация на акаунт