Януарски бебчета 2025

• 11 453
  • 376
  •   1
Отговори
# 375
Моето беше така от 5 месечен, сега все още лази войнишката, но се е ъпгрейднал, не е като червей. Иска да се изправя и много се кефи да вижда от високо. 😃 Засега само на колене и се набира, та постоянно съм залепена да го изправям, защото иначе се ядосва и мрънка.

# 376
Здравейте момичета, ние сме почти на 8 месеца но много трудно става с захранването. Почти всичко сме опитали но повече от 60-70г много трудно изяжда. Плодовите също не са и любими. На кърма е и тя, опитах различни адаптирани млека но само като доближим биберона с шишето започва да върти глава, да реве и да бута с ръце шишето. Никога не сме имали проблем с нощното събуждане но от 3 седмици започна да се буди 1-2 пъти и да реве докато не и дам гърда. Не знам за успокоение ли е или че е гладна… имаме две долни зъбчета вече но не ми се вярва да е от това. Каша пробвах веднъж и много малко яде. Сега съм поръчала по интернет тъй като в Франция няма. Също така знам че в България не дават докторите но тук педиатрите казват че може йогурт да се дава и и давам 1 малка кофичка от 125 г за десерт на обяд. Това е едиственото на което си отваря устата. За сега нямам проблем от това че и давам не знам защо в България отричат

Не знам дали писах вече. Ние сме на
8+ и с захранването е трудно. Яде по няколко лъжици пюре и не
Можеш да го накараш повече. Пробвах купени, домашни и т.н

Общи условия

Активация на акаунт