Януарски бебчета 2025

• 11 572
  • 382
  •   1
Отговори
# 375
Моето беше така от 5 месечен, сега все още лази войнишката, но се е ъпгрейднал, не е като червей. Иска да се изправя и много се кефи да вижда от високо. 😃 Засега само на колене и се набира, та постоянно съм залепена да го изправям, защото иначе се ядосва и мрънка.

# 376
Здравейте момичета, ние сме почти на 8 месеца но много трудно става с захранването. Почти всичко сме опитали но повече от 60-70г много трудно изяжда. Плодовите също не са и любими. На кърма е и тя, опитах различни адаптирани млека но само като доближим биберона с шишето започва да върти глава, да реве и да бута с ръце шишето. Никога не сме имали проблем с нощното събуждане но от 3 седмици започна да се буди 1-2 пъти и да реве докато не и дам гърда. Не знам за успокоение ли е или че е гладна… имаме две долни зъбчета вече но не ми се вярва да е от това. Каша пробвах веднъж и много малко яде. Сега съм поръчала по интернет тъй като в Франция няма. Също така знам че в България не дават докторите но тук педиатрите казват че може йогурт да се дава и и давам 1 малка кофичка от 125 г за десерт на обяд. Това е едиственото на което си отваря устата. За сега нямам проблем от това че и давам не знам защо в България отричат

Не знам дали писах вече. Ние сме на
8+ и с захранването е трудно. Яде по няколко лъжици пюре и не
Можеш да го накараш повече. Пробвах купени, домашни и т.н

# 377
Здравейтееее, нас ни хвана вируса с повръщане 🙄 някое друго бебче да го е карало?
Интересувам се за колко време отмина и как беше с храненето.
Боян в петък започна, като повърна 4-5пъти на фонтан и газ към ЛЛ, та изписа ни 100неща, както и специализирано мляко. И каза пюрета само морков и картоф. Ама той едвам яде, млякото много трудно се разтваря и него със сто зора го яде.

# 378
Бързо оздравяване и да си възвърне апетита скоро🍀. Ние сме с хрема е беба и тя покрай нас. За сега замазвам положението с Физиологичен разтвор и Виброцил, но да видим до кога....

# 379
Бързо оздравяване и от нас, Koshnica!
Започна сезона на вирусите и настинките. Времето пак го дават да се разваля, не знам какво ще правим по цял ден вкъщи. С какво занимавате бебетата?
Новото при нас е, че започна да пляска с ръчички и много се радва като го прави.

# 380
Като е лошо времето или щъка в проходилката или е седнала при мен на спалнята и си играя с играчките. Голям кеф и е, че вече си седи сама. Детски също обича да гледа. При спешни случай и пускам ТВ.

# 381
Като е лошо времето или щъка в проходилката или е седнала при мен на спалнята и си играя с играчките. Голям кеф и е, че вече си седи сама. Детски също обича да гледа. При спешни случай и пускам ТВ.

Недоумявам как може да се пуска телевизия на едно 8-9 месечно бебе. Не е моя работа, но се запознайте с вредите от това

# 382
Ние се занимаваме като вади от един кош играчки, лази навсякъде. Общо взето това е, дори и да вали излизаме я до магазин, до градината да вземем кака. Сега започва да се опитва да се катери, та поне си се измаря човечето.
Иначе днес бяхме при личната, каза да продължаваме с диетата и че този вирус бил упорит. В сряда пак трябва да отидем и се надявам всичко да е наред. 😇

Общи условия

Активация на акаунт