Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема втора

• 44 582
  • 728
  •   1
Отговори
# 195
То затова е станало хит

# 196
Единият брат от Варна малко се оля в синхрона. Не си вдигали телефона, когато се прибрали във Варна заради епизода миналата седмица. Все едно предаването не се снима 3 седмици назад, че да знаят във Варна какво са направили...

# 197
Е нали трябва да изглежда актуално

# 198
Интересно ще ми е да видя Владов и Деси в отборите. Тя изглежда много мила и свежа, не си я представям да влиза в панаирите, в които влизат жените. Владов пък е със самочувствие до тавана, което подразни дори шеф Светла. И него ще ми бъде интересно да видя как ще се впише в другите и какво поведение ще има.

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 20:29 от Janice_

# 199
  • София
За да получат супер гладко пюре го блендират, но то става като лепило..

Но е хубаво, че няма бубоУечки Laughing Владов сигурно е от Перник или Самоков.

# 200
Много жалко, че Деси отпадна, беше ми много симпатична. Според мен днес ще влезе или Виктория, или новият участник.

# 201
  • Телиш/Плевен
И аз симпатизирах на Деси, но жалко, че не се справи.
Май и на братята ще им се размине влизането днес. Но този Христо има шансове наистина.

# 202
Едуард с неговото мекане отново отмести фокуса от Виктория към себе си. Голям скандал е. Хаха!

Да видим при кого ще я сложат.

# 203
  • Телиш/Плевен
Елизабет само да не вземе да се задави от толкова злоба. Joy

# 204
Време жените голяма злоба ...

# 205
  • София
Шефа сам не си вярва..- Аматьорката победи супер професионални готвачи със звезди Мишлен...ъхъъъ...
Направила нещо невиждано, другите само изхабили продуктите. Вкараха я, за да разбутат кошера и защото миналия път вкараха мъж, все пак трябва да ги редуват. Тази предвидимост е много дразнеща.

# 206
Оле ако отиде при жените ще има интриги,никой не я иска

# 207
Изобщо не очаквах ако й дадат право на избор да избере Червените. Те я гледаха на кръв още от влизането й.

# 208
  • Телиш/Плевен
Едуард какво се наточи толкова. Joy Само да не тръгне още една лИбовна история...

# 209
  • София
Добре направи, че отиде при мъжете.

Общи условия

Активация на акаунт