Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема втора

• 44 590
  • 728
  •   1
Отговори
# 240
И аз споделям мнението, че представянето на Тоника беше понагласено - около нея гори пожар, всички тичат под крясъци на Ангелов, а тя едва ли не медитира.
Май в миналия сезон, няколко участнички разгадаха сценария, когато започнаха да гонят участници от отбора на "Златните". Просто гледаха кой кога ще има участие/концерт/представление и безпогрешно отгатваха кой ще бъде следващият "изпъден" Grinning

# 241
  • София
Или ни подготвят за скорошно разделяне с Тоника или с нейното преобразяване и стигане далеч. Дано да е второто.

За мен целия монтаж около нея беше яко нагласен с цел. Едно от двете е. Защото тя има силна визитка и просто ни подготвят за едното или другото. Прекалено силно изразен монтаж да я изкара в тази светлина. Изрязано и залепено от там и там и ''магията'' е готова.

# 242
Много нереално отнесена беше. Те я викаха по име, а тя стои и гледа в една точка, изглеждаше много неестествено и странно. Надявам се, че няма да изгонят нея, а Елизабет от Червените.
При Сините се очертава спречкване между всички и Грозев, който смята, че се лигавят, а той е там, за да работи.
Чакам и аз утре, за да гледам Петя Бу в целия й блясък.

# 243
А златните отделени ли са? Или си ходят където си искат и се появяват само за участието

# 244
  • София
Златните и зелените не са в Нови хан. Викат ги само за дадено предизвикателство и после хайде вкъщи.

# 245
Ох Марина пак блесна...

# 246
Марина е най-добре да си мълчи. От ясно по-ясно е, че тази година смехът ще е на нейн гръб.

# 247
  • София
Елизабет учила Патрицио на български..то на нея трудно й се разбира, пък тя учила друг Laughing

Тая игра е много яка Joy

# 248
Да тази вечер голяма забава...

# 249
Паста на Патрицио...
По-сигурна точка можеха ли да дадат на Сините?

# 250
Елизабет имала принципи и за 100 бона няма да го яде - кавармата

# 251
Понеже гледах един сериал и пуснах в 8:10, някой може ли да ми каже защо Лидия е при Червените?

# 252
  • София
Едуард е в ролята на надут пуяк, много дразещо държание..
И аз не разбрах за Лидия..

# 253
Да ги стегне и възпита

# 254
Понеже гледах един сериал и пуснах в 8:10, някой може ли да ми каже защо Лидия е при Червените?

Защото червените били пълна скръб и шеф Ангелов върна Лидия пак при тях, за да им помогне да се стегнат.

Общи условия

Активация на акаунт