Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема втора

• 44 595
  • 728
  •   1
Отговори
# 270
Май Петя ще лети. Въпреки всичко ми е симпатична на мен

# 271
Да, май ще е Петя. Тя от ден едно не може да се впише, не се справя особено добре в готвенето и е постоянно номинирана.

# 272
  • София
Петя е симпатична, но не я бива в готвенето...за пореден път..

Виктория е сама жена в мъжка спалня, а Крис е сам в женската спалня. Не е редно да са така..

# 273

На тва Тоби му правят winner edit ми се струва

Досега лансирали ли са изтърсаците от Мастършеф? Защото четох, че Тоби била участвала и там, пък не си спомням предните сезони да са давали топ позиции на хора дето са минали през другото предаване.

# 274
Грозев е непоносим. Има страшни претенции да е топ готвач, иска всички да го уважават, а поведението е на комплексиран дръвник.

# 275
  • Другата България
За съжаление май ще е Петя, да.
Жалко, толкова исках Грозев да си тръгне, чак бях сигурна, че син участник ще напусне, но пък явно  около оста той/Мартин/Шкодрев се очертава интрига и евентуални скандали, които не са за изпускане с оглед рейтинга.
А Петя е пълна скука, от най-скучните.

Относно Тоби - от самото начало се очертаваше като любимка на шефа, но не мисля, че чак за победител я готвят. Надали. От жените на този ранен етап поне аз бих заложила на новото момиче, Вики. А защо не и на Тоника, тя, въпреки че вчера изглеждаше на силни транквиланти, явно има потенциал. Но и Тоби ще добута поне до черна куртка.
А, забравих и Яница. Също вероятен финалист според мен.

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 22:17 от Merri_An

# 276
Захарчето на такава игра се беше контузила минал сезон, тъй че да внимават с кънките

# 277
Петя е симпатична визуално, обаче не се справяше добре, даже доста се задържа.

# 278
Има още една Петя за гонене…

# 279
# 280
  • Ню Йорк
Тази дето я докараха от Зеления отбор явно спонсора е платил дебело. Тя нали на предното готвене беше по комбинезонче милата, ама не я огря, та сега явно се е включил чичко-паричко.

# 281
  • София
Да ме извинява червения отбор, ама те днес бяха много пасивни. А за Петя след като не разбра защо я изгониха от кухнята, значи наистина не се е ориентирала какво прави там.

Апропо какво мислите за „скандала“ Гроздев и сие? Някак си изсмукан от пръстите ми идва.

# 282
Трябваше да направят скандал и явно са им казали да действат.

# 283
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Грозев малко като невменяем се държи. Вика, кряка, пречка се на всички като се шашардиса, а като допусне някаква грешка и Виктор му направи забележка, се държи, все едно някой друг я е направил - цъка с език, клати глава неодобрително... Rolling Eyes Много неадекватно поведение!
Не намирам за нормално мъж на неговата възраст да лъже и да ходи да хленчи на шефа, вместо да си оправи сам взаимоотношенията с хората. Като ти е преминал границите някой, кажи му, говорете, разберете се. А не зад гърба му - мрън-мрън пред началството. Като в детската градина.

Също не ми направи никак добро впечатление, че Кристиян започна да готви, без да си измие ръцете, когато Тоби го върна от общежитието. Зная, че е напрегнато, че бързат и са под напрежение, но според мен хигиената е най-важното нещо в едно заведение за хранене.

Едната миска, която седеше вляво, беше много красива.

# 284
  • София
Като ги изправиха Тоби (егати името честно), Тоника и Петя ми беше ясно какво следва. Едва ли някой е останал изненадан... Изключително неориентиран участник и не, този път не е до монтажа... Интересно ми е как ще се оправдава в Кухнята след Ада при Станислав. А толкова ми хареса визитката и в премиерния неделен епизод.

Яница е права, Тоби е лисица. Много хитра лисичка. По много тънък начин ги пуска по пързалката останалите жени, ама да видим кога ще прогледнат всичките. На Елизабет сякаш започна да и просветва.
Като цяло червения женски отбор е под всякаква критика. Толкова слаб отбор с толкова много загуби честно казано не помня да е имало.

Грозев може и да дразни и да не се държи като мъж на 55 г. ама поне прави шоу и на мен ми е забавен. Шефа го харесва искрено, да видим тази комбинация докъде ще доведе. Макс черна куртка, но въпреки че ми се иска все пак не бих заложил... 50 на 50, мътно ми е.

Играта с познаването на думите беше много забавна, получи им се този път.

Сините за пореден път издадоха всички поръчки на вечерната резервация. Досега имат много добра успеваемост.

Днес Златка май ще ги строява звездите. Време е и те да пуснат кръвчица. Досега нямат загуба.

Общи условия

Активация на акаунт