Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема втора

• 44 621
  • 728
  •   1
Отговори
# 375
Да, така е. Помня я във ВИП Брадър и беше готина мацка.

# 376
Гледали ли сте подкаста на предаването - Кухнята след Ада? Изгледах с триста зора последния епизод с Петя, но съм потресена от нивото. Водещият Станислав от предишния сезон е много добър в готвенето, но тук е пълна трагедия. Подскача от тема в тема, връща се по няколко пъти, задава едни и същи въпроси, не слуша. Пример - Петя казва в началото, че мъжът й гледа детето, че я подкрепил, като заминала, а в края на епизода Станислав от нищото я попита - заедно ли е с мъжа си?! Била участвала във филм на Дисни, той дори не попита кой е, какво е правила, но я пита например имала ли някоя забавна случка с Петя Буюклиева...?!

Толкова е зле, че от целия подкаст единствено запомних нечовешките условия по време на предаването - обещали им връзка с близките през 2-3 дни, но уви две седмици нямала такава, побъркала се от това да мисли как е детето й. Имало една тоалетна за 9 човека и всяка сутрин имали по 5-10 мин. да се оправят, което доколкото разбрах при нея довело до запек...

Анемична била и имала нужда от кола, но я криели. Тук тя го попита гледал ли го е и в предаването това и той - "да, да, всички епизоди съм гледал"?!

# 377
По принцип в първите епизоди публиката е платена. Има фб група(не знам как си казва), в която набират хора. Плащат около 30 лв на човек за около 3 часа участие.
След няколко епизода прекратяват обявите за платената публика и посещаването става само с покани. Не се пращат сметки, защото това не е истински ресторант.
Ако има мераклии да гледате на живо, единствените шансове са посещенията им по градовете с караваните. Ако изровя информация къде ще са, веднага ще ви информирам тук. Знам, че скоро снимаха в с. Лозен.
Каниха ме миналата година, но не отидох. Не ми се пътуваше до София, за да остана гладна. Grinning
Да, не се плаща сметка.

# 378
Златка ми излиза постоянно с някакви реклами в ютуб. Онзи ден рекламираше Булгарбиотик.
Ох, започнала е да мяза на травестит. Много е погрозняла. Захласват се с това отслабване и тя както е и доста черничка чертите й яко са се изострили. Май във визитката спомена или в някое от предаванията след това, че от доста време си занимава с готвене на диетична кухня. Преди ми беше доста симпатична.
Доста мъжки черти са и се образували,както се връзва на опашка може да си мине за мъж

# 379
Аз да си кажа за Мегз. Ами както и предполагах при нея - подготвяла се е за предаването. Карала е курсове и прочие за да не се излага. Браво на нея.

# 380
  • Варна
Ай,ся, хич нИ са прости яйцата :

Таз' дантела лесна ли е, тез' микро латинки, тая зелена емулсия, а?!
Обаче мен ме спира овчарската 🥗.

Трябва да свариш,охладиш, обелиш, панираш и изпържиш яйце, междувременно и кашкавал пане, май и гъбите са с топлинна обработка, дресинг, зеленчуци и плейтване. Не е лесно.

# 381
Не се изискват сериозни умения за това
Циркаджиисйс работа

# 382
А да попитам, тъй като не съм гледала предни сезони: това меню някога ще го сменят ли? Май вкараха някакви нови ястия, но изцяло сякаш не смениха менюто.

# 383
Вярно. Тоя клин  и шницел от шкембе (wtf) ми втръсна да ги слушам Joy

# 384
А да попитам, тъй като не съм гледала предни сезони: това меню някога ще го сменят ли? Май вкараха някакви нови ястия, но изцяло сякаш не смениха менюто.

Сменя се менюто на някакво време, да.

Избрали са за момента българско меню, не знам точно какво се очаква да е, освен традиционни неща. Например, яйцата са с еспума, а не със стандартния бъркоч кисело мляко и сирене с чесън.

# 385
Е то едно и също и да не го запомниш....

# 386
Станислав не става за водещ на подкаста, трябва някой, на който ума му сече и поне му се разбира какво говори. Бих казала, че Станислав е сред най-лошите избори. Мисля, че Светла би била чудесна за подкаста, но сигурно заради това, че е сушеф не може да води и подкаста.

# 387
Станислав изобщо не може да се изразява,те Симона да бяха взели по-добре ,по ще внимава в интервютста
Много слаб водещ!

# 388
Ама пък е “известен” в тикток, целят да привлекат някаква определена аудитория явно. Ами не им се получава.

# 389
Е щом е харесван в тик ток ,ще си има публика,друг е въпросът каква

Общи условия

Активация на акаунт