Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема втора

• 44 628
  • 728
  •   1
Отговори
# 360
# 361
Гледах ги днес в "На кафе" и направо бях изумена как изглежда Симона. Ако не я бяха представили, не бих се сетила, че това е Мони Бонбони, пилето от Енгри бърдс от миналия сезон...

# 362
Плюс това Симона е малка,представи си след 10 г как ще изглежда

# 363
Отделиха поне 5 минути в предаването днес само на носа й. Каза, че от операцията са изминали само три месеца и има още да се донамества...

# 364
А още заедно ли са с Митко?

# 365
Не, не са заедно с Митко от доста време вече. Тя каза, че просто били много различни. Струва ми се, че единствено Камелия и Чоткин наистина са се харесали вътре. Това обаче не беше заснето от продукцията и хората разбраха за техните чувства едва, когато Камелия напусна предаването. Всички бяха изненадани, защото нищо такова не беше излъчено. Историята на Симона и Митко обаче беше жестоко режисирана.

# 366
  • София
Аджиба Златка как се изхранва - работи ли нещо?

# 367
Джулиана прилича на страшно Барби,много ми е грозна

От няколко предавания насам се чудя на кой ми прилича Джулката и най- накрая се сетих... Вчера с тази прическа, този тен и тези бомби беше 1 към 1 с Доли Партън.

# 368
Тази Тотка съвсем се помисли за много велика. Сега изгледах снощният епизод,сама ще готви цяла резервация,това че Ангелов и каза че е най-добрата много и вдигна акциите
А ресторанта близо ли е до нови хан

Ама тя резервацията беше три овчарски салати и три пъти яйца по панагюрски. Голяяяяяяма философия.

Много ми е странно това - на ресторант и за вечеря - яйца в кисело мляко.

И аз това имах предвид няколко коментара по-назад.. въобще не готвят нещо уау, да трупат знания, нещо.. мне.
По-скоро се лансира интригата и лицемерието, на българина му дай панаири..
Ама то цялото им меню в уж гурме, великият ресторант на Ангелов е пълен боклук и измишльотини. Пататник, ама не точно, чушки вариация, шницел от шкембе(това сигурно е голям деликатес?!!!), някакви пълнени почти врабчета, абе пари да ми дават няма да отида там. И разбира се черешката на тортата - яйца по панагюрски - уау!!! Че и гостити им висят цяла вечер на едно вино и накрая аде чао, ходете си гладни. Много плосък и повтарящ се сценарии във всеки сезон. Този път и участниците масово са много зле. Само златните ме забавляват и ги гледам с удоволствие.

# 369
Златка май стана боксьор и се състезава.

Не знам колко готвят червените, но на тез златни толкоз да си личи, че не готвят те. И изглеждат супер спокойни по време на резервация. И хич не са го измислили: пишман звезди за пореден път бият професионални готвачи... да бе.

Аз от зелените стискам палци на Владов. Интересно ми е как ще си впише и какви ще ги твори.

За мен от червения отбор следващите да си ходят трябва да са Лидия и Елизабет. Оценявам ги на база това, което показват като умения. Честно казано дори и Тоби спря да ме дразни. Всеки си има свои кусури и различия. Грозев ми е леко смешен, че даже и го съжалявам. Седнал да се оплаква на Ангелов... струва ми се че от сините неговото име и това на Едуард най - често се чува като става въпрос за грешки. Мартин и Железчев са ми интересни и май ще ми станат фаворити.

# 370
  • Sofia
Златка продава и ръчно плетени авторски пуловери.

# 371
Наистина нещата в менюто тази година са доста .. обикновени.

За такава претенция да предлагат яйца по панагюрски, дето баба ми (обикновена селска женица) ги правеше редовно. Все едно да предлагат кюфтета или шопска салата. За мен е същото.

# 372
Не мог ада гледам редовно и да следя темата. Ама се радвам, че Петя недоразумението напусна.

Вече съм от фен клуба на Елизабет и Яница.

# 373
Златка ми излиза постоянно с някакви реклами в ютуб. Онзи ден рекламираше Булгарбиотик.

# 374
Златка ми излиза постоянно с някакви реклами в ютуб. Онзи ден рекламираше Булгарбиотик.
Ох, започнала е да мяза на травестит. Много е погрозняла. Захласват се с това отслабване и тя както е и доста черничка чертите й яко са се изострили. Май във визитката спомена или в някое от предаванията след това, че от доста време си занимава с готвене на диетична кухня. Преди ми беше доста симпатична.

Общи условия

Активация на акаунт