Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема втора

• 44 329
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
Филип нищо не даде на предаването. Хилене и лигавене само. Особено простотията с автомобилните свещи преди няколко епизода. Много правилно оставиха мегз, поне ще виждаме опити за готвене от нея. Нали това се иска… Следващият нека да е Дрънди или розовия бабугер.

# 601
Лидия е бледо копие на Петя Бу. Драма, драма и пак драма. Но има много омлети да изяде, за да стигне фаталната баба.

# 602
Дано да е Лидия. Сега ще се разплаче, за да се смили Ангелов, че тя е можеща, възрастна и са я нарочили за изгонване. Ще се изкара жертва на младите.

# 603
Айде и гей сюжетна линия си имаме вече

# 604
яница поне не я ли срам. с тоя никола прекалява. Сега и лесбиска двойка ли ще имаме. Поне тук повече любов въртят спрямо други предавания.

# 605
Според мен продукцията нарочно кара по линията шеф Никола - Яница, а не по нейно желание.

Виждам, че любовната линия е с Тоника, обаче коя е другата част от "двойката"? Виктория ли е?

# 606
Виктория е

# 607
  • София
Съсипаха го това предаване, нищо кулинарно не му остана Laughing Готвят омлет, поширани яйца и качамак, което и децата във втори клас го умеят.. Но пък сюжетните линии вървят във всички посоки, сега и нова се появи..ами ще гледаме, какво да правим. Не може само една двойка да има, мин.сезон бяха 2, сега трябва да ги догонят или задминат-2-3.. както дойде..

# 608
ама виктория за мен изобщо нямаше идикации че харесва жени...

# 609
  • София
Може само Тоника да я харесва, не чух добре каква е драмата, а само че Яница много говорила..

# 610

Аз ѝ мярнах профила в инстаграм и сякаш имаше някакво момче с нея на повечето ѝ снимки. Не, че нещо означава това.

# 611
Аз съм възмутена, че Лидия остана. 😡
Теодора имаше потенциал, само ѝ трябваше малко време да се впише.

# 612
  • София
Това пък е профилът на Тоника.
В това заведение  в Козлодуй е работила. Страхотни красоти предлагат, направо се замислям специално да го посетя...Heart Eyes В момента работи в София на пл.Св.Неделя -това е заведението
Също така е работила в ресторанта на Севда Димитрова-победителката-вегетарианка от МШ, както и новият Христо с когото се познават от там.
Тя е зодия Дева.
Засега това са клюките..

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 18:05 от elix

# 613
  • София
Петя Бу ми оправи настроението за 3 дни напред. Стана ясно, че преди 22 години е била съвсем малко момиченце. JoyJoyJoyТака се смях, че щях да падна от леглото. Вярно, че не я слуша главата, ама чак пък толкова. То аз не съм била малко момиченце преди 22 години, а тя най-вероятно гони 80-те.
Жалко за Стефан, но щеше да е прекалено да вкарат и двамата братя. А и още като видях как сложи брюкселското зеле, без да го цепне отдолу, си помислих, че ще му остане сурово.
Владов най-накрая додрапа до бяла куртка, голяма борба беше и там. Симеон не знам общак ли е бил при Манчев или студена кухня нещо, но всеки път беше издънка. Суши без нори? Това дори не е нужно да си готвач, за да го знаеш. Общо взето влязоха най-заслужилите.
Лидия голямо представление изигра пред Виктор, Большой театър пасти да яде - сълзи, сополи, превземки... Rolling Eyes
И аз смятам, че Мегз трябваше да си тръгне тази вечер, но златните нали се борят само за плакет и едната гола слава, та освен да приемем, че при тях оценяването е по-лежерно. Поне от Филип се отървахме.

# 614
  • София
Интересен епизод.
Радвам се много, че Владов влезе. За мен е най-добрия готвач там от това което съм видял.
Засега симпатизирам на него, Мартин и Яница и донякъде на Грозев, Марина и Тоника. Не ги подреждам нито едните, нито другите.
Логично Филип си тръгна. Човека хал хабер си няма от готвене, а и беше доста досаден с редовното си преиграване.
Стана ми много неприятно, докато слушах излиянията на Петя Б. Нетърпима жена.
От златните симпатизирам само на Мегз и Бачорски.

Шкодров и Едуард са една много неприятна комбина.

Като застанаха Лидия и Теодора една до друга бях сигурен, че Теодора ще е аут, особено след театрото на Лидия. Много кринджава ситуация. Очаквах повече от нея след силния старт, ама нищо.

Утре май ще е ред на син да си тръгне. Гледа да ги редува шеф Ангелов.
При сините най-вероятни за гонене са Грозев, Радо и Патрицио, другите няма как. Или са прекалено нови или пък са сред фаворитите на шефа (Едуард, Мартин и Шкодров).

#BGMлоялнапрограма

Общи условия

Активация на акаунт