Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема втора

• 44 321
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
  • София
На Негущерова това бил първият й омлет в живота Joy Прислужници са й готвили цял живот, защо изобщо са я поканили в кулинарно предаване тая?? 

Мегз и тя е гола вода, онези специалитети не ги е била приготвила тя, пълна излагация, страшни звезди ..извадени от тинята..

# 586
Златка е доста злобна в това предаване. Подхвърли нещо за розата на Мегз от първия епизод "знам доста неща, но няма да кажа нищо", след това имаше злобни коментари по адрес на Мегз, че един омлет не може да направи. Мислех, че Златка е пич, но нещо май наистина е презобала с някакви стимуланти покрай бокса и е откачила.

# 587
  • София
Всички са -хвани единия-ритни другия... Това с втория шанс за Мегз не беше честно, няма нищо в чинията, значи е аут.. И сега може да изгонят друг, вместо нея.
Златка, може би визира точно това, че специалитетът не го е готвила Мегз, но не може да го каже...и ето сега си пролича, колко "добре" готви и каква отличничка е..

# 588
Бабушка театро играе+ Мегз без омлет= гонят Филип Simple Smile

# 589
  • София
Бабушка театро играе+ Мегз без омлет= гонят Филип Simple Smile
Точно, в стил- Две гарги летели, особено третата..

# 590
Оффф, тази жена трябва да я махнат. 🤬

# 591
За мен Мегз се издъни много, най-вече с това, че се направи на интересна и даде празна чиния. Всички тук очаквахме, че Филип ще си тръгне, но смятам, че определено Мегз трябваше да си тръгне точно в това съревнование.

# 592
За мен Мегз се издъни много, най-вече с това, че се направи на интересна и даде празна чиния. Всички тук очаквахме, че Филип ще си тръгне, но смятам, че определено Мегз трябваше да си тръгне точно в това съревнование.
Даде празна чиния, защото беше убедена, че ще й се размине отпадането. Ей това най-много дразни.

# 593
Искам тримата без Владов да влязат Joy

# 594
  • Другата България
Още когато братята влязоха при зелените ми беше ясно, че няма да ги вкарат и двамата, а само малък брат.

# 595
Много ме изненада, че не вкараха Стефан (по-големият брат) и не изстискаха и семейната сюжетна линия.

# 596
Какво значи, че съм много млад и тепърва ще се развивам?
Нали затова си там? Такива като Лидия и Гроздев ли да ходят при Ангелов?
Възмутена съм пък! И пак!

# 597
Ее как прекараха Ивайло при червените Cry

# 598
Много разочароващо се стекоха обстоятелствата със Зелените. Там имаше много добри готвачи, които са на светлинни години от доста от участниците в Червените и Сините. Заслужаваха те да са на тяхно място.

# 599
  • Другата България
Жена ще си ходи днес, или Лидия, или Теодора.

Лидия отдавна трябваше да си ходи всъщност.
Очаквах го от доста време.

Общи условия

Активация на акаунт