Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема втора

• 44 321
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
То той ли беше от екипа на Манчев

# 571
Не, Симеон е от екипа на Манчев, но не ми се вярва да влезе.

# 572
  • Телиш/Плевен
То той ли беше от екипа на Манчев
Не, Симеон.
Стефан ще влезе със сигурност, за Владов също съм почти сигурна, но за Симеон си мисля, че няма да успее...

# 573
Със сигурност, ако е останала някоя жена и тя ще влезе. Винаги гледат да са по равно

# 574
Жени ще влязат сега днес в Зелените. Може да вкарат някоя от тях.

# 575
Здравейте, дали някой знае колко часа продължава снимането на един епизод ? Имам две покани, утре ще водя дъщеря ми на снимките в Нови Хан, искат в 16 да са там гостите. Но колко ли часа продължава?

# 576
Здравейте, дали някой знае колко часа продължава снимането на един епизод ? Имам две покани, утре ще водя дъщеря ми на снимките в Нови Хан, искат в 16 да са там гостите. Но колко ли часа продължава?
За време-не мога да кажа, но не се надявайте да хапнете нещо. До колкото съм чела коментари "обикновените" гости си стоят на чаша вода няколко часа.

# 577
[/quote]
За време-не мога да кажа, но не се надявайте да хапнете нещо. До колкото съм чела коментари "обикновените" гости си стоят на чаша вода няколко часа.
[/quote]

За храната ми е ясно, че ще си стоим на вода. То детето просто иска да ги гледа наживо . Но ако трябва да се виси 5-6 часа…ужас

# 578
https://m.bg-mamma.com/?topic=1428674

Вижте тази тема. От 2022 година е, но едва ли са се променили нещата

# 579
После споделете впечатления Simple Smile

# 580
Единственото променени може би ще е хонорарът
Аз веднъж ходих като гост на едно предаване по бТВ с едно колело (конкурентите на лотарията по нова) от 9 сутринта до към 1 записваха,пляскане направо ужас повече не бих си го причинила
Айде поне на хк ще има вино и вода,че и хонорар за някой хора би било супер

# 581
  • София / Пловдив
В една от фб групите писаха, че сега разреждат излъчванията, заради забавяне в снимачния процес. За две седмици били спрели снимките, че повечето участници се тръшнали болни.

# 582
Ем нормално г-жа Бу окашля наред

# 583
  • София
Не знам защо ми беше изчезнала темата, не получавах известия до днес. Тъкмо я намерих търсейки я специално.
Ъп то Дейт съм, днес изгледах епизода от 5 март.
Днес ли са елиминациите на златните? Според мен Филип ще отпадне.
За пореден път приятно впечатление ми прави Бачорски... толкова е спокоен (или поне привидно, отвътре може да му кипи, или пък свикна с Петя Бу...). Забавен човек, харесвам го.
Утре ще гледам на запис.
Съжалявам за отпадането на Кристофър. На негово място трябваше Едуард да изхвърчи.
Подразни ме Шкодров - много избухлив в последния епизод.
Яница също започвам да не харесвам - много врява, много шум от нея. За Лидия да не отварям дума Rolling Eyes

# 584
Мегз каза в синхрон, че се подготвя всеки ден по 6 часа за предаването.

Общи условия

Активация на акаунт