Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема втора

• 45 074
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
Тя и Яница харесва шеф Никола, а той има приятелка...
Да, Яница, ако се беше интересувала поне малко от него след участието му в Хелс Китчън, щеше да знае, че има приятелка. Той е гостувал къде ли не и го е казвал. Пък и си има профили. Ама нали е първосигнална и глуповата като сестра си Грозденка, важното е устата да мели нонстоп глупости.  Иначе не беше чувала за "АББА". "Аба е от Шри Ланка", а "Малка нощна музика е от Шопен, шеф".

# 556
То, златните на никой не са интересни, но няма как да не ги гледаш...

# 557
Яница знае, че шеф Никола има приятелка, защото го спомена още в първите епизоди. Явно просто тази сюжетна линия досега не е била застъпена и се възползват.

# 558
От колко време му е гаджето, че на мен ми излиза някъде статия,  че си търси гадже?Иначе е сууупер сладък. От край време точа лиги по него. По-красив в кухнята не е имало.
Яница ми е любимка,  заедно с Марина от жените. От мъжете си замина любимият ми Железчев,  сега съм за Мартин.
Ей, Филип не спря да се лигави.

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 17:52 от silveto_

# 559
Филип мисля, че ще си тръгне...

# 560
От колко време му е гаджето, че на мен ми излиза някъде статия,  че си търси гадже?Иначе е сууупер сладък. От край време точа лиги по него. По-красив в кухнята не е имало.
Яница ми е любимка,  заедно с Марина от жените. От мъжете си замина любимият ми Железчев,  сега съм за Мартин.
Ей, Филип не спря да се лигави.

Тази е приятелката му по последни данни.

Иначе и аз си точа лиги от време на време по него😁
Спомням си, че когато участваше в предаването, имаше приятелка, Моника, дълго време се задържаха. Сегашната ми е по-симпатична.

# 561
Аз пък мислех, че тази мацка от снимката е част от някаква фотосесия, но не му е гадже. Така или иначе той освен много хубав мъж изглежда и много мил, не е изненада, че има приятелка.

# 562
Никола е и забавен и е един от най-любимите участници на зрителите от Хелса.

Мегз  много се е подготвила. Предвиждам финал Мегз-Златка и победител Мегз. Филип да си ходи.

# 563
Честит имен ден на любимката на Ангелов шеф Тодорка aka Тоби Trollface

# 564
Синхроните и тази седмица.
Браво! Сега публикувайте и менюто в общежитието Wink

Добре, специално за теб ще. Не сте интересни и ще продължа да си броя синхроните.

# 565
Сега гледах програмата за другата седмица...само понеделник и вторник ще има предаване, сряда ще е Един за друг...защо ли?

# 566
Правят се разни размествания. Ще пускат "Турнири на волята", доколкото знам от 17 март

# 567
Довечера очаквам да е интересен епизода. Филип Бричката предвиждам, че ще се издъни на омлетите и ще отпадне. От зелените сигурно ще влезе Стефан (големия брат от Варна), Владов и някой от новите. Ще ми е интересно как ще се впише Владов в колектива, особено ако е при Сините и Едуардо…

# 568
То който и да влезе в който и да е отбор няма да бъде приет отначало

# 569
Владов има огромно самочувствие и затова искам да го видя как ще се впише на резервацията.

Общи условия

Активация на акаунт